WIZAŻ logo

AA Wings of Color Lip Chic Super Gloss Olejek do ust

4,3 (30)
1 hit!

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 kwietnia 2026 o 21:54
    Fajne nawilżenie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Olejek do ust fajnie nawilza, pielęgnuje usta, nie jest za drogi, łatwo dostępny w drogerii, z szminka nadaje lekki optymalne powiększenie, super produkt wiec polecam bardzo a zapach jest mega
  • 14 stycznia 2022 o 19:27
    Lśniące usta
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    AA Olejek do ust wyglądający jak błyszczyk nakładamy go wygodnym aplikatorem mój wybór padł na glamgoold ma pełno złotych drobinek usta są lśniące wyglądają kusząco całkiem długo się trzyma na ustach ma świeży zapach jest żelowej konsystencji w składzie znajdziemy olejek awokado , achiote , arganowy i ze słodkich migdałów olejek bardzo dobrze pielęgnuje usta nawilża je odżywia są miekie gładkie i jędrne
    Zalety:
    • Nawilża odżywia usta są miękie i gladkie zawiera ładne drobinki dobry skład
  • 4 lipca 2021 o 19:29
    Bardzo przyjemny i naprawdę pielęgnuje
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam zieloną wersję 20 glammint. Pachnie świeżo, trochę jakby jabłkowo-miętowo. Daje na ustach delikatne uczucie chłodzenia chwilę po nałożeniu. Odważę się na stwierdzenie, że konsystencja tego błyszczyka jest żelowo-olejowa. Jest bardzo przyjemny na ustach, szczególnie jak chwilkę na nich poleży, pod wpływem ciepła się na nich rozlewa i je otula. Moje usta są po nim miększe, lubię go stosować. Wyglądem na ustach jednak nie zastąpi błyszczyka, bardzo szybko przestaje się świecić na ustach, ledwo też zauważam zawarte w nim drobinki. Na koniec recenzji tylko jeden minus: opakowanie. Zawsze jest ubrudzona cała zakrętka na obu częściach. Na szczęście olejek nie wylewa się poza. No i napisy starły się zanim dotarłam do połowy, została mi jednak naklejka na białej zakrętce.
    Zalety:
    • jest miętowa wersja (ciekawa), tanie i przyjemne w użytku,
    Wady:
    • tragiczne opakowanie
  • 29 października 2020 o 13:42
    Ideał, ale..... okropne opakowanie
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Opakowanie: k o s z m a r n e, po niecałym tygodniu użytkowania starły się wszystkie napisy i grafika, jedyny plus opakowania to aplikator, który jest bardzo wygodny i dobry w użytkowaniu Zapach: Dla mnie osobiście jest po prostu obłędny, szybko niestety się ulatnia, jednakże niesamowicie umila nam proces użycia Wydajność: U mnie starczył na około 3 tygodnie, ponieważ byłam tak uzależniona od efektu jaki daje na ustach, że potrafiłam smarować się nim kilka razy dziennie Efekt: P O W A L A J Ą C Y Po nałożeniu na ustach tworzy efekt przepięknej tafli ze złotą poświatą i z połyskującymi drobinkami, szczególnie ładnie wygląda latem gdzie podbija nam efekt opalenizny:) Jeśli chodzi o efekt nawilżenia , u mnie był on zauważalny. Natomiast moje usta nie są zbyt wymagające, nie wymagają regeneracji ani odżywienia, od tego mam inne kosmetyki Na pewno będę do niego wracać!
    Zalety:
    • efekt na ustach (tafla z brokatem)
    • równomiernie schodzi z ust
    • dostępność ( dostępny m.in. w rossmannach, ale często jest już wykupiony:)
    • delikatne nawilżenie
    Wady:
    • szybko się zjada
    • nietrwałe opakowanie
    • stosunkowo mała wydajność
  • 5 października 2020 o 14:04
    Całkiem fajny nawilżacz w beznadziejnym opakowaniu.
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Olejek otrzymałam w prezencie, co mnie bardzo ucieszyło - lubię wszelakiej maści mazidełka do ust, zarówno te typowo makijażowe, jak i te pielęgnujące. Dostałam kolor Glamgold, czyli złoto - trafione, nie powiem, bo jestem sroką i lubię błysk, glow i blask ;). Olejek ma konsystencję mało olejkową, to raczej złocisty żel, z milionem zatopionych w nim, złotych drobinek. Smak średni, choć na szczęście nie drapie w gardło, zapach w porządku. Aplikacja jest bajkowa, ze względu na...aplikator! Identyczny jak w pomadkach L'Oreal, czyli profilowany i lekko wygięty, w kształcie łezki, miękki i idealny, uwielbiam go! Sam olejek jest całkiem przyjemny, wprawdzie szybko się zjada, ale nieźle nawilża, natłuszcza i zmiękcza - moich mocno spierzchniętych ust nie regeneruje, ale w czasie, gdy było z nimi lepiej, to radził sobie nieźle, dlatego jestem zdania, że w przypadku ust mniej problemowych będzie przyzwoitym produktem do codziennej pielęgnacji. Nie uczula, nie podrażnia, ładnie wygląda, niczym roziskrzona tafla wody - latem dawało to naprawdę bajkowy efekt, zwłaszcza przy opalonej skórze ;). Jedyne zarzuty, jakie mam, to te odnośnie opakowania i wydajności. Opakowanie chociaż jest ładne, to niestety, ale jest kiepskie jakościowo. Wystarczy mocniej dokręcić i olejek wydostaje się na zewnątrz, brudząc wszystko wokół. Nie ma mowy, by trzymać go na leżąco, w kosmetyczce czy w szufladzie lub by wrzucić go luzem do torebki - wyleje się i pobrudzi wszystko, czego się dotknie. Jeśli chodzi o wydajność, to olejek kończy się bardzo szybko, choć używałam go dość nieregularnie - jedynie w lecie miałam taki czas, gdy używałam go ciągiem przez około 2 tygodnie i wówczas zużyłam jakieś 2/3 opakowania....aplikując go 2 razy w ciągu dnia.... Słabiutko, moim zdaniem. Cóż mogę powiedzieć... Działanie pielęgnacyjne dla mnie jest zbyt słabe, ale biorę pod uwagę wymagania moich ust, które są naprawdę wygórowane - poza tym, latem było całkiem ok. Efekt jest ładny, olejek nie uczula, kosztuje niewiele i gdyby nie jego tragiczne opakowanie i słaba wydajność, to być może skusiłabym się na inny kolor w okresie wiosenno-letnim - ale w takiej sytuacji tak się nie stanie, na rynku mamy taki wybór, że wolę przetestować coś innego.

szukaj