Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

natureON, Charcoal + Lime, Wybielająca pasta do zębów

natureON, Charcoal + Lime, Wybielająca pasta do zębów

Średnia ocena użytkowników: 5 /5

Pojemność 75 ml
Cena 14,99 zł

Produkt przyjazny weganom i wegetarianom - nie zawiera surowców pochodzenia zwierzęcego.
Kartonik pochodzi z recyklingu i podlega recyklingowi.
Botanic na formuła oparta na certyfikowanym węglu aktywnym.
Pasta:
x wybiela zęby w 14 dni
x posiada wyjątkowy, zaskakujący aromat
x pomaga chronić przed nowymi przebarwieniami szkliwa
x zapewnia czystość i świeżość
x dzięki zawartości fluoru stanowi ochronę przeciwpróchniczą

Pokaż wszystkie Schowaj

Recenzje 3

Średnia ocena użytkowników: 5 /5
Więcej ocen Schowaj

Kupi ponownie

Używa produktu od: miesiąc

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Kupiony w: Nie podano

• Wydajność: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 5
  • Zapach: 5
  • Opakowanie: 5

Świetny produkt.

Ja: Do pasty do zębów nie przywiązuję się zbytnio. Chętnie sięgam po nowości, zwłaszcza te pasty, które nie są typowo miętowe. Dużo testuję, nie mam swojej ulubionej pasty.

Oczekiwania: Wybielenie zębów, dobre doczyszczenie jamy ustnej i zębów.

Opakowanie: Tubka plastikowa, odkręcana. Z przodu przyjemna dla oka, minimalistyczna grafika, charakterystyczna dla marki. Pasta w środku zabezpieczona sreberkiem. Całość opakowana w kartonik, który zawiera dokładnie takie same informacje jak są na paście. Łatwo kontrolować zużycie kosmetyku.

Wrażenia: Pasta bardzo ładnie pachnie, jest odpowiedniej gęstości. Nakłada się ją dość dobrze, nie spływa ze szczoteczki. Ma czarny kolor i zbitą konsystencję. Smak jest orzeźwiający - miętowo cytrusowy. Naturalny, zupełnie nie chemiczny. Naprawdę świetne połączenie smaków. Pasta bardzo dobrze radzi sobie z nalotem nazębnym oraz higieną jamy ustnej. Odpowiednio się pieni, nie jest za ostra w smaku. Łatwo się ją zmywa z umywalki, nie pozostawia odbarwień. Na plus na pewno wydajność oraz łatwa dostępność w sieciowych drogeriach. Cena moim zdaniem w porządku, choć wiadomo, że najkorzystniej kupić na promocji. Doceniam wegański skład oraz opakowania z recyklingu i to, że nadają się do recyklingu. DO tego brak testowania na zwierzętach - wielkie brawa. Na minus efekt wybielania, który obiecuje producent. Zwyczajnie go tu nie ma. Również na minus odkręcanie pasty, bywa dość niewygodne. Neutralne pozostaje wykonanie opakowania - moim zdaniem pasta nie musiałaby być podwójnie pakowana i firma zyskałaby w moich oczach gdyby tubki były jednak wykonane z innego materiału niż plastik. np aluminium. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu i myślę, że na pewno jeszcze kiedyś wrócę do tej pasty.

Kupi ponownie

Wykorzystała: jedno opakowanie

Kupiony w: Drogeria Rossmann

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 3
  • Zapach: 5
  • Opakowanie: 5

Bardzo dobra pasta!

Od dawna już używam czarnych past, jednak na tę skusiłam się pierwszy raz i jestem szczerze zachwycona!
Nie powiem, żeby szczególnie wybielała zęby, jak producent obiecuje, ALE! To wspaniałe uczucie świeżości i czystości po myciu zębów!! Powiem szczerze, że żadna inna pasta nie sprawiała mi takiego błogiego uczucia i komfortu jak ta.
W połączeniu ze szczoteczką soniczną mycie zębów stało się czystą przyjemnością :)

5 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Wykorzystała: jedno opakowanie

Kupiony w: Drogeria Rossmann

• Wydajność: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 4
  • Zapach: 4
  • Opakowanie: 3

Daje genialne uczucie świeżości

Większość past węglowych, jakie miałam okazje testować były dość delikatne w smaku - ta zdecydowanie do takich nie należy! Jest bardzo intensywna i przyjemnie się z niej korzysta, jednak nie czuję w niej limonki. Dobrze myje zęby, daje oczekiwane uczucie świeżości.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1