Zepter, Dryfast, Suszarka do włosów

Zepter, Dryfast, Suszarka do włosów

Średnia ocena użytkowników: 5 /5

Pojemność 1 szt
Cena 390,00 zł

Nowa ulepszona Suszarka do włosów zepter DryFast w czarnym kolorze. Powoduje że włosy są miękkie i lśniące. Wyprodukowana w Szwajcarii. Z wyjmowanym filtrem, który zbiera resztki włosów, po wysuszeniu należy resztki włosów z filtra wypłukać wodą.

Cechy produktu

Design produktu:
Więcej ocen Schowaj

5 /5

Kupi ponownie

Używa produktu od: kilka miesięcy

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Kupiony w: Nie podano

Ocena szczegółowa:

• Trwałość / wykonanie: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 5
  • Design produktu: 5
  • Łatwość obsługi: 5

bardzo dobra

Tak jak pisałem w opisie faktycznie po wysuszeniu głowy włosy są po tej suszarce bardziej miękkie i przyjemne w dotyku i lśniące .Poza tym wg mnie trochę poprawia wygląd włosów choć może nieznacznie ale jednak . Filtr jest prosty w użyciu suszymy nim włosy tzn. suszarką razem z filtrem po wysuszeniu zdejmujemy ten filtr to tylko taka mała obudowa i po wyczyszczeniu go zakładamy z powrotem ten filtr zatrzymuje resztki włosów rzadko mi się tam znajda ale szczerze powiedziawszy wolę zdmuchiwać niż spłukiwać wodą -wodą rzadko robię. Sądzę że jak na Zeptera przystało suszarka ich będzie wytrzymała i nie zepsuje się całkowicie po gwarancji-polecam

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1