Eveline, 100% Biobakuchiol, Silnie liftingujący koncentrat pod oczy i na powieki
0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiInnowacyjna formuła kremu łączy skuteczność BioBakuchiolu z wit.C, gwarantując redukcje zmarszczek i przebarwień oraz spektakularny efekt rozświetlenia i ujędrnienia skóry.
bioBakuchiol – najnowsze osiągnięcie w pielęgnacji cery dojrzałej – botaniczna alternatywa retinolu pozyskiwana z nasion rośliny Psoralea corylifolia, od lat stosowanej w tradycyjnej medycynie indyjskiej. Wyróżnia się równie skutecznym działaniem przeciwzmarszczkowym i liftingującym, podobnie jak retinol, jednocześnie jest wyjątkowo delikatny nawet dla wrażliwej skóry.
Unikalna technologia mikroprzekazników BAKUCHIO- BOOSTER wspomaga przenikanie cząsteczek bakuchiolu do głębszych warstw naskórka, co maksymalizuje przeciwzmarszczkowe i regenerujące działanie kremu.
Cechy produktu
- Rodzaj
- serum pod oczy
- Właściwości
- przeciw cieniom / opuchnięciom, liftingujące, wygładzające, przeciwzmarszczkowe, rozświetlające
- w tubce
5 /5
15 grudnia 2020, o 19:53
Kupi ponownie
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Zdecydowanie wart uwagi!
Teoretycznie krem skierowany jest do grupy kobiet +40. Może nie mam aż tak wymagającej okolicy oczu, jak kobiety w takim wieku, ale jestem zadowolona z efektu, jaki daje ten krem. Ja osobiście stosuję go tylko na noc, więc czy sprawdza się pod make up ciężko mi określić. Do rzeczy.
+ okolica oczu jest pięknie rozświetlona
+ skóra jest wygładzona, miękka w dotyku
+ mam wrażenie, że moje wory są mniej widoczne
+ cena
+ skład
+ dostępność
+ nie uczulił, ani nie wywołał podrażnień
+ konsystencja jest zbita, gęsta, aczkolwiek rozprowadza się jak masełko
+ wchłania się szybko
+ nie potrzeba go wiele by pokryć całą okolicę oczu łącznie z powieką ruchomą
Wad nie dostrzegam. Jak dla mnie 5/5, zwłaszcza za taką cenę, a często i gęsto jest na promkach.
produktów99
recenzji438