Bielenda, Bikini, Nawilżająco - łagodzący żel aloesowy `S.O.S + Ulga i Nawilżenie`
0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiTo idealny sposób na przyniesienie ulgi skórze twarzy po kąpieli słonecznej, jednocześnie przeciwdziałając jej nadmiernemu wysuszeniu przez przywrócenie optymalnego nawilżenia. Lekka hydro-żelowa formuła
- uspokaja, wycisza i regeneruje naskórek, pomaga przywrócić mu komfort
- uzupełnia składniki nawilżające i wiążących wodę w naskórku
- dba o równowagę wodną naskórka
- delikatnie chłodzi, skutecznie łagodzi i koi
- zmniejsza uczucie nieprzyjemnego ściągnięcia i napięcia
- poprawia kondycję skóry, przywraca jej jędrność i elastyczność. Zawiera aż 25% składników znanych z silnego działania nawilżająco-kojącego, takich jak d-panthenol, alantoinę, sok z liści aloesu, kwas hualurony, glicerol i sorbitol. Pozostawia przyjemne uczucie ukojonej, gładkiej i miękkiej skóry. Lekka formuła sprzyja wchłanianiu /
Cechy produktu
- Właściwości
- regenerujące, łagodzące, nawilżające
- Formuła
- oil – free / nietłusta
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5
8 września 2019, o 08:53
Kupi ponownie
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Uratował wakacje :)
Żel aloesowy z Bielendy po prostu uratował ostatnie dni wakacji :) mój chłopak zawsze opala się bez opamiętania, ja natomiast jako osoba z jasną karnacją zawsze uważam, jednak morska bryza i rejs statkiem mocno nas zweryfikował :D Kilka godzin w pełnym słoncu, zachwyt widowami, kąpiel w morzu, powiew wiaterku i człowiek zapomina o bożym świecie, a już na pewno o kremie z filtrem no i poparzenie słoneczne gotowe. Jako jednak osoba przezorna więzłam ze sobą żel aloesowy z Bielendy i to był strzał w dziesiątkę :)
Już pod koniec rejsu widać było co się święci wiec po powrocie do hotelu chłodny prysznic i gruba warstwa żelu. Pieczenie szybko ustało, skóra się uspokoiła, uczucie ściągnięcia minęło i ten przyjemny efekt chłodzenia :) co prawda nakładaliśmy żel co jakiś czas bo po prostu skóra go wpijała, ale dzięki temu na drugi dzień skutki oparzenia słonecznego były praktycznie nieodczuwalne i można było dalej korzystać z wakacji:)
Żel fajnie się wchłania i przy cienkiej warstwie praktycznie się go nie odczuwa, jednak przy grubszej warstwie lekko się lepi, zapach ma przyjemny - lekko aloesowy. Opakowanie jest wygodne, produkt łatwo się dozuje jednak jego konsystencja sprawia że czasem może się wylewać.
ZALETY: * mocno nawilża
* uspokaja i regeneruje oparzoną słońcem skórę
* ma lekko aloesowy zapach
* przyjemna żelowa konsystencja
* chłodzi (polecam włożyć go do lodówki)
* cena
produktów70