Glow Lab, Facial Serum (Serum do twarzy)

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiNasze aktywne serumjest odpowiednie dla wszystkich rodzajów skóry i wykorzystuje najnowsze osiągnięcia w dziedzinie pielęgnacji skóry. Potężna kosmetyczna mieszanka ProRenew Complex CLR ™, SymRelief® 100 (korzeń imbiru i Bisabolol), Matrixyl® Synthe '6 ™ i IBR-TCLC®, skomponowana z olejem calandula i witaminami A i E, zwalcza oznaki starzenia przy jednoczesnym polepszeniu jasności i uspokajający podrażnioną skórę.
Cechy produktu
- Właściwości
- wybielające / rozjaśniające, przeciwzmarszczkowe, nawilżające, ujędrniające, regenerujące
- Rodzaj
- Linalool
Recenzje 2
4 /5
23 października 2019, o 13:45
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Serum znajduję się w białym plastikowym opakowaniu. Posiada pompkę podciśnieniową która niestety ale ma jedną wadę - nie wydobywa produktu do całkowitego zera. Kiedy serum się kończy, odrobina produktu zostaje w opakowaniu. Wtedy muszę go wydobywać patyczkiem.
Pompka działa do samego końca, nic się z nią nie dzieje, nie zapycha się produktem.
Opakowanie przyciąga uwagę, jest minimalistyczne i estetyczne.
Serum ma lekko żółtawy kolor i jest konsystencji bardzo lekkiego kremu o pojemności 30ml.
Zapach jest subtelny, nie wyczuwam go po nałożeniu. Ale kiedy wącham sam produkt to się rozpływam. Lekko słodkawa nuta migdałów.
Producent obiecuje nam, że w ciągu 2 miesięcy zmniejszy się ilość pojawiających zmarszczek, zmniejszy się również ilość zaczerwienień i podrażnień na naszej skórze. Zwalcza oznaki starzenia, jednocześnie poprawiając jasność i uspokajając podrażnioną skórę.
Czy tak też się dzieje?
Serum stosuje od miesiąca może trochę dłużej. Używam 2 pełne pompki które wystarczają na twarz i szyję.
Nowe zmarszczki się nie pojawiły, więc jest dobrze.
Zaczerwienień na twarzy ja nie posiadam ale też serum tego nie zmieniło.
Z kosmetykami przeciwzmarszczkowymi mam zawsze ten sam problem. Bo nie mają co u mnie zmniejszać. Ale skoro zmarszczki się nie pojawiają to uznaję, że działa.
Na pewno zauważalne jest u mnie rozjaśnienie na twarzy i uspokojenie skóry.
Serum zakupiłam w momencie kiedy miałam lekkie problemy skórne spowodowane używaniem jednego produktu do oczyszczania twarzy.
Wyciszył te problemy i skóra nabrała świeżego i promiennego blasku.
Delikatnie nawilża i pozostawia tłustą ale nie nachalną warstwę.
Nie zatyka porów, nie uczula, nie powoduje uczucia ściągnięcia.
Czy zakupię ponownie?
Jeśli będę potrzebowała sprawdzonego serum które krzywdy nie robi i akurat będzie dostępne w Tkmaxx to sięgnę po nie.
Jeśli nie będzie to kupię inne.
Nie jest to produkt który muszę mieć.
Czy polecam?
Moim zdaniem jest to dobre serum które śmiało można kupić i być miło zaskoczonym.
Ale jeśli masz bardzo duże wymagania to lepiej omijać :)
ZALETY: Boski zapach
Wydajność
Działanie
WADY: Pompka która nie wydobywa produktu do zera!
4 /5
10 grudnia 2018, o 12:57