Tonery do włosów

Palette Blonde Refinement & Fresh-up Toner Toner do włosów blond odświeżający kolor

Palette Toner do włosów Platinum Blond 150 ml
Bodyland.pl
Schwarzkopf Palette Platinium Blone Toner do Włosów Przeciwko Żółtym Tonom 150 ml
Palette Platinum Blonde Toner

• 5 stycznia 2025 o 18:00
    Niewiele robi
    Oceniam wersję Platinum blonde # moje włosy są zniszczone, suche, regularnie farbowane na platynowe, popielate kolory. Szampony, maski niwelujace żółte tony używam non stop gdyż jak wiadomo po jakimś czasie te piękne platynowe kosmyki zmieniają się w żółtko. Moim pierwszym tonerem do którego będę robić porównanie Palette był ten waniliowo z Onlybio . Na marginesie jest on świetny i zużyłam już kilka opakowań. Toner Palette zapakowany jest w tubkę a w środku na postać gęstej odżywki do włosów. Ma niebieski kolor i neutralny zapach. Działanie Bez względu czy nałożę ten toner na 10 czy 30 minut efekty są minimalne. Bardziej zachowuje się jak taką fioletową maska do codziennego używania a po tonerze oczekiwałam mocniejszych działań. Nie mogę powiedzieć że nie robi nic bo minimalnie odświeża kolor ale żółte pasma nadal są mocno widoczne. Z plusów: Włosy nie są przesuszone czy sianowate Z odrobina odżywki rozczesują się bez problemu. Nie są poplątane po spłukaniu tonera Kupiłam w Biedronce za 20 zł wiec dużo nie straciłam. Nie kupię ponownie bo już znalazłam swojego ulubieńca (Onlybio)
  • 8 marca 2024 o 16:06
    Nie polecam
    Być może toner działa przy jednolitym platynowym blondzie, ale u mnie totalnie się nie sprawdził. Mam sombre, od góry bardziej żółte, przy dole idące w platynę. Chciałam wyrównać koloryt, kombinowałam na różne sposoby. Na żółte i lekko miedziane refleksy nie działa wcale (choć niebieski powinien niwelować pomarańcz), a na najjaśniejszym blondzie potrafi narobić bałaganu i zamiast platyny/szarości zrobić pasma niebieskie lub idące w fiolet. Potem trzeba to jakoś naprawić albo czekać aż się zmyje, bo wygląda to źle.
  • 12 grudnia 2023 o 0:20
    Toner do włosów palette
    Toner zakupiłam w biedronce za około 20 zł. Jako że mam rozjaśniane włosy i przebijają mi się ciepłe żółte odcienie chciałam to zniwelować na własną rękę. Opakowanie starczyło mi na 3 zabiegi mam dość krótkie włosy ( do ramion), ale gęste.. Konsystencja jest kremowa, kolor produktu szary. Stosowałam wszystko zgodnie z instrukcją Pierwsze tonowanie nie wyszło .... Nie było kompletnie żadnego efektu. 2 i 3 wyszło bardzo delikatnie. Żółte tony były lekko schłodzone, ale efekt się utrzymał do 2 mycia włosów. Po zabiegu włosy, są bardzo splątane, ciężko mi było je rozczesac mimo nałożenia maski i olejku. Do tego nie przyjemnie pachną. Niestety produkt nie sprostał moim oczekiwaniom.
    Wady:
    • Przesuszone włosy
    • Poplątane włosy
    • Nie przyjemny zapach
  • 17 października 2023 o 15:38
    Toner
    Toner działa, daje chłodny odcień blondu lecz wysusza włosy. Na drugi dzień po stosowaniu są suche i matowe. Używam go sporadycznie , gdy widzę, że kolor włosów już tego potrzebuje. Liczyłam na większy efekt wow
    Zalety:
    • dzialanie
    • daje chłodny odcień blondu
    • wysuszenie
  • 7 czerwca 2023 o 12:09
    Dla mnie hit
    produkt kupilam mimo różnych opinii w internecie byly dobre ale i mnóstwo złych... ja jednak postanowiłam zaryzykować i.... i nie żałuje wcale ! Produkt jest świetny nie wiem skąd zle opinie na jego temat dodam fakt że toner zakupiłam teraz ostatnio wiec jest w nowym opakowaniu. Dołączam zdjęcia i tonera i wolosow po. Na opakowaniu zalecenie jest by trzymać 10 min ja trzymałam nie cale i kolor jest bardzo jasny bialutki dodam to co najważniejsze ze jestem naturalnie jasna blondynka plus mam rozjaśniane wlosy mialam kilka ciemniejszych pasemek na głowie bo poprzedniej nie udanej koloryzacji byly żółtawo rudawe ten toner znacznie je ochłodził i zrobil taki popielaty odcień ze super wszystko się łączy. Także ja polecam ????dla blondynek jasniutkich lub rozjaśnianych super ????
    Zalety:
    • fajny kolor
    • Nie brudzi rąk nie ma potrzeby użycia rękawiczek
    • Wlosy są po nim mięciutkie jedwabiste i delikatne
    • Świetny platynowy kolor po nalozoniu
    • Szybki czas tonowania
    • Latwy w użyciu
    • Dość wydajny na mokre wlosy tak jak zalecają nie zużyłam dużo starczy mi na długo ( wlosy gęste do obojczyka)
    Wady:
    • Dziwny zapach