Żele do brwi

Hean Brow Architect Shaping & Fixing Brow Gel Super mocny żel do stylizacji brwi

HEAN Brow Architect Żel Do Układania Brwi Clear

• 25 czerwca 2024 o 14:41
    Bardzo fajna propozycja
    Ta propozycja od Jean przypadła mi do gustu. Produkt jest prosty w użyciu, wystarczą 2 minuty i brwi ułożone. Nie trzeba siedzieć nad nimi i nie wiadomo jak układać, jedyne co mi w nim przeszkadza to to że zostawia biały kolor jak da się go za dużo a tak to jest super brwi się świecą jak po wosku.
    Zalety:
    • Opakowanie, szczoteczka
  • 28 lutego 2024 o 13:33
    Średniak
    Używałam jako końcowy etap stylizacji brwi - nie utrzymuje ich w ryzach. Tak naprawdę stosowałam go jako szczoteczkę do rozczesywania. Spora szczoteczka, bardziej jak do tuszu do rzęs. Liczyłam na efekt wyczesanych brwi, niestety żel jest mocny tylko w nazwie.
  • 9 lutego 2024 o 18:16
    Nie ideał, ale jak najbardziej pozytywnie
    To był mój pierwszy kosmetyk do układania brwi w żelu. Jako, że nigdy nie układałam brwi, to pierwsze wrażenie to było WOW. Potem, kiedy porównałam z innymi tego typu produktami, trochę zmieniłam do niego podejście. Ogółem efekt jest bardzo delikatny. Czyli brwi po laminacji, które są bardzo podatne, świetnie ułożą się z tym produktem. Twardsze brwi nie poddają się tak mocno i efekt nie utrzyma się bardzo długo. Na plus formuła, która po wyschnięciu nie pozostawia białych śladów, a włoski nie są bardzo sztywne w dotyku. Na produkt, który kosztuje kilkanaście złotych, jest dobrze. Daję mocną 4.
    Zalety:
    • Można z nim pracować dłużej i nie pozostawia za dużo produktu na włoskach
    Wady:
    • Efekt jest dosyć delikatny, jak rozczesanie z lekkim utrwaleniem
    KIN0183
    21 października 2023 o 15:43
    Idealny na codzień :)
    Żel mam u siebie już 2 m-c i używam go codziennie. Zakupiony został w drogerii internetowej po przeczytaniu dość pozytywnych opinii, poza tym dawno nie miałam nic u siebie z firmy Hean :). Żel moim zdaniem jest dobry na codzień ponieważ nie należy do bardzo mocnych- tak jak to twierdzi producent- brwi po jego użyciu nie są nie do ruszenia, ale są ułożone, ujarzmione , nie bardzo sztywne więc jak jakieś włoski przesuniemy lekko np.ręką to można je poprawić bez korzystania ze szczoteczki. Jest dość dobrze trwały - u mnie włoski usztywnione są przez jakieś 12 godzin bez ruszania przy nich. Plusem tego żelu jest też to ,że nie zostawia białych farfocli na brwiach po wyschnięciu -ale jak już zaczniemy trzeć brwi to zaczynają się te białe farfocle pojawiać. Po żelu można bez problemu domalować włoski pisakiem do brwi. Dodatkowo ma skladniki pielęgnujące włoski :). Cena Brow Architect nie jest za wysoka a jest dość wydajny no i dobrze dostępny:). Malutkim minusikiem jest moim zdaniem zbyt duża szczoteczka, ale to tylko takie moje małe,,ale,, :).
    cora
    11 września 2023 o 0:07
    sama chemia
    Ten żel do brwi kupiłam w promocji. Właściwie to chciałam żel do laminacji brwi, tez Hean, ale nigdy go nie ma i zdecydowała się na ten własnie. Działanie tego żelu est świetne. Zauważyłam delikatne usztywnienie brwi, trwałość tego efektu aż do wieczora, tak więc jestem pod wrażeniem. Dodatkowo muszę pochwalić jeszcze szczoteczkę, dosyć twardą, przez co dobrze rozczesującą brwi. Taka twardość tej szczoteczki bardzo usprawnia wykonywanie wszelkich działań poprawiających wygląd brwi. I byłabym bardzo zadowolona z produktu, gdyby nie pewien taki problem, otóż chodzi mi o skład. Jest bardzo chemiczny, dużo mikroplastiku. Jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam takie składniki jak: vp/va polymer, Acrylates/C10-C30 Alkyl Acrylate Crosspolymer czy nylon 12.. :/ Do tego jeszcze alkohol denaturat. Z tego wszystkiego zapominamy, że są tu i pozytywnie działające składniki, jak np. proteiny pszenicy, panthenol oraz gliceryna.
    Zalety:
    • ładnie rozczesane brwi,
    • usztywnienie brwi, ale w dobrym stylu,
    • całość na brwiach trzyma się do wieczora, więc żel bardzo trwały,
    • korzystna cena
    Wady:
    • skład chemiczny, niestety mikroplastik, denaturat, nylon 12, akryl...

Zobacz także inne Żele do brwi