|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() zakupowy problem
odkad apamietam zawsze wracajac z zakupow niezadowolona a ubrania ktore kupuje zaloze kilk arazy a pozniej leza prawie niezniszczone. mam kase a czassami wstyd ze chodze tak ubrana i ciagle mam dylemat w co sie ubrac. w najblizszym czasie mam zamiar nabyc kilka rzeczy szczegolnie tych ktore beda spelnialy wymagania stroju wiezcorowego typu kino randka imprezka domowa czy klub oraz cos bardziej eleganckiego na egzaminy, do pracy itp.
chcialabym zeby moj wybor tym raezm byl trafny. chcialabym uniknac sytuacji w ktorej przyjde do domu i stwierdze przed lustrem ze w tym wygladam za grubo a w tym nieelegancko. chcoiaz nie jestem gruba nie mam tez figury modelki ktora ma w pasie 60 cm przy wzorscie 180. ja mam 168 i w pasie mam 84 cm. dlatego Pani Samanto klaniam sie tutaj w Pani strone czy moglaby Pani powiedziec jakich ubran nalzey unikac lub jakie wybierac aby byly uniwersalne i po przyjsciu o domu byc zadowolona z tego co sie kupilo. nie mam widocznie wcietej talii, mam szerokie ramiona ( i tutaj bedzie mila wskazowka jakich dekoltow i wzorow unikac w bluzkach), piersi raczej tez male. dziekuje za rade odnosnie fasonow kolorow i dodatkow. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.