Maski do ust

Stara wersja produktu

PILATEN Collagen Nourish Lips Membrane Odżywcza maseczka do ust

• 19 września 2022 o 15:28
    Dziwny produkt :)
    Maseczka do ust nie robi kompletnie nic. Nie nawilża, nie odżywia. Jedyne co to ładnie wygląda i pachnie. Żelowa maseczka obejmuje usta i ich okolice, ale wystarczy się delikatnie pochylić i już się zsuwa z ust. Do jej użytkowania trzeba leżeć. Nie kosztuje zbyt wiele, ale ze względu na działanie, albo raczej jego brak, nawet i te parę złotych jest wyrzucone w błoto Niestety, nie polecam.
  • 19 września 2022 o 15:14
    A idźcie mi z tym...
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Niewiem sama dlaczego sięganełam po to coś...Aaa no tak-ta urocza szata graficzna na której widzimy wielkie różowe usta i słodką dziewczynke.Typowy chwyt matketingowy na który i ja się złapałam. Ten produkt nie robi NIC .Mało tego,jest tak wielki i niekomfortowy w użyciu że miałam go dość juz po 10 min. Nie widze by usta były nawilżone /odżywione no NIC. Nie polecam-pieniadze w błoto i to tyle.Porażka.
  • 28 czerwca 2022 o 22:36
    Dla mnie nie :(
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Żelowa maseczka na usta Pil'aten. Jest to bardzo ciekawy pomysł aby zadbać i o nie żeby poczuły się choć trochę dowartosciowane. Niestety jakoś większego szału nie ma. Maseczka jest trochę duża ale podobno ma działanie przeciwzmarszkowe i łatwo można ją potargać. Oprócz tego że sama maska przyjemnie pachnie nie były one ani nawilżone, ani lekko powiększone, ani nie nabrały żadnego koloru.
  • 3 maja 2022 o 10:37
    Zbędny produkt
    Używa od:próbka
    Tutaj nawet nie będę próbować się rozpisywać. Ten produkt nie robi kompletnie nic. Usta są identycznie suche po ściągnięciu tej maseczki. Brak jakiegokolwiek działania. Sama bym sobie tego nie kupiła, bo tak coś czułam że to pic na wodę. No ale dostałam to szkoda wyrzucać. Kompletnie nie jest to warte nawet złotówki.
    Wady:
    • brak jakiegokolwiek działania
    Ann9555
    15 marca 2022 o 9:28
    Nie warto ...
    Rzadko używam takich produktów, dlatego nie mam dużego porównania. Oczywiście łądnie wygląda. Daje przyjemne uczucie chłodzenia i nawilżenia. Ale czy warto? Myślę, że cudów nie robi i osobiście uważam że nie warto. Nie wrócę do niej nawet przed ważnymi wydarzeniami.

Zobacz także inne Maski do ust