WIZAŻ logo

cytrusowe serum
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam cały zestaw kosmetyków Frudia na Notino z przyjemną zniżką 15%. Byłam bardzo ciekawa tej marki ze względu na jej kolorowe opakowania i przesłodką szatę graficzną. Muszę też przyznać, że jak na obecne standardy jest też bardzo przystępna cenowo. Jedynym minusem tego kosmetyku jest to, że nie do końca wywiązuje się obietnic, które są na etykiecie, a mianowicie rozświetlenie cery. Nie zauważyłam takiego efektu. Poza tym: -wygodny aplikator - pompka -ładne opakowanie -ledwo wyczuwalny cytrusowy zapach -szybko się wchłania -nie zapycha skóry -dobra baza pod krem -nie roluje się -lekka, żelowa konsystencja
  • 3 lutego 2021 o 1:32
    Nic nie zrobil
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Kupiłam z nadzieją, ze wyrówna koloryt twarzy i trochę ja ujednolici. Niestety serum nie zrobiło kompletnie nic, brak jakichkolwiek efektów. Ładnie pachnie i jest wydajne.
    Zalety:
    • Świeży cytrusowy zapach
    • Lekka konsystencja
    Wady:
    • Brak efektów
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 12 maja 2020 o 18:04
    Cytrusowe serum
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Dostałam to serum w jednym z boxów kosmetycznych ale już wcześniej byłam ciekawa tych kosmetyków. Nie rozczarowały mnie jednak :) Serum pięknie pachnie cytrusami, fajnie się wchłania i świetnie nadaje się pod makijaż. Moja cera znacznie sie po nim poprawiła, jest bardziej promienna i gładka. Na dodatek ma świetny skład! Serum godne polecenia :)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    5 listopada 2019 o 12:25
    Dla mnie super
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Kupiłam to serum, choć szczerze mówiąc miałam obawy, ponieważ nie mogłam znaleźć żadnych opinii na jego temat. Bardzo zależało mi na produkcie z witaminą C o jak najkrótszym składzie pełnym naturalnych składników. Moim zdaniem to otrzymałam! Najczęściej używałam produktu na noc, ponieważ rano mam bardzo mało czasu. Zauważyłam, że kiedy zostawiam produkt sam sobie, to efekt jest słabszy niż gdy wklepuję go w skórę. Producent twierdzi, że ,,wygładzi i widocznie rozświetli Twoją skórę. Olejek z pestek mango rewitalizuje oraz zapewnia optymalny poziom nawilżenia. Ciesz się równomiernym kolorytem i uczuciem świeżości przez cały dzień!" - jak dla mnie produkt spełnił te założenia
    Zalety:
    • wydajność (nakładałam go codziennie na noc, dosyć grubą warstwę i wystarczył mi na 6 miesięcy!)
    • naprawdę dobry, naturalny skład
    • serum dosyć szybko się wchłania
    • nie zostawia lepkiej warstwy (a to dla mnie ważne!)
    • mocno nawilża
    • koloryt skóry staje się jednolity; naczynka są zdecydowanie mniej widoczne
    • higieniczne opakowanie, z grubego szkła, co jest ważne przy witaminie C w składzie
    • przyjemny, delikatny, cytrusowy zapach
    Wady:
    • być może dla wielu wadami może być dostępność tego produktu oraz cena (129,90zł), jednak po przetestowaniu produktu uważam, że cena nie jest wygórowana

szukaj