Sunflower Cosmetics, DiFeel, Pomegranate Luxury Hand Cream (Krem do rąk `Owoc granatu`)

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiTen wyjątkowy, regenerujący krem do rąk nawilża i odżywia poprzez staranne dobrane składniki: witaminę E, olejku naturalnego i ekstraktów roślinnych. Formuła zmiękcza zewnętrzne warstwy skóry i przenika na głębsze wewnętrzne poziomy. Nasze luksusowe kremy zapewniają idealne nawodnienie, komfort i odżywienie, na które zasługują, pozostawiając skórę miękką w dotyku.
Nasz krem do rąk z granatu:
- Jest świetny do pielęgnacji paznokci i skórek
- Odżywia
- Nawilża, odmładza i leczy suchą skórę
- Chroni skórę przed starzeniem i wolnymi rodnikami.
Cechy produktu
- Skóra
- sucha, odwodniona, normalna
- Rodzaj
- kremy do rąk
- Właściwości
- regenerujące, nawilżające, zapobiegające starzeniu
- Formuła
- zapachowa
- wielorazowego użytku, w tubce
- Struktura
- lekkie
- Konsystencja
- krem
- Pojemność
- 50 - 100ml
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
4 /5
1 listopada 2018, o 18:03
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Fajny kremik
Krem kupiłam zupełnie przypadkowo w drogerii, podczas innych zakupów - był w promocji.
Wygląda na to, że krem ma dobry skład (bez parabenów, z witaminami i certyfikowanymi organicznymi składnikami) i nie jest testowany na zwierzętach.
Zapach ma delikatny, słodkawy. Mimo to, że ma w sobie naturalne olejki, o dziwo nie jest bardzo tłusty. Czuję, że szybko moja skóra go 'wpija' a na dłoniach pozostaje jakby taka warstewka ochronna, która nie jest tłusta. Podoba mi się to, bo nienawidzę mieć tłustych lub mocno mokrych rąk po użyciu kremu.
Dzięki temu, że zostawia taką ochronną warstwę na dłoniach, czuję, że je nawilża. Opakowanie jest okej, poręczne, małe - można wrzucić do torebki jak to każdy inny krem.
ZALETY: ♥ Konsystencja
♥ Efekt
WADY: ☹ Raczej nie mam się do czego przyczepić :)
produktów8
recenzji249