Silenz Beauty, Liquid Beauty Blender Cleanser (Płyn do mycia gąbek i pędzli)
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPodstawą utrzymania beautyblendera w idealnej formie przez kilka kolejnych miesięcy, jest odpowiednie oczyszczanie go po każdym użyciu. Do tego celu najlepiej służyblendercleanser – delikatny płyn myjący na bazie dobroczynnego dla skóry i włókien gąbki ekstraktu z soi. Pozbawiony jest sztucznych barwników i substancji mogących podrażnić skórę. Ma przyjemny, subtelny lawendowy zapach. Jest ekologiczny i dzięki wysokiej zawartosci ekstraktu z lawendy o działaniu antybakteryjnym zapewnia higieniczną czystość Twojego beautyblendera!
Recenzje 1
5 /5 HIT!
6 czerwca 2018, o 18:22
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Bardzo dobry płyn i wydajny. Wystarczy jedna pompka by umyć beauty blender przez co bardzo wygodnie się go używa. Zostawia lekki zapach, którym nasiąka gąbeczka, ale zupełnie mi to nie przeszkadza. Również świetnie myje pędzle! Drogi, ale to zrozumiałe, bo to naprawdę wspaniały produkt. Dzięki niemu wiem, że moja gąbeczka i pędzle są w dobrej opiece dlatego daje HIT! :)
ZALETY: ⠀⠀
- wydajny
- bardzo dobrze myje
- przyjemna aplikacja
WADY: ⠀⠀
- cena (ale idzie w parze z jakością)
produktów113
recenzji550