WIZAŻ logo

• 17 października 2011 o 2:54
    syrop na kaszel , ulepny
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Nazwa taka kusząca , dobre , wręcz świetne recenzje , a ja czuje syrop na kaszel , mocno posłodzony , czasami ulepny , zwłaszcza w porze letniej . Ani latem , ani zimą nie podoba mi się . To orient nie w moim stylu . Zapach trzyma się blisko skóry , ładnych parę godzin . I niestety im dłużej tym jest coraz bardziej męczący . Testy polecam , zakupu w ciemno nie . Używam tego produktu od: testy od paru miesiecy Ilość zużytych opakowań: odlewka
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    7 sierpnia 2011 o 22:50
    Słodka kusząca mbra i kościelne kadzidło
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Odkąd poznałam Ambre Fetiche, mój gust zapachowy nigdy nie był już taki sam. Zaczyna się po prostu od ambry, wyjątkowo na mojej skórze pozbawionej słodyczy (choć wąchałam te perfumy na innych osobach i była na nich bardziej wytrawna). Po jakimś czasie w tle pojawia się kadzidło, kościelny gryzący w gardło dym. Ambra cały czas gra pierwsze skrzypce, ale doskonale komponuje się z kadzidłem. Wąchałam już masę perfum, w których próbowano z mniejszym lub większym sukcesem połączyć te składniki, ale tylko w Ambre Fetiche to pachnie w niewymuszony, naturalny sposób. To nadal są perfumy, a nie dzieło perfumiarskie na zasadzie sztuka dla sztuki. Mroczne, ale uwodzicielskie. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 2 małe
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    18 marca 2011 o 11:31
    Kościół
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Wg mnie to kościół, kościelne kadzidło, zapach nieco w starym stylu, killer. Przypuszczam, że uprawiając seks mając na sobie Ambre Fetiche czuje się " świętość" seksu, byłoby też nieco mrocznie. Ambra nie gra na mnie głównej roli, tylko styraks, kadzidło. Choć to zapach nie w moim stylu (nie przepadam za zapachami kojarzącymi się z kościołem), chylę czoła przed twórcami. Zapach z głębią i klasą. Używam tego produktu od: dziś Ilość zużytych opakowań: część próbki
  • 7 stycznia 2011 o 13:26
    Poemat na cześć ambry.
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Ambra z Ambre Fétiche jest najbardziej cielistą postacią tego składnika, jaką spotkałam podczas swoich olfaktorycznych wędrówek. Zdaje się, że całkiem stapia się z moją skórą, wsiąka w nią jak topiąca się powoli pod wpływem temperatury ciała grudka jakiegoś szlachetnego tłuszczu. Mam wrażenie że fetyszystyczna ambra nie pachnie z mojej skóry tylko, że to moja skóra tak pachnie ambrą, której woń wręcz zrosła się z moim naturalnym zapachem i paruje z wolna z mojego ciała. Zapach jest mocny, mroczny, bardzo erotyczny zwłaszcza gdy zaczyna być wyczuwalne kadzidło. Zjawia się powoli, smuży się dymną strugą tuż przy skórze, wytrawia i przeżera ambrę, która posuwa się jakby trochę i robi miejsce dla wanilii, ciemnej, suchej, startej na proszek i zmieszanej ze styraksem. Wraz z upływem czasu zapach staje się coraz bardziej wytrawny ale nie traci nic ze swojej lubieżności, przeciwnie, wytrawność zdaje się być wręcz fizjologiczna, jak przesiąkłe potem prześcieradło. Trwałość wyśmienita. Flakonik ładny.
  • 27 lipca 2010 o 18:31
    inna
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Ambra od Annick Goutal jest inna. Wyjątkowa i nie pachnie typowo jak ambra. Dla mnie to zapach skóry. Słodka skóra delikatna, cienka,świeżo oprawiona. Pachnie troche jak kruche mięsiste ciasteczko. Skóra ta jest przesiąknięta wanilią, słodka i niesamowicie kobieca. Wanilia doskonale wpleciona w zapach! Obawiam się, że to mój kolejny fetysz będzie :) zdecydowanie wart wypróbowania. Annick Goutal zaskoczyła mnie... To nie jest romantyczny zapach... dla mnie to zapach dla rasowej kobiety. Piękne wydanie ambry. Używam tego produktu od:test Ilość zużytych opakowań:próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie

szukaj