WIZAŻ logo

Design produktu:
  • 27 września 2011 o 13:31
    mięciutki!
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Świetny, solidnie wykonany pędzel! Włosie jest dość długie i miękkie, bardzo miłe w dotyku. Super się nim nakłada podkłady i korektory mineralne (sypkie), dobrze sie tez nim nakłada podkłady płynne, chodz trzeba sie troszke bardziej napracować żeby nie zrobić smug tu więcej jego zdjęć + recenzja http://matleenamakeup.blogspot.com/2011/08/wspopraca-edm-recenzje-pedzli.html Używam tego produktu od: 1 mc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    1 maja 2011 o 14:26
    Hit!
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Ja to mam szczęście - pierwszy pędzel do pokładu i od razu strzał w dziesiątkę! Kupiłam go rok temu do nauki nakładania podkładu pędzlem. Nigdy bym się nie spodziewała takiej odmiany w makijażu. Palce a dobry pędzel - nie do porównania. Sam pędzelek : dobrze się go trzyma w ręce, wygodnie. Podkład dobrze trzyma się włosia i świetnie rozprowadza po twarzy. Włoski są miłe w dotyku, mięciutkie. Nie pozostawia smug. Dobrze się go myje w zwykłej wodzie z mydłem. No i jak dla mnie hit- jego trwałość. Rok używania, a on po myciu wygląda jak nowy, zaraz po zakupie! Włoski są nawet nie wygięte, nie wspominając o jakimkolwiek wypadaniu. Cena z zamówień wizażowych - śmieszna w stosunku do jakości. Polecam ! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 kwietnia 2011 o 11:58
    fajny
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    bardzo fajny pedzel:) mam wrazenie, ze podklad trzyma sie dluzej kiedy naloze go wlasnie za pomoca pedzla EDM:) naprawde polecam, mimo ze musze go bardzo czesto byc,a le to chyba normalne, poniewaz absorbuje bardzo duzo podkladu. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: 1 pedzel
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    29 października 2010 o 20:22
    ma wady ale i tak jest swietny
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Przede wszystkim pedzel jest tak miekki jak wszystkie inne pedzle EDM. No i nie gubi wlosow (odklad go mam jeszcze ani jeden nie wypadl). Poczatkowo nie bylam z niego zadowolona, poniewaz za mocno sie zgina podczas nacisku i trzeba troche wiecej cierpliwosci, aby nalozyc nim podklad. Kiedy jednak zorientowalam sie, ze daje najbardziej naturalny efekt nawet po 3 warstwie podkladu :eek: ze wszystkich pedzli, jakie mam, po prostu zaniemowilam. Nie robi smug, a do tego podklad wyglada na twarzy jak druga skora. Nigdy nie sadzilam, ze moze to takze zalezec od pedzla. Nie jest na pewno przeznaczony dla osob, ktore lubia robic makijaz raz dwa i gotowe. Przy tym trzeba sie niestety troche pomeczyc, poniewaz ma za dlugie wlosie, a do tego jest bardzo miekki i za mocno sie zgina, ale dla efektu warto :ehem: Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 12 lipca 2010 o 19:27
    może być
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Zacznę od tego, że pędzel jak wszystkie z EDM jest mięciutki i bardzo ładnie i dobrze wykonany. Kupiłam go do nakładania płynnego podkładu. Niestety nie jestem z niego zadowolona. Moim zdaniem powinien mieć więcej włosków, ale krótsze. Może źle się nim posługuję, ale robi smugi, widać takie kreseczki od włosków. Póki co mam zamiar dalej go używać, bo daje dużo lepszy efekt niż nakładanie palcami, ale niestety nie jest idealny. Dla niewymagających, albo początkujących może być. Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:jeden

szukaj