WIZAŻ logo

Dove Reviving Shower Gel Pomegranate & Hibiscus Tea Żel pod prysznic

4,7 (14)

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    9 lipca 2026 o 18:14
    Jak to Dove
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Typowy żel pod prysznic marki Dove - mięciutka, kremowa konsystencja żelu oraz piany, ładny - tym razem owocowo świeży zapach (więc wybrałam lato jako odpowiednią porę na jego używanie). Skóra jest miękka i gładka, ale trochę niestety wysuszona.
  • 31 lipca 2025 o 10:42
    Super żel
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Pięknie pachnie granatem i hibiskusem, długo utrzymuje się zapach na ciele i w całej łazience. Konsystencja samego żelu jest bez zarzutów. Napewno kupię ponownie. Cena na promocji jest naprawdę korzystna.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
  • 2 sierpnia 2024 o 22:36
    pachnące nawilżenie
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Żele od Dove to jedne z moich ulubionych z ROssmanna. Rzadko balsamuję ciało, a po ich użyciu nawet nie jest to konieczne. Żel cudownie pachnie- to połączenie granatu i hibiskusa jest mega udane. Żel skutecznie oczyszcza, łatwo się spłukuje. Doskonale nawilża skórę, pozostawia ją czystą, miękką i nawilżoną. Jest wysoko wydajny i promocji niedrogi w stosunku do swojej jakości. Ma mocno gęstą i kremową konsystencję. Ja go bardzo lubię i wśród Dove chyba nigdy nie trafiłam na bubla. Zdecydowanie polecam ten produkt.
    Zalety:
    • świetnie oczyszcza
    • nawilża
    • rewelacyjnie pachnie
    • jest bardzo wydajny
  • 13 września 2023 o 13:50
    Piękny zapach
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Kupując ten żel pod prysznic urzekł mnie zapach tego produktu. Dla mnie zapach żelu pod prysznic jest bardzo istotny. Tutaj jestem zachwycona w 100%. Żel ma kremową konstystencję, która bardzo dobrze się pieni i pozostawia skórę delikatnie nawilżoną. Sam produkt jest wydajny i starcza na bardzo długo. Opakowanie standardowe, łatwo się otwiera i zamyka. Bardzo polecam :)
  • 17 maja 2023 o 13:14
    Kremowy i otulający.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Żel ten ma kremową konsystencję i jest taki...otulający jak mięciutki ciepły kocyk. Niesamowicie przyjemnie się go używa a w szczególoności w miesiącach chłodniejszych tak jesienią i zimą kiedy na dworze chłód a w domu pod prysznicem czeka na nas taki cudak. Żel jest bardzo kremowy, do tego stopnia, że czasem jak ktoś ma w domu miękką wodę to ciężko go zmyć. Przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. Świetnie się pieni i mam wrażenie że super myje przesz to właśnie że jakby przykleja się do skóry. Dla mnie nie ma lepszego jeśli chodzi o ten okres zimowo jesienny choć czasem gdy moja skóra potrzebuje ukojenia i odżywienia to sięgam po niego również w cieplejszych okresach. Zapach ma obłędny, pachnie jakimś takim kwiatowo owocowym koktajlem z dużą ilością bitej śmietany. Opakowanie jest ok, czasem troche ciężko się go otwiera ale ma duży otwór do wylewania co przy tak gęstym produkcie też jest ok. Ja polecam, moja skóra po nim bardzo długo pachnie, jest odżywiona i nie jest sucha.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Żele pod prysznic

szukaj