Mades Cosmetics, Wonder Volume, Texturizing Spray Blow out (Spray nadający objętość)
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiSpray nadający objętość na bazie protein sojowych. Idealny do codziennej stylizacji włosów.
Cechy produktu
- Konsystencja
- płyn
- Utrwalenie
- bardzo mocne
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5 HIT!
14 czerwca 2018, o 15:37
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: jedno opakowanie
Moje włosy są całkowicie niereformowalne. Proste, przyklapnięte, ultracienkie.
W swoim życiu przerobiłam w zasadzie wszystko dodające objętości co tylko jest i było dostępne na rynku. Przeważnie efekt był taki, że włosy były posklejane a efekt był mizerny lub żaden. Kosmetyk ten kupiłam z przypadku. Po użyciu było wielkie WOW! Efekt, który uzyskałam był porównywalny, a nawet lepszy od tego, który możemy uzyskać w salonie fryzjerskim.
Po użyciu włosy są bardzo uniesione, sprężyste i przede wszystkim nieposklejane! Spray przepięknie pachnie! Taki stan utrzymuje się u mnie aż do kolejnego mycia (2-3 dni), dla mnie - to jest coś czego nigdy nie byłam w stanie sama uzyskać.
Fakt, że używam do stylizacji szczotki obrotowej aczkolwiek inne preparaty nawet w połączeniu z nią nie dawały takiego efektu.
Mój tata określił go jako "glamour" :)
Bardzo polecam!! Jeśli ten spray uniósł moje włosy to nie chcę wiedzieć co zrobi w przypadku bardziej podatnych. Albo chcę.. :)
ZALETY: zapach, działanie, cena
WADY: brak
produktów351
recenzji975