FIT.Friends by Oceanic, Men, Be Ready, Żel do higieny intymnej dla mężczyzn `Multi-odświeżenie `
0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPoznaj FIT FRIENDS by Oceanic – ekspertów do zadań specjalnych. Prowadzisz aktywny tryb życia, uprawiasz sport, dbasz o urodę i sylwetkę? – To właściwy wybór.
Poczuj się pewnie i komfortowo w każdej sferze. Niezależnie od aktywności, możesz liczyć na wsparcie. Żel do higieny intymnej zapewni odpowiednią pielęgnację i maksimum świeżości przez cały dzień.
Wykorzystaj multi-odświeżające działanie, na każde zawołanie, które zapewni:
● długotrwałe odświeżenie
● neutralizację przykrego zapachu
● komfort i łagodzenie podrażnień
Cechy produktu
- Właściwości
- oczyszczające, odświeżające
- w butelce
- Konsystencja
- żel
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5
22 listopada 2019, o 12:41
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: jedno opakowanie
Płyn kupiłam na promocji w Rosku za nie całe 5 zł.Był przeceniony z 18 zł więc oferta super.Do tej pory nie znałam tej marki.A mąż używał płynu do higieny intymnej innej marki.
Płyn jest zamknięty w butelce,posiada dozownik przez co łatwiej go wydobyć i dzięki też dozownikowi możemy nabrać małą ilość.Płyn jest bezbarwny,lekko pachnie bardzo delikatnie ( zapach przypomina mi trochu cytrusy ) .Jest mega wydany,bardzo się pieni,ale też szybko i łatwo się spłukuje.Mąż mówi że żel nie podrażnia,nie uczula,daje uczucie świeżości nawet przez cały dzień.Dodatkowo dobrze nawilża,oraz łagodzi podrażnienia.Mąż jest zadowolony .
ZALETY: Zapach
Delikatność
Wydajność
Działanie
Nie uczula
WADY: Cena - Normalna ok 18 zł