BeBeauty, Juicy Mango Body Mist (Mgiełka do ciała o zapachu mango)
4 HIT!
79 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPerfumowana mgiełka do ciała o zapachu mango. Otula ciało wyjątkowym i trwałym zapachem świeżych owoców i kwiatów. Tętniąca życiem, egzotyczna kompozycja relaksuje i nadaje skórze przyjemny zapach.
Produkowana dla Biedronki przez Adex Cosmetics & Pharma z Nowej Wsi. Dostępne są też mgiełki w innych wersjach zapachowych, mi.in:
- Green Tea,
Wykorzystała: jedna próbka
4 /5
30 lipca 2020, o 15:28
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Mgiełka na początku niezbyt mi przypadła do gustu, zapach ani trochę nie przypominał mango, był taki dziwny trawiasty.
Po jakimś czasie albo zaczęła pachnieć inaczej albo się po prostu przyzwyczaiłam i pachnie nawet hm w porządku. Wciąż nie jest to mój ulubiony zapach, ale jako odświeżenie w ciągu dnia się sprawdza.
Używam jej od kilku miesięcy. Biorąc pod uwagę jak często jej uzywam i jak duzo - to można powiedzieć że jest nie do zużycia w pewnym sensie, ponieważ wydajność jest ogromna. Samo jedno psiknięcie jest bardzo obszerne.
11 czerwca 2020, o 12:45
Używa produktu od: 2 tygodnie
Cudowny zapach owoców
Mgiełke zakupiłam przypadkiem w biedronce .Mialam juz mgiełke z bebauty z brogatem byla rewelacyjna .Tym razem wybralam odswierzajacy zapach melona i zakochalam sie .Mgiełka jest w plastikowej butelce z fajna zielona etykietka .Butelka jak od perfum dobrze rozpryskuje sie na ciele .Mgiełka po napryskaniu szybko die wchłania w cialo .Sam zapach jest cudownie owocowy napoczatku dosc intesywny ale pochwili fajnie spolgra z ciałem i czuc taka swierzasc .Zapachbutrzymuje sie kilka godzin .Po kilku godzinach w pracy kolezanki pytały co tak pieknie pachnie .Jest dosc wydajny i rewelacyjnie sprawdzi sie letnia pora .Warto zakupic tym bardziej ze mozna znalesc w przystepnej cenie 9.90 .Zamierzam zakupic inne zapachy z tej seri bo wszystkie sa fajne i apetyczne .
WADY: Cena
Opakowanie
Dostepnisc
Wydajnosc
Zapach
Trwałosc
5 /5 HIT!
17 maja 2020, o 10:53
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
Tę mgiełkę miałam po raz pierwszy w starej wersji pod nazwą marki White Swan, jednak zawartość kompletnie się nie zmieniła od tego, a ja dzięki temu stałam się fanką takich produktów nie tylko latem. Mgiełka nadal pachnie słodko i orzeźwiająco jednocześnie, a do tego jest tania i trwała. Jej zaletą jest również to, że nie przyprawia o ból głowy ani mnie, ani nikogo w moim otoczeniu.
ZALETY: -zapach, który jest jednocześnie i słodki i orzeźwiający
-mgiełka jest idealna nie tylko latem
-zapach jest naprawdę trwały, a najlepiej widać to na ubraniach
-nie przyprawia o ból głowy
-nie uczula
-cena
-pojemność
-wydajność
WADY: brak wad
4 kwietnia 2020, o 17:31
25 marca 2020, o 16:45
3 /5
3 marca 2020, o 11:47
może być
produkt mnie zaciekawił i chciałam czuc odświeżenie w letnie słoneczne dni, mgiełka fajna w dobrej cenie i z pewnościa wydajna choć byłam zadowolona po kilku pierwszych użyciach to potem zapach zaczął mi przeszkadzac i odłożyłam na zaś nie wiem czy wróce
ZALETY: cena
ładne i wydajne opakowanie
WADY: zbyt słodki zapach
1 marca 2020, o 16:19
Słodki zawrót głowy
Mgiełka jest dostępna w biedronce, więc każdy w łatwy sposób może ją kupić za niewielkie pieniądze. Zapach mango najbardziej przypadł mi do gustu i to jego stosuje od dłuższego czasu.
Mgiełki używam głównie po kąpieli - na noc. Jej słodki zapach nie jest w żaden sposób uciążliwy i na skórze pozostaje do następnego dnia. Produkt nie wysusza skóry i nie pozostawia żadnej warstwy na ciele czy na ubraniu. Mgiełka sprawdza się świetnie dlatego nie mam jej nic do zarzucenia i myślę, że skuszę się na nowy zapach.
ZALETY: + zapach
+ nie pozostawia żadnej warstwy na ciele czy na ubraniach
+ opakowanie, cena, dostępność
15 lutego 2020, o 00:26
Używa produktu od: 2 tygodnie
7 lutego 2020, o 13:54
Wykorzystała: jedno opakowanie
Bardzo ją lubię.
Lubię używać mgiełek jako zastępstwo dla perfum. Są dla mnie lżejsze, mniej treściwe a bardziej odświeżające.
Tą mgiełkę kupiłam w ciemno, bo taka była akurat potrzeba ;) i dobrze się stało. Bo produkt, który raczej omijałam dał mi szansę zaprezentować się w całej okazałości.
Przyjemnie nawilża, zapach owocowy, ale na szczęście nie duszący i mdlący, bo jestem na tym punkcie przewrażliwiona. Trwałość, jak dla mnie, nie odbiega od tych "z wyższej półki" - tym większy plus!
20 listopada 2019, o 20:20
5 /5 HIT!
15 listopada 2019, o 16:33
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Idealny dla miłośniczek słodkich, owocowych zapachów
Zapach zauroczył mnie od pierwszego psiknięcia. Bardzo intensywny zapach, który utrzymuje się na ciele dosyć długo, natomiast na ubraniach czuć go dobrze nawet po 10 godzinach.
Mgiełka pachnie przepięknie, jest idealna na letnie, ciepłe dni. Jesienią też fajnie jest zaaplikować mgiełkę by przypomnieć sobie słoneczne dni. Bardzo wydajna, przez lato psikałam się nią praktycznie codziennie a do tej pory mam prawie połowę :)
Opakowanie estetyczne, eleganckie, mozna odnieść wrażenie że posiadamy produkt za większą cenę niż 9,99. Do minusów opakowania zaliczę atomizer, nakrętka była nienaruszona, a mi w pozycji poziomej w torebce przeciekała buteleczka :/
ZALETY: Owocowy zapach
Bardzo dobra trwałość
Eleganckie opakowanie
Dostępność
Cena
Wydajność
WADY: Przeciekający atomizer
produktów169
recenzji657