Podkłady

Janda Sceniczny make-up, Podkład dobrze kryjący

Mvjaaaa
    15 czerwca 2024 o 19:17
    Dobry podkład
    Nazwa sceniczny makeup średnio mogłaby opisywać ten podkład. Sam w sobie jest gęsty, nakładamy go przy pomocy pompki. Sam podkład znajduje się w szklanym opakowaniu, jest go 30 ml. Mimo opisu o mocnym kryciu, podkład kryje mocno średnio, ma tylko 3 gamy kolorystyczne przez co ciężko wpasować go do większości twarzy. Pokład niestety lubi wysuszać przy średnio nawilżonej skórze nie wygląda on dobrze, podkreśla suche skórki i wygląda bardzo ciężko.
    Zalety:
    Wady:
    • Kolor
  • 12 maja 2024 o 17:18
    Alternatywa dla double wear
    Stosowałam go w czasach gdy trendy biły makijaże matowe. Miałam cerę bardzo przetłuszczającą się z niedoskonałościami. Ten produkt krył wszystko i był niesamowicie trwały. Bardzo dobry produkt z drogeryjnej półki. Mimo tego, że nie używam obecnie tak ciężkich podkładów, to uważam, że jest dobry. Bo w czasach kiedy go stosowałam, bardzo mnie zadawalał. Minusem była tylko gama kolorystyczna. Jasne karnacje, takie jak moja, musiały radzić sobie z mixerami. Bardzo wygodny w stosowaniu, bo miał dobrej jakości pompkę i solidne szklane opakowanie, które pięknie się prezentowało na toaletce. Ciężko go było jednak brać w podróż, bo był gość ciężki.
  • 14 kwietnia 2024 o 11:13
    Janda Sceniczny Make-up to produkt, który wzbudził moje zainteresowanie obietnicą doskonałego krycia i trwałości. Mam cerę mieszaną i poszukuje kosmetyków, które zapewnia mi krycie oraz wytrzymają przez cały mój aktywny dzień. Podkład Janda spełnił moje oczekiwania – dobrze kryje, ujednolica koloryt skóry, sprawia, że wygląda świeżo i nieskazitelnie przez długie godziny. OPAKOWANIE Opakowanie tego produktu jest praktyczne i eleganckie – szklana buteleczka z pompką, która ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości podkładu. Schludna u elegancka grafika cieszy oko, ta buteleczka na toaletce wygląda cudnie. PODKŁAD Konsystencja podkładu jest gęsta, ale jednocześnie łatwa do rozprowadzenia na skórze. Już niewielka ilość produktu zapewnia doskonałe krycie i równomierne pokrycie twarzy. Podkład nie pozostawia uczucia ciężkości na skórze, jest komfortowy w noszeniu. Ja posiadam odcień 03, który dla mnie jest lekko za ciemny, ale mieszam go z rozjaśniaczem do podkładów i wtedy uzyskuje idealny kolor. Kosmetyk idealnie kryje wszelkie niedoskonałości, zaczerwienienia i przebarwienia, pozostawiając skórę gładką i jednolitą. Jednym z aspektów, który doceniam w tym produkcie, jest jego trwałość - utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie ściera się. Po kilku godzinach potrzebuję tylko przypudrowania w strefie T. Jest bardzo łatwy w aplikacji. Można go nakładać palcami, gąbką lub pędzlem, w zależności od preferencji i efektu, jaki chcemy osiągnąć. To produkt, który spełnił moje oczekiwania. Zapewnia doskonałe krycie i trwałość, a przy tym jest łatwy w aplikacji. PLUSY Praktyczne opakowanie Kremowa konsystencja Łatwość aplikacji Trwałość Wydajność Ładne i praktyczne opakowanie
  • 26 lipca 2023 o 17:55
    Ani dobrego krycia, ani trwałości...
    Podkład: + zamknięty jest w ładnym, szklanym opakowaniu z pompką,  + posiadam go w odcieniu 01 Jasny Beż. Jest to ładny żółtawy kolor, który u mnie nie oksyduje i dopasowuje się do odcienia skóry, jednak do najjaśniejszych z pewnością nie należy, + ma przyjemny zapach, + w konsystencji jest lekki, bardzo szybko i łatwo rozprowadza się po twarzy, +/- dobrze kryjący? Hmm, tutaj bym dyskutowała. Ja oceniłabym krycie na średnie minus, które delikatnie można dobudować, ponieważ ładnie wyrównuje koloryt, a delikatne przebarwienia zakrywa, jednak niedoskonałości czy zaczerwienienia nadal dość mocno przebijają. Wygląda on po prostu bardzo naturalnie i nie uważam tego za wadę, jednak nazwa może wprowadzić w błąd, + jego wykończenie jest satynowe, + nie podkreśla rozszerzonych porów czy suchych skórek, - najbardziej rozczarowująca jest trwałość. Na mojej tłustej cerze po kilku godzinach mocno się wyświeca, ściera i wchodzi w zmarszczki mimiczne, niezależnie od użytego pudru, więc potrzebuję kilku poprawek w ciągu dnia, + nie zapycha oraz nie podrażnia, + jest bardzo wydajny. * Podsumowując: spodziewałam się po tym produkcie i mocniejszego krycia, i lepszej trwałości. Nie jest to zły podkład, jednak niczym nie zachwyca. Może na cerach suchych czy normalnych wypadłby lepiej.
  • 3 maja 2023 o 9:12
    Nie mój odcień
    ✔️Podkład znajduje się w buteleczce o pojemności 30 ml. Buteleczka jest taka czarno-przezroczysta co później pod koniec widać ilość zużytego produktu. Ma taki prosty napis jest napisany dużymi literami. Posiada również bardzo wygodną pompkę, nie zacina się ani nic nie dzieje się z nią i wyciska odpowiednią ilość podkładu. ✔️Jego konsystencja jest kremowa i całkiem gęsta, ale też również lekka. Bez żadnego się rozciera i dobrze współgra. ✔️Co do jego krycia jest takie sobie, a raczej takie średnie ale chociaż bez efektu maski. ✔️Produkt utrzymuje się do paru godzin, śle jednak do mojej cery mieszanej jakoś zbytnio nie nadaje się. Nie zauważyłam żeby zapychał i świetnie współgra z innymi kosmetykami. Ale jeszcze okazał się trochę za ciemny na mnie. I jeden minus całkiem wysoka cena ale czasami idzie jego kupić na promocji.