Johnson`s Baby, Powder with Aloe & Vitamin E (Puder z aloesem i witaminą E)
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiLeczniczy puder dla dzieci z aloesem i wit. E oraz 10% cynkiem. Łagodzi wysypki oraz zmniejsza zaczerwienienie skóry. Łagodnie pochłania nadmiar wilgoci, pozostawiając efekt czystości i suchości. Testowany dermatologicznie i alergologicznie.
- Topical Starch (Cornstarch),
Recenzje 3
5 /5
26 marca 2019, o 12:54
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Spełnia swoją rolę
Dostałam ogromne opakowanie tego produktu od rodziny z USA. U mojego dziecka sprawdził się bardzo dobrze. Zapobiegał podrażnieniom i zaczerwienieniom. Podczas stosowania tego produktu u mojego dziecka nie pojawiły się żadne problemy ze skórą. Pomimo ogromnego opakowania, aplikacja produktu była szybka i bardzo wygodna, co ma znaczenie podczas stosowania kosmetyków u ruchliwego malucha :) Chętnie sięgnęłabym po ten produkt ponownie.
5 /5 HIT!
14 grudnia 2012, o 13:04
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Puder idealny!!
W zupełności zgadzam się z poprzednia recenzentką. Jest to najlepszy puder dla dzieci jaki kiedykolwiek wpadł mi w ręce. Nie będę opisywać go ponownie, gdyż poprzednia opinia wyczerpała chyba opis. Jest tylko jeden minus: puder można dostać tylko w USA :(. Ja swój dostałam od ciotki i to w dodatku w wersji podróżnej-mini. Szkoda, że puderek nie jest dostępny w Polsce, może kiedyś się doczekamy.
Używam tego produktu od: 2 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 małe
5 /5
20 marca 2009, o 08:39
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
Rewelacja !
Ten puder to wg.mnie KWC wśród pudrów dla dzieci.
Z tym co robi , nie spotkałam się używając innych pudrów , a próbowałam kilku o dobrych recenzjach, podczas pielęgnacji moich dzieci.
Ma same plusy :
+ świetnie się rozprowadza na skórze ( idealny poślizg)
+ utrzymuje suchość skóry w okolicach szyi , w zgięciach kolan i pod łokciami aż do następnej kąpieli.
+ koi podrażnienia i zaczerwienienia
+ łagodzi wysypki
+ daje uczucie świeżości i czystości na długo
+ delikatnie i subtelnie pachnie
+ świetny po depilacji okolic bikini dzięki zawartości cynku i aloesu.
+ niesamowicie wydajny
+ nie zbija się w \"wałki\" nie powodując podrażnień
Dla mnie nie ma żadnych wad !Używam tego produktu od:dawna
Ilość zużytych opakowań:1
produktów110