WIZAŻ logo

Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Uwielbiam ten peeling! Skóra po nim jest gładka i miękka, a przy tym w ogóle się nie podrażnia. Do tego ma przyjemny, delikatny zapach i naprawdę działa – cera wygląda promiennie.
    Zalety:
    • wygładza
    • przyjemna w uzytkowaniu
    • przystępna cena
  • 28 listopada 2025 o 10:56
    Zapach owoców leśnych po przejściach 🫣
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Co mamy w środku? ✨ enzym papaina - oczyszcza pory, redukuje zaskórniki, wygładza, reguluje wydzielanie sebum 🌾 drobinki ryżowe i z orzecha włoskiego - wygładzają i usuwają martwy naskórek 🌸 olejek ze słodkich migdałów, pestek malin, moreli - nawilżają, zmiękczają, regenerują 🍓 ekstrakty z truskawek, malin i jeżyn - nawilżają, przywracają komfort i blask 💛 witamina E, prowitamina B3 - łagodzą, poprawiają kondycję skóry Moje spostrzeżenia 🫶 Chciałam peeling bez drobinek (w końcu enzymatyczny, a ja nie umiem czytać - jak był na dole dopisane drobinki ryżowe 😅), a dostałam… pastę z pestkami 😅 No cóż, dałam mu szansę - i dobrze! Zapach na początku mnie nie kupił, ale im dłużej go wąchałam, tym bardziej czułam mix owoców leśnych po lekkich przejściach 😂 Całkiem poprawny, bez wielkiego wow (ale lepszy niż cytrusowy 🤣). Konsystencja to krem z małymi drobinkami po pestkach. Efekt po ⭐ Długo szukałam peelingu, który nie podrażnia, nie robi ze mnie buraka i nie piecze. Byłam sceptyczna (przez te drobinki!), ale… skóra w ogóle nie piekła! ✨ Za to jest oczyszczona, wygładzona, miękka i zadowolona. Lekko różowa na policzkach, ale szybko wraca do normalności. Szok i niedowierzanie - jednak się da! 😭🙌 Moja ocena: 8/10 Gdzie: drogerie / strona producenta Ile: 27–40 zł Czy kupię ponownie: nie wiem
    Zalety:
    • Efekt po
    • Na szczęście nie podrażnia tak bardzo
    Wady:
    • Pod dużym napisem enzymatyczny, powinien być jeszcze większy napis z drobinkami
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    25 sierpnia 2025 o 4:47
    Uwielbiam, jeden z lepszych jaki miałam u siebie:)
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Peeling kupiłam podczas zakupów z Hebe. Lubię się z marką Miya i mam kilka ulubieńców z tej firmy jak np. maska nawilżająca w czerwonym słoiczku, czy krem różany. Teraz przyszła pora na peeling enzymatyczny- wolę tego typu peelingi ,ponieważ mam suchy typ cery ,i gdzieś tam pojawiają się naczynka. Jak na razie po użytkowaniu go drugi miesiąc widzę same superlatywy i zero wady. A oto zalety : 1. Dokładne oczyszczenie skóry- skóra jest gładsza, miększa w dotyku I odświeżona 2. Nie wysusza skóry a dla mnie ważne 3. Można mieć efekt delikatny albo mocniejszy-przy użyciu odrazu po nałożeniu na skórę i masowaniu nie odczuwamy deliktanego pieczenia jak w przypadku trzymania peelingu przez 5-10min ma twarzy i potem masowania okrężnymi ruchami. Mimo pieczenia mnie nie uczulił ani nie podrażnił cery 4. Peeling mimo ,że enzymatyczny zawiera tez kilka drobinek które wyczuwalne są podczas masażu twarzy, ale w moim przypadku mi to nie przeszkadza 5. Bardzo dobry skład kosmetyku 6. Wydajność 7. Zapach 8. Przystępna cena 9. Dostępność . Dodam jeszcze ,że ja peeling stosuje na swojej twarzy w upalne dni 2 razy w tygodniu, a tak jak temperatury są w normie to raz. Szczerze mogę powiedzieć ,że mam kolejny HIT z tej marki, który zostanie ze mną na dłużej.
  • 28 marca 2025 o 19:48
    dobry, ale nie skradł mi serca
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Miya Cosmetics My BeautyPeeling, Naturalny Peeling Enzymatyczny, to zdecydowanie produkt, który zasługuje na uwagę. Ma naprawdę przyjemny zapach, delikatny, ale odświeżający, który sprawia, że aplikacja jest przyjemnością. Dodatkowo, skład peelingu jest bardzo dobry – naturalne składniki, które pielęgnują skórę i sprawiają, że jest ona miękka i gładka po użyciu. Zalety tego produktu to zdecydowanie jego delikatność – peeling enzymatyczny jest mniej inwazyjny niż tradycyjny, więc świetnie sprawdzi się nawet u osób z wrażliwą skórą. Po zastosowaniu skóra staje się oczyszczona i odświeżona, a efekt jest subtelny, ale zauważalny. Mimo to, po kilku użyciach stwierdzam, że będę szukać dalej. Chociaż jest to dobry produkt, nie osiągnął efektu, którego szukam – myślałam, że peeling będzie miał bardziej intensywne działanie. Mimo to, jest to zdecydowanie produkt wart uwagi dla osób, które preferują łagodniejsze, naturalne formuły.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach – delikatny, odświeżający
    • Dobry skład – naturalne składniki
    • Delikatne działanie – idealny dla osób z wrażliwą skórą, nie podrażnia i łagodnie usuwa martwy naskórek.
    • Oczyszcza i odświeża skórę – skóra po użyciu jest miękka, oczyszczona i promienna.
    Wady:
    • Zbyt łagodny efekt – peeling nie jest wystarczająco intensywny dla osób szukających głębszego oczyszczenia i silniejszego działania.
    • Brak długotrwałych efektów – choć skóra jest gładka po użyciu, nie zauważyłam spektakularnych, długotrwałych efektów po dłuższym stosowaniu.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    2 marca 2025 o 0:49
    kolejny kosmetyki Miya, który mnie zawiódł
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Z marką Miya mam dziwną relację. Niby wiem, że jest 90% szans, że się nie polubię z tym kosmetykiem ale mimo to kupuję. Ten peeling należy do tych 90%... Uwielbiam peelingi enzymatyczne, od lat nie stosuję peelingów z drobinkami. Postanowiłam wypróbować ten od Miya i niestety miłości nie ma. Peeling ma kremową konsystencję, zapach lekko drażniący w moim odczuciu. Najgorsze w nim jest jednak to, że ma drobinki. Niby jest to napisane na opakowaniu.... ale łudziłam się, że jakoś magicznie się rozpuściły :D Nie czuję żeby cena była dobrze oczyszczona, przez tę kremową konsystencję. Drobinki drapią i czasem mnie podrażniał.
    Zalety:
    Wady:
    • drobinki
    • kremowa konsystencja

szukaj