Oriflame, NovAge, Supreme Cleansing Gel (Żel oczyszczający)
5 HIT!
76 % kupi ponownie
Dodawaj swoje ulubione kosmetyki do torebki, dzięki czemu łatwo je znajdziesz, posortujesz i zaplanujesz zakupy.
Zgłoś do moderacjiŻel do spłukiwania, który doskonale oczyszcza skórę bez naruszania jej bariery ochronnej. Nawilża i tonizuje sprawiając, że cera jest czysta, miękka i elastyczna oraz zapewnia jej komfort.
Idealnie odpowiada na potrzeby cery. Wystarczająco silny, by usuwać wszelkie zanieczyszczenia, tak delikatny, by nie niszczyć bariery ochronnej skóry i zarazem troskliwie dbający o nawilżenie cery. Kosmetyk, który pozostawia skórę czystą, świeżą i elastyczną, jak po użyciu produktu do mycia i toniku. Skóra jest przygotowana na przyjęcie maksymalnej mocy serum i kremów.
Cechy produktu
6 grudnia 2018, o 17:13
Nie kupi ponownie
Używa produktu od: tydzień
Dobry, ale nic szczególnego
Produkt otrzymałam do testowania od wizaż. Generalnie spełnił moje oczekiwania: świetnie oczyszcza, nie daje efektu ściągniętej skóry, nadaje blask i nawilża. Jednak nie mogę się przyzwyczaić do zapachu, raz mi odpowiada, a raz jest nieprzyjemny wręcz chemiczny. Zapach w produkcie jest dla mnie ważny, więc mam mieszane uczucia. Dodatkowo myślę, że niczym szczególnym nie wyróżnia się na rynku.
5 lutego 2019, o 11:15
Luksusowy żel
Po użyciu skóra jest świeża, promienna, delikatna i matowa. Tworzy bogatą, przyjemną piankę i delikatnie pachnie, nie wysusza skóry, a nawet delikatnie ją nawilża. Po zastosowaniu nie ma uczucia ściągnięcia skóry. Zamknięty jest w bardzo eleganckiej butelce z dozownikiem w formie pompki i świetnie prezentuje się w łazience. Wrażenie estetyczne jest bardzo pozytywne.
ZALETY: cudownie pachnie
dobrze oczyszcza
delikatnie nawilża
nie podrażnia
eleganckie opakowanie
wydajny
WADY: brak
5 /5 HIT!
15 stycznia 2019, o 14:13
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Jest to najlepszy żel do twarzy jaki do tej pory używałam. Po pierwsze super opakowanie z pompką, po drugie produkt jest naprawdę wydajny, wystarcza na długo. Żel świetnie oczyszcza cerę, zmywa dokładnie cały makijaż, absolutnie nie podrażnia cery, do tego świetnie pachnie, nadając cerze uczucie komfortu i czystości. Żel lekko nawilża cerę, a jego największa zaletą jest to, że cudownie napina i ujędrnia skórę. Po jego stosowaniu widzę ogromna poprawę w mojej cerze. Polecam z czystym sumieniem. :)
1 /5
22 grudnia 2018, o 08:20
Nie kupi ponownie
Nie polecam
Bardzo słaby produkt!! Podrażnia skórę , powoduje ze jest bardzo wrażliwa i potrzebuje natychmiastowego ukojenia. Nie nawilża ani nie sprawia, że skóra staje się bardziej elastyczna i miękka. Nie spełnia żadnej obietnicy producenta. Jakość do ceny tego produktu to pomyłka . Jedynym plusem jest wydajność i opakowanie , które jest solidne i estetyczne i bardzo wygodne w użytkowaniu . Nie polecam. Na pewno nie kupię ponownie.
20 grudnia 2018, o 22:08
Wykorzystała: jedna próbka
19 grudnia 2018, o 16:56
4 /5
18 grudnia 2018, o 16:36
Wykorzystała: jedna próbka
Żel oczyszczający skore
Nie spodziewałam się spektakularnego efektu po żelu do czyszczenia twarzy, jednak okazał się całkiem fajny. Makijaż schodzi rewelacyjnie, nie podrażnia skory, nawet w okolicach oczu. Nie wysusza skory ale tez nie zostawia tłustej warstwy. Bardzo dobrze nawilża i chętnie po niego jeszcze sięgnę
17 grudnia 2018, o 11:11
Jestem na TAK!
NovAge Supreme okazał się idealnym kosmetykiem dla mnie! Rewelacyjnie oczyszcza skórę, a przy tym jest bardzo delikatny i nie pozostawia podrażnień. Ogromny plus za nawilżenie. Zazwyczaj po użyciu żelu oczyszczającego od razu muszę użyć kremu, by nawilżyć skórę, tym razem nie było to koniecznie. Ogólnie jestem na TAK!
14 grudnia 2018, o 19:48
Must have!
Efekt świeżości już po pierwszym umyciu. Żel do twarzy ma dla mnie duże znaczenie, a ten w 100 procentach sprostał wszystkim moim oczekiwaniom. Ładna buteleczka a w niej żel o bardzo ładnym zapachu, mycie buzi to przyjemność. Żel nie ściąga twarzy co jest dla mnie ogromnym plusem. Jest delikatny ale dobrze usuwa zanieczyszczenia, twarz jest gładka i zadbana. Polecam!
14 grudnia 2018, o 18:56
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Ten produkt zaskakuje od samego początku. Zapakowany w biały, prosty kartonik, a w środku bardzo estetyczna butla z dozownikiem- prosta, praktyczna i najzwyczajniej ładna.
Potem też jest dobrze! Przyjemny przejrzysty żel dobrze radzi sobie ze zmywaniem makijażu nie podrażniając przy tym skóry ani oczu. Buzia po jego użyciu jest czysta, pełna blasku, sprężysta. Nie ma nieprzyjemnego ściągnięcia czy podrażnień.
Oczywiście nie jest ideałem-nie poradzi sobie sam z mocnym make-upem czy wodoodpornym tuszem, ale przy codziennym, delikatnym makijażu jakość oczyszczania jest zadowalająca.
Zapach jest przyjemny, nie za intensywny.
Wydajność całkiem niezła- dwa naciśnięcia aplikatora wystarczają na dokładne umycie całej buzi.
WADY: wysoka cena
14 grudnia 2018, o 07:43
ideał!
Doskonały płyn do twarzy, chapeu bas Oriflame! Płyn idealnie zmywa zanieczyszczenia, jednocześnie nie podrażniając okolic oczu. Skóra jet wygładzona, oczyszczona oraz wydaje się być bardziej napięta, nie jest przesuszona.
Dodatkowym plusem jest eleganckie opakowanie, które podnosi rangę produktu.
Wysoka cena, ale adekwatna do jakości. Polecam!
4 /5
13 grudnia 2018, o 15:03
Nie wie, czy kupi ponownie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Nie do końca dla mnie...
Produktu używam od jakichś dwóch tygodni. W pierwszym momencie zachwyciło mnie jego bardzo eleganckie opakowanie - biało-złote z pompką. Sam żel ma przyjemną konsystencję, bardzo delikatnie się pieni, zapach ma neutralny, nie jest mocno perfumowany. Skórę oczyszcza porządnie nie powodując wysuszenia, uczucia ściągnięcia, podrażnienia. Rzeczywiście jest w nim coś innowacyjnego, skóra po jego użyciu jest miękka, nie traci wody, mam wrażenie, że jest dobrze stonizowana. Jedynym minusem jest fakt, iż żel całkowicie nieradzi sobie ze zmyciem makijażu. Przed jego użyciem skóra już powinna być zasadniczo poddana demakijażowi. Nie jestem pewna czy wrócę do tego produktu...sama stosuję inne żele może nieco droższe ale zmywają makijaż i skóra po nich jest w takiej samej kondycji jak po NovAge, Supreme Cleansing Gel od Oriflame.
13 grudnia 2018, o 13:39