Andalou Naturals, Meyer Lemon + C, Creamy Cleanser (Kremowy żel oczyszczający)
1 HIT!
67 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiKremowy żel oczyszczający dla skóry normalnej i mieszanej z kwasami owocowymi, witaminą C i miodem z manuka, bogatych w enzymy i przeciwutleniacze, delikatnie rozpraszają się w aksamitną pianę kremowych emolientów, aby usunąć zanieczyszczenia i obumarłe komórki powierzchniowe dla poprawy tonu skóry, gładkiej tekstury i świetlistości.
Cechy produktu
- Właściwości
- nawilżające, oczyszczające, złuszczające, odświeżające
- Formuła
2 stycznia 2021, o 18:38
Kupi ponownie
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Gdyby nie zapach byłby to dla mnie jeden z niewielu hitów roku 2020, cudowna konsystencja, twarz po użyciu jest widocznie promienna i świeża, super domywa resztki makijażu, delikatnie się pieni, nie podrażnia, ma świetny skład i cena jest świetna jak na jego wydajność, opakowanie z pompka. Minusem jest zapach- dla mnie za mocny, wręcz drażniący.
ZALETY: Wydajność, konsystencja
WADY: Zapach
5 /5
1 grudnia 2019, o 21:46
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Świetny produkt
Kolejny produkt z serii z witaminą C, który posiadam.
Ma kremową konsystencję o bardzo przyjemnym zapachu. Skóra po użyciu jest miękka i delikatna.
Uwielbiam tę markę za składy i to jak działa na moją cerę. Na ten moment mogę śmiało powiedzieć, że nie potrzebuję już eksperymentować z innymi firmami, bo zakup każdego produktu Andalou to dla mnie hit :)
5 /5 HIT!
26 października 2019, o 19:41
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
Dla mnie bomba - witaminowa
Świetny żel oczyszczający, choć konsystencja wskazywałaby jak dla mnie, że jest to taka jakby kremowa emulsja. Cieszę się, że jakiś czas temu zdecydowałam się na jego zakup, bo robi dużo dobrego na mojej skórze. Tak jak wspomniałam jest to forma emulsji, która przy masowaniu wilgotnej twarzy praktycznie się nie pieni. Mimo to jest to bardzo wydajny produkt. Używam go zawsze rano oraz wieczorem na zmianę z produktem na bazie glinki. Średnio starcza mi na 3 miesiące. Posiada wygodne opakowanie z pompką wykonane z miękkiego tworzywa. Kiedy pompka już nie zasysa zawartości rozcinam je, bo na ściankach zostaje jeszcze taka ilość produktu, która starcza mi na ok. tydzień stosowania. Ma bardzo przyjemny, energetyczny zapach. Wyciskam 2 porcje produktu, rozcieram w dłoniach i masuję całą twarz ( wieczorem makijaż wcześniej zmywam delikatnym płynem micelarnym) i spłukuję. Moja skóra jest dobrze oczyszczona ale nie ściągnięta, dodatkowo ukojona - łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia. Nigdy nie sądziłam, że jakiś żel oczyszczający będzie miał takie właściwości. Widocznie witamina C robi swoje, bo i drobne wypryski szybciej się goją. Jednym słowem - jest to mój faworyt wśród żeli oczyszczających.
ZALETY: - przede wszystkim działanie
- żel/emulsja oczyszcza skórę łagodząc podrażnienie i pomaga goić się drobnym niedoskonałościom
- świetny skład, który najprawdopodobniej odpowiada za świetne działanie
- wydajność i wygoda stosowania
WADY: - produktu chyba nie można kupić stacjonarnie
- cena również nie zalicza się do tych najniższych
produktów95
recenzji418