Farmona, Ochronno - wygładzający krem do rąk z aloesem i olejkiem buriti

0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiKrem przeznaczony do suchej i podrażnionej skóry dłoni. Zawiera naturalne składniki roślinne które intensywnie nawilżają i zmiękczają skórę, skutecznie przeciwdziałają jej przesuszeniu oraz koja podrażnienia.
Cechy produktu
- Skóra
- normalna
- Rodzaj
- kremy do rąk
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 2
5 /5
2 lutego 2021, o 12:15
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
Cudowny dla suchej skóry dłoni
Krem od Farmony wygładzający z aloesem używam już któreś opakowanie. Co roku w grudniu zakupuje w Hebe zestaw 4 kremów do rąk od Farmony, dlatego mam już o nich wyrobioną opinię:))
Design kremu za każdym razem mnie zachwyca. Jest to z pozoru zwykła biała tubka z zamknięciem typu klik. Z przodu opakowania mamy główny cel stosowania kosmetyku, dzięki czemu łatwiej jest podjąć decyzje czy potrzebujemy wygładzenia, nawilżenia czy odżywienia.
Jest to mój drugi ulubieniec sposród kremów do rąk tej marki.
Przepięknie i intensywnie pachnie, co jest dla mnie znakiem rozpoznawczym tej serii. Zapach długo utrzymuje się na dłoniach.
Ma białą, niezbyt gęstą konsystencję, bardzo dobrze rozprowadza się na dłoniach i błyskawicznie się wchłania.
Ma bardzo przyzwoity skład z naturalnymi składnikami.
Po zastosowaniu dłonie są wyraźnie wygładzone i odżywione. Bardzo mięciutkie w dotyku. Zadziwiająco dobrze nawilża jak na krem ochronny.
Z pewnością wrócę do tej serii jeszcze nie raz, ponieważ jestem absolutnie zakochana w ich działaniu, zapachach oraz szacie graficznej.
5 /5
27 kwietnia 2020, o 18:41
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: jedno opakowanie
Krem dobrze nawilża dłonie. Są po nim gładkie i zadbane, chroni od mocnych przesuszeń :) Ma naturalne składniki roślinne, więc to jest dużym plusem. Krem mocno nawilża i regeneruje dłonie. Ma piękny zapach, który na długo po jego użyciu zostaje na dłoniach. Konsystencja jest lekka, nie pozostawia lepkiej warstwy. Ma zaledwie 50 ml, idealnie mieści się do każdej torebki :) Jestem zachwycona desingiem tego kremiku :)
produktów12
recenzji899