ViViean, Viv, Sensitive Cream SPF 4 (Krem dla cery wrażliwej i naczynkowej)
0 HIT!
50 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiKrem przeznaczony dla cery suchej, wrażliwej, z problemami naczynkowymi. Ma działanie regeneracyjne, łagodzące, ochronne, pomaga zmniejszyć zaczerwienienia, a także chroni przed przedwczesnym starzeniem się skóry.
Cena: 69zł / 50ml
/m/
Recenzje 2
4 /5
13 lutego 2009, o 01:24
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
Bardzo dobry
Naprawdę porządny krem, godny polecenia dla suchej, wrażliwej skóry. Ma delikatną, puszystą konsystencję, jest niezwykle wydajny, ładnie się rozprowadza i szybko wchłania, pozostawiając na skórze delikatny film ochronny. Świetnie nawilża, regeneruje, koi skórę. Nie przetłuścił mojej cery - po zastosowaniu kremu była matowa, bez zaczerwienień. Podoba mi się, że krem zmiękcza skórę, wygładza ją, po zastosowaniu kosmetyku policzki były jedwabiście gładkie, a często bywają przesuszone. Uczucie nawilżenia po zastosowaniu kremu jest długotrwałe, nie znika po godzinie od aplikacji. Opakowanie kosmetyku bardzo ładne, dobrze chroni zawartość za pomocą dodatkowego wieczka. Zapach delikatny - nie przepadam za mocno perfumowanymi kosmetykami, a krem, którego zapach utrzymuje się długo na skórze zazwyczaj nie ma u mnie szans na dłuższe stosowanie. Zapach tego kremu jest delikatny, czuć go na twarzy może kilka minut, wg mnie nie jest intensywny i sądzę, że naprawdę jest niezły, ale oczywiście zapach to rzecz gustu.
Kosmetyk jest bardzo dobry i godny polecenia, zwłaszcza dla osób wymagających od kremu delikatności i skutecznego nawilżania.
Używam tego produktu od:1.5 miesiąca
Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
3 /5
6 lutego 2009, o 21:59
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
Działa, ale paskudnie pachnie!
Od dawna mam problemy ze swoją cerą. Jestem czerwona prawie zawsze, przez co każdy myśli, że zawsze jestem zawstydzona ;) Najpierw zużyłam kilka próbek, ale postanowiłam kupić ten krem... Zaczerwienienie nieznacznie się zmniejszyło i co najważniejsze nie powstają pajączki!!! Naczynka stały się mniej widocznie, aczkolwiek dodatkowo wspieram się codzienną dawką witaminy C i K :)
Jedyny minus - okropny smród :( Po nałożeniu kremu mam ochotę go zmyć już po kilku minutach...
Dobrze się rozprowadza i jest w miarę wydajny ;)
Nie polecam, nie odradzam :)
Używam tego produktu od: miesiąc
Ilość zużytych opakowań: kończę 1
produktów111