WIZAŻ logo
Pianki do mycia twarzy

Avon Planet Spa, The Freshness Ritual with Himalayan Moringa, Cleansing Mousse (Odświeżająca pianka oczyszczająca z ekstraktem z nasion moringa)

4,4 (19)
2 hity!

• 13 marca 2024 o 10:28
    Wolę trochę delikatniejsze produkty.
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktU konsultantki
    Ostatnio popełniłam kilka avonowych grzeszków - wbrew temu co sobie wcześniej obiecywałam. Tę piankę (wraz z inną) zamówiłam w ciemno, nie czytając uprzednio składu. Później tego pożałowałam, bo kosmetyk oparty jest na sles-ie, którego unikam w pielęgnacji mojej tłustej cery. Ale postanowiłam i tak ją wypróbować. Kosmetyk ma typowe opakowanie dla pianek, a mechanizm się nie zacinał. Pod światło było widać ile płynu zostało w środku. Do mycia stosowałam dwie dozy, bo jedna to było dla mnie za mało. Pianka nie jest zbita, a raczej trochę rozwodniona. Pomagało wstrząśnięcie przed użyciem, wówczas robiła się bardziej puszysta. Nie narzekałam na poziom oczyszczania skóry. Przyjemnie myło się nią twarz, a piana łatwo się spłukiwała. Niestety moje obawy początkowo się potwierdziły - pianka spowodowała u mnie powstawanie nowych niedoskonałości i przesuszenie skóry w okolicy brody. Zaczęłam używać jej rzadziej. Po kilku tygodniach spróbowałam znowu stosować ją coraz częściej, aż wróciłam do codziennego użytku. Tym razem obyło się bez żadnych wpadek, więc spokojnie zużyłam piankę do dna. Średnio spodobał mi się zapach, kojarzył mi się z męskimi kosmetykami do golenia albo z niektórymi szamponami z avonowskiej serii Advance Techniques, ale w starej wersji w beżowych butelkach. Na szczęście nie zostawał później na skórze i zdołałam się do niego przyzwyczaić. Zapłaciłam za nią 10 zł, a wystarczyła mi (w sumie) na prawie 3 miesiące. Podsumowując, gdybym poznała skład wcześniej, to nie zdecydowałabym się na zakup tej pianki. I chociaż samo stosowanie jej do mycia było dość przyjemne, to jednak nie wrócę do niej ponownie. Wolę nieco delikatniejsze produkty, a dodatkowo pianka nie wyróżniła się niczym specjalnym.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 28 lutego 2024 o 12:05
    Oczyszczająca pianka
    Gdzie został kupiony produktU konsultantki
    Oczyszczająca pianka Avon Planet Spa ma przyjemny charakterystyczny zapach. Za pomocą pompki można aplikować odpowiednią ilość produktu i co ważne, kosmetyk jest wykorzystany do końca. Pianka fajnie oczyszcza skórę twarzy, jest wyraźnie odświeżona i wygląda promiennie. Nie wywołała u mnie żadnych podrażnień.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    29 kwietnia 2023 o 19:39
    Odświeżająca pianka oczyszczająca
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Pianka ma doskonałe właściwości oczyszczające, dzięki czemu po jej użyciu skóra staje się wyraźnie bardziej promienna i odświeżona. Formuła z ekstraktem z nasion moringa pomaga odżywić i nawilżyć skórę, a także chronić ją przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Poza tym, ta pianka oczyszczająca ma bardzo przyjemną konsystencję, która delikatnie się pieni i dobrze rozprowadza po skórze. Używam jej zarówno rano, jak i wieczorem, a po każdym użyciu czuję, że moja skóra jest doskonale oczyszczona i odświeżona.
    Zalety:
    • Super nawilżenie
    • Konsystencja
    • Dobrze oczyszcza
  • 14 lutego 2023 o 10:11
    Świetna
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktU konsultantki
    Odświeżająca pianka oczyszczająca jest po postu strzałem w dziesiątkę. Mam problematyczną cerę, a po użyciu pianki moja twarz zawsze jest gładziutka i milutka. :D Pianka super radzi sobie z oczyszczeniem twarzy z makijażu. Pianka cudownie pachnie. Pompka dozuje odpowiednią ilość produktu. Dużym plusem jest to, że pompka zawsze pozwala do końca wykorzystać piankę i nie trzeba 1/3 marnować i wyrzucać do kosza. Polecam.
    • Łagodzi podrażnienia
    • Koi
  • 5 listopada 2022 o 22:15
    Genialna pianka do mycia twarzy
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktU konsultantki
    Przetestowałam już kilka pianek do mycia twarzy w swoim życiu i muszę powiedzieć, że ta pianka z Planet Spa jest jedną z najlepszych jaka miałam do tej pory. Duże opakowanie pianki oraz wygodna w użyciu pompka daje nam mega wydajnosc, gdyż wystarcza dwa naciśnięcia, aby porządnie oczyścić twarz. Uwielbiam ja stosować rano(zresztą zazwyczaj pianki używam rano, gdyż zawsze potrzebuje rano czegoś łagodnego do mycia, by wieczorem móc użyć czegoś mocniejszego do oczyszczenia twarzy po makijażu i codziennych zanieczyszczeniach) aczkolwiek wieczorem też sprawdza mi się świetnie doczyszczajac moja cerę z codziennych nieczystości jak makijaż, kurz i inne tego typu zanieczyszczenia. Jestem pod wrażeniem tego produktu, nie tylko przez zapach, ale także przez to, że ten produkt nawilza moją twarz. Zazwyczaj po użyciu jakiejkolwiek pianki czy żelu, twarz jest mocno ściągnięta i wydaje się wysuszona. Tu nie mam takiego uczucia a wręcz przeciwnie. Moje zaskoczenie było ogromne kiedy użyłam po raz pierwszy pianki a moja twarz była mięciutka, przyjemna w dotyku i świetnie nawilżona a do tego ten przyjemny zapach. Właśnie takiego produktu potrzebowałam i potrzebuje moja cera zwłaszcza rano, gdyż nie potrzeba większej pielęgnacji ani kilogramów kremu aby nawilżyć cerę. Myślę że na jednym opakowaniu tej pianki się nie skończy. Jak dla mnie jest to hit nad hity.
    Zalety:
    • nawilzenie
    • wydajnosc
    Wady:
    • za późno odkryłam tak idealny produkt

szukaj