Powrót do natury, Naturalne mydło `Delfin vege`
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPrzeznaczone dla każdego rodzaju skóry, wręcz zalecane do skóry wrażliwej oraz dla osób ze skłonnością do alergii skórnych. Produkowane według tradycyjnej receptury z roślinnych, naturalnych surowców najwyższej jakości. Idealne do codziennej pielęgnacji skóry. Wyprodukowane na bazie naturalnych surowców. Delikatnie myje i pielęgnuje skórę nie powodując podrażnień. Mydło przebadane dermatologicznie. Nie zawiera dodatków chemicznych: konserwantów, wybielaczy, wypełniaczy, syntetycznych detergentów. Posiada naturalny mydlany zapach.
Cechy produktu
Recenzje 2
3 /5
3 listopada 2019, o 14:44
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: kilka opakowań
100% naturalne
Moje ulubione mydło. Zabieram zawsze ze sobą na siłownię.
Bardzo mnie cieszy to że producent sprzedaje naturalne mydła bez polepszaczy.
Można je kupić w internecie jak i w Rossmannie.
Tak jak mój poprzednik muszę się przyczepić do opakowania, które nie jest ekologiczne, trochę szkoda.
ZALETY: 100% naturalność
taniość
dostępność
WADY: opakowanie nieekologiczne
4 /5 HIT!
3 listopada 2019, o 13:54
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
archetyp mydła szarego
Obecnie moje podstawowe mydło. Zastąpiło z powodzeniem Białego Jelenia, który zdrożał i zaczął być sprzedawany w mniejszych opakowaniach (co nie do końca jest wadą, ale nie z perspektywy ceny).
Prawie brak zapachu. Minimalistyczny skład. Parametry m.in. pienienia idealnie wypośrodkowane.
Jedno spostrzeżenie na marginesie. Kiedyś było ciemniejsze, bardziej brązowe. Obecnie sprzedawane kostki są jaśniejsze. Bliżej im szarości.
Mógłbym się przyczepić tylko paru drobnostek:
- foliowe opakowanie - nie jest przecież ekologiczne oraz nadruk się złuszcza,
- kostka pęka z czasem, gdy złapie wilgoci,
- przydałoby się też mniejsze 100g opakowanie, odpowiednio tańsze, częściowo zmniejszyłoby to problem pękania.
ZALETY: - skład,
- wydajność.