Biotebal Odżywka przeciw wypadaniu włosów

Biotebal Odżywka Przeciw Wypadaniu Włosów 200 ml

• 11 października 2023 o 22:00
    Nie zmniejszyła wypadania włosów
    Miałam co do tej odżywki wielkie nadzieje. Niestety nie zostały one spełnione. Moje włosy są z natury krótkie, cienkie i łamliwe. Intensywnie wypadają. Po stosowaniu odżywki zauważyłam, że są bardziej miękkie i lśniące. Niestety problem z wypadaniem wciąż jest. Zapach bardzo mi się podoba. Jest delikatny, przyjemny, nienachalny. Odżywka dobrze rozprowadza się na włosach i bezproblemowo zmywa.
  • 30 sierpnia 2023 o 10:00
    Dobre działanie
    Odżywka Biotebal zawiera innowacyjną formułę Inno-Bioxinum™ wzbogaconą o kompleks składników przeciw wypadaniu włosów. Działa antystatycznie i kondycjonująco. Zamyka łuski włosów i rozdwojone końcówki, zmniejsza porowatość włosów przez co daje efekt intensywnego wygładzenia. Włosy stają się mocniejsze, grubsze i bardziej gęste już po 3 miesiącach stosowania. Równomiernie nałożyć niewielką ilość produktu na skórę głowy i umyte, wilgotne włosy, a w szczególności wmasować odżywkę w końcówki włosów. Pozostawić na ok. 5-10 minut, a następnie dokładnie spłukać letnią wodą. Dzięki tej odżywce moje włosy odzyskały naturalny, zdrowy wygląd są bardziej Iśniące i gładkie oraz moje włosy w końcu łatwo rozczesują się.
    Dancer3
    25 lipca 2023 o 9:52
    Niezła
    Za krotko uzywam by stwierdzic skutecznosc dzialania. Nie ma silnego zapachu a wlosy fajnie sie rozczesuja. Bez efektu 'przetluszczenia' jak to czasami bywa - mam lojotokowe zapalenia skory glowy i ten produkt nie pogarsza stanu skory co rzadko sie zdarza w tego typu odzywkach. Jeden duzy minus to fakt ze producent zaleca trzymanie odzywki az 5-10min! To jest niewykonalne kazdego dnia i ogolnie bardzo niewygodne. Nie wiem czy produkt bedzie dzialal tak samo dobrze w krotszym czasie..
    Ganette
    1 grudnia 2022 o 13:20
    Rozczarowanie...
    Odżywki używałam razem z szamponem tej samej serii. Musiałam, bo po samym szamponie nie było mowy o rozczesaniu włosów. Zakupiłam więc, żeby stosować ale serię. Tabletki działają świetnie dlatego skusiłam się na 3miesieczna kuracje dodatkowo szampanem i odżywka. Żałuję... odżywka tylko ułatwia rozczesywanie, nie zrobiła nic dobrego z włosami, nie przestały wypadac, nie były mocniejsze. Jedynie miały więcej blasku, ale nie wiem czy to zasługa odżywki czy szamponu bo stosowalam tylko te dwa produkty przez 3 miesiące nie zamieniając z żadnym innym szamponem czy odżywka. Wydajność trochę większa niż szamponu, starczyła mi na miesiąc stosowania, zużylam 3 opakowania. O ile tabletki są super, tak odżywka mnie zawiodła. Nie polecam.
    Vamur
    3 sierpnia 2022 o 14:54
    Fatalna
    Po tym jak fryzjerka „podcięła” mi końcówki o około 10 cm właściwie z płaczem zamówiłam trzy szampony i trzy odżywki z tej serii licząc na to, że przyspieszą wzrost i zahamują wypadanie włosów. Stosowałam regularnie i zgodnie z zaleceniami producenta, niestety efekt wręcz beznadziejny. Produkty te nie tylko nie poprawiły wzrostu włosów ani nie zahamowały ich wypadania ale odżywka bardzo mocno obciążała włosy, były po niej matowe, szorstkie, wyglądały na niemyte, zbijały się w takie pasma. Mam włosy wysokoporowate, gęste, objętościowo jest ich bardzo dużo niestety dość łatwo jest je wyrwać, są dość słabe. Wizualnie przy odpowiedniej pielęgnacji wyglądają jednak bardzo ładnie. Po użyciu tych kosmetyków wyglądały wręcz fatalnie. Męczyłam się z tą odżywką oczekując efektów, jednak nie doczekałam się spełnienia ani jednej z obietnic producenta. Jedna z najgorszych odżywek jakie stosowałam.
    Wady:
    • Bardzo mocno obciąża włosy
    • Skleja
    • Nie ułatwia rozczesywania
    • Włosy wydają się matowe i brudne
    • Nie przyspiesza wzrostu
    • Nie hamuje wypadania