|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Prosze o rade w sprawie mojego wygladu :)
hej.
Mam 17 lat i troche niesforne wlosy ![]() ![]() Z góry dziekuje. Oto moje zdjecie: http://img479.imageshack.us/img479/3841/olcia0ys.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prosze o rade w sprawie mojego wygladu :)
Ja najpierw radziłabym zająć się brwiami ... Odhodować je i nadać nową linię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Teraz mam normalne nie powyrywane, bo to zdjatko jest z wakacji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej,moim zdaniem maż bardzo delikatny typ urody.
Powinnaś się na co dzień prawie nie malować.A jeśli juz bardzo chcesz to polecam bezpieczne beże i brązy.Jestes młoda,jeszcze będziesz miała czas na inne experymenty. A włosy niech będą naturalne.Swoją drogą to dobrze że Ci się lekko kręcą i niech tak zostanie . Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no jelsi masz juz inne brwi to fajnie!!! pozatym kolor włosow zostaw!ale nie mgoe ci nic doradzi gdyz masz zwiazne w ktorych wygladasz ladnie ale jak z rozpusczonymi???było by miło gdybys pokazała i to zdjecie!!a tak lekkie makijaze bez braz moze jakies rozswietaljace....z drobinakmi cienie nie wiem co wiecej...pozdrawim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
co do wlosów : nie jestem za tym zeby nastolatki farbowaly sobie wlosy więc proponuje Ci zostac przy obecnym kolorze. Jesli bardzo chcesz to lepiej zafarbuj wlosy na jeden kolor lub zrob kilka (jasniejszych o 1-2 tony) pasemek , jednak ja obstawiam Twój naturalny. O ile to mozliwe zrób sobie kilka zdjęc we wlosach rozpuszczonych, zaczesanych do tylu, z przedzialkiem z przodu;z boku : to nam ułatwi troszke dobor fryzury
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
dziekuje za takie dobre rady
![]() ![]() POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.