WIZAŻ logo

• 11 sierpnia 2024 o 22:57
    Efekt wow, mój dezodorant nr 1
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Odlot. Jedyny dezodorant, który używam od kilku lat. Nie zmieniam i nie zamierzam zmieniać bo i po co skoro ten jest idealny. Ma same plusy. Świetne działa, skóra nie jest podrazniona, można sie golić i nie ma podraznien, ładnie pachnie, utrzymuje sie cały dzień. A co najważniejsze jest naturalny! Cena jest bardzo korzystna, gdyż dezodorant jest ultra wydajny. Mam jedno opakowanie na kilka miesięcy a używam go codziennie. Łatwo sie aplikuje. Po posmarowaniu pach myje szybko ręce i jest w porządku. Czasem potrafi pobrudzić czarne ubrania ale to trzeba miec jakieś bardzo obcisle pod pachami. Po praniu nie widać ani śladu dezodorantu. Podczas pierwszego stosowania trzeba sie przygotować, ze przez kilka dni nie będzie efektu i moze sie wydawać ze dezodorant nie działa. To dlatego ze jest naturalny a do tej pory smarowalismy sie chemia. Ale 3/4 dni i jest skora przyzwyczajona i działa dezodorant cały dzień. Kupuję od 4/5 lat cały czas
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    31 lipca 2023 o 4:52
    Równie fajny co wersja z zieloną herbatą
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
    Ten deo kupiłam by nie podbierać mamie Zielonej herbaty, choć stosuję oba wymiennie. Swój dorwałam w hebe. Przez lata stosowałam wiele deo w kulce męskiej Nivea. I ten deo okazał się być równie dobry co męska klasyczna kulka nivea! Zrozumiałam jedno, że trzeba dać się organizmowi pocić. Bo on w ten sposób się chłodzi. Inaczej gdy zablokuję to przez pachy to i tak to się pojawi gdzie indziej - no nie ma zmiłuj. Rozumiem, że w mediach są reklamy środków na pocenie i tworzenie mitu, że to złe, ale to nie zgodne z naturą ludzką. U mnie potliwość to nie jest 'pitu pitu' to jest hardcore. Jest ona efektem problemów zdrowotnych. Pocę się mocniej niż typowa osoba są takie dni, że się ze mnie po prostu leje Przez co problemy typu mokre pachy, plamy na ubraniach etc. są dla mnie normą. Poszukiwania dobrego Deo było bardzo trudne. Podobnie jak wersja z zieloną herbatą deo z La-le są na bazie kokosa, a konkretnie oleju kokosowego. Podobnie jak wersja z zieloną herbatą ma drobinki, które co poniektórych mogą wkurzać, ale to jest normalne, to dodatek sody je takowymi czyni. Tu pachnie deo świeżo zerwanymi winogronami. Piękny świeży zapach. Czuję się dzięki niemu jak w Francji albo w Włoszech. Jak w winnicy przy zbiorze czerwonych winogron. Czy chroni? Tak. Ale nie jest to deo dla fanów braku pocenia. Bo się człowiek po nim nadal poci. ale nie śmierdzi. I tu jest clue w deo naturalnym. Bo to maskuje przykry zapach potu, ale pozwala na naturalne pocenie się organizmu, czyli jego schładzanie i wypuszczanie toksyn z organizmu. Ładnie się rozsmarowuje na skórze. Dobrze się wchłania. Ładny słoiczek. Wydajny diabelnie. Cena w porządku, warto łapać na promocji. Dla kogo polecam? Dla fanek natury i dla tych rozumiejących o co chodzi w deo naturalnym i po co toto jest. Czy kupię ponownie? Tak. Będę testować jeszcze wersje drzewne (drzewo cedrowe, drzewo sandałowe) i różę z maliną, ale do tej wersji na bank wrócę. Bo jest cudna.
    • ładne opakowanie
    • działanie maskujące zapach potu
  • 12 czerwca 2023 o 11:25
    Dobry, ale ostrożnie z nim
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Dezodorant dostałam w prezencie od brata, który zachwalał mi go od długiego czasu i stwierdził, że muszę go przetestować. Nie ukrywam jestem zadowolona jego działaniem - jest baaardzo wydajny, pięknie pachnie, pachy po całym dniu są suche, nie pocą się. Konsystencja jest dosyć twarda i zbita, najlepiej chwilę potrzeć palcami w opakowaniu, a dopiero nałożyć na pachy. Jest jedno ale - mocno wysusza. Dodatkowo mój partner wypróbował ten produkt i po całym dniu miał odparzone pachy, zaczerwienione i bardzo bolesne, więc produkt jest nie dla wszystkich.
    • efekty
    Wady:
    • wysuszanie
  • 9 kwietnia 2022 o 10:00
    Dość skuteczny i warty wypróbowania
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    To pierwszy mój dezodorant w kremie z naturalnym składem i był na tyle skuteczny że po nim zakupiłam kolejne zapachy tej firmy. Z pierwszych kwestii to jego zakup, dostępny tylko przez Internet i jest dość drogi, dodatkowo trzeba zapłacić za przesyłkę co podwyższa cenę o około 20 %. Zazwyczaj czekam na ich obniżkę na stronie producenta lub drogerii Pigment o około 20% i to trochę równoważy koszty przesyłki. Jeśli chodzi o zapach z poczatku mnie uwiódł, mocno słodki, faktycznie wyczuwa się coś winogronowego, ale z czasem zaczął mnie trochę męczyć. Zapach pochodzi ze sztucznych aromatów/dodatków i to uważam za wadę tzw. naturalnego dezondorantu. Sprawdził mi się w codziennym użytkowaniu, jeśli nie miałam jakiejś bardzo stresującej sytuacji i nie byłam mega podenerwowana, nie pojawiał się nie przyjemny zapach potu. Zdarzyło się to może ze 2 razy. Konsystencja nie jest głądka. Dość wyczuwalne są grudki pod palcami p przy rozsmarowaniu. Ogólnie muszę przyznać, że zachwyca mnie skuteczność, acz stosuje dezondoranty la le od jesieni i te najcięższe próby wytrzymałości tego produktu są przede mną. Na dziś to, mimo wad, to mój HIT. WADY: Opakowaniu po upadku na kafelki zbija się, głównie nakrętka.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    12 marca 2022 o 19:23
    Skuteczny, z bardzo dobrym składem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam od dłuższego czasu. Jest b skuteczny, niezawodny. nawet przy wysiłku fizycznym. Wszedł na stałe do użytku. Zapach piekny, ale w ciagu dnia nie gryzie sie z perfumami.
    Zalety:
    • skutecznosc i niezawodność
    Wady:
    • mało higieniczna aplikacja/opakowanie
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

szukaj