Gracja, Maska na tkaninie nawilżająca `Awokado`
1 HIT!
50 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiMaseczka nawilżająca na tkaninie Awokado.
Składniki maski intensywnie nawilżają, spłycają zmarszczki i przywracają skórze elastyczność i jędrność. Efekt jest widoczny bardzo szybko – skóra staje się miękka i gładka.
Cechy produktu
- materiałowa / w płatach
- Pojemność
- <50ml
- w saszetce
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 2
5 /5
29 lipca 2020, o 21:22
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: tydzień
Wykorzystała: jedno opakowanie
Genialna maseczka za 5 zł, wzorowy skład i ultranawilżenie!
Kupiłam z polecenia znanego youtubera i nie zawiodłam się, tym bardziej, że kosztuje ok. 5 zł, jak na maskę w płachcie i to dobrą maskę, to naprawdę niedużo.
Gracja to polska marka, a przy tym opierająca swoje kosmetyki na naturalnym składzie. Maska znajduje się w małej, kolorowej, biało-zielonej saszetce. Płachta nieco inna niż te, z którymi miałam do czynienia, złożona poziomo na milion części, dość ciężko się ją rozkłada i umieszcza na twarzy. Z każdej strony jest kilka razy nacięta, nacięć jest naprawdę dużo, można ją idealnie dopasować do swojego kształtu twarzy. Podczas noszenia nie zsuwa się, dobrze przylega do twarzy, jedynie na brodzie trochę odstaje od skóry.
Esencja pachnie bardzo naturalnie. Mając ją na twarzy, czuć efekt chłodzenia, co uwielbiam, daje mega odprężenie. Producent zaleca trzymać ją zaledwie 10 minut, ja się tego trzymam, nigdy nie przekraczam podanego na etykiecie czasu, inaczej płachta wysycha i zabiera ze skóry cenne substancje, co daje odwrotny efekt.
Jest to niby zwykła maseczka w płachcie, a jednak daje inne uczucie na skórze niż konkurencyjne maski. Po zdjęciu tkaniny skóra była cudownie nawilżona, promienna, a zdrowym kolorycie, nabrała młodzieńczych rumieńców. Czułam, że cera jest napięta, jakby lekko uniesiona do góry, maseczka ma efekt lekkiego liftingu. Pozostała esencja z opakowania szybko się wchłania, praktycznie od razu można nakładać kolejne kosmetyki.
5 /5 HIT!
22 lutego 2020, o 12:59
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: kilka opakowań
Rewelacyjnie nawilża
W swojej kosmetyczce mam dosyć sporo produktów marki Gracja. A maseczka z awokado towarzyszy mi od dawna. Jako że mam już swoje lata i bardzo suchą skórę twarzy szczególnie zimą, wybieram maseczki mocno nawilżające.
Opakowanie to zwykła saszetka, a w niej płachta całkiem dobrze skrojona, wystarcza mi na 2 razy,ale pokrywam nią zarówno twarz jak i szyję i dekolt.
Zapach dość dziwny, ale nie jest nieprzyjemny po prostu taki inny.
Konsystencja dobra, łatwo się ją aplikuje.
Efekt jest rewelacyjny. Twarz jest mega nawilżona, można zapomnieć o suchych skórkach. Cera jest delikatna, miła w dotyku, bardzo gładka. Nawilżenie utrzymuje się bardzo długo. Gdy robię ją wieczorem nie muszę nakładać już kremu na noc. A w dzień doskonale nadaje się pod makijaż.
Ponadto skóra jest jędrna i drobne zmarszczki zostają wygładzone.
Jestem bardzo zadowolona z tej maski. Mam już 3 szt i jak się skończą na pewno kupię jeszcze.
ZALETY: Wspaniale nawilża
Nawadnia
Ujędrnia
Skóra jest gładka i promienna
Nadaje się pod makijaż
produktów92