Lirene Dermoprogram Wygładzająco - oczyszczający peeling drobnoziarnisty

Lirene Peeling drobnoziarnisty wygładzająco oczyszczający 75ml

• 5 marca 2012 o 0:40
    brak wad - nie ustepuje drozszemu 10 razy Eisenbergowi
    Nie mam problemu z wydaniem 300 euroszy na krem czy serum, jesli sa tego warte, nie mam takze problemu z wydaniem 40 euroszy na peeling termiczny Idealist Estee Lauder czy Eisenberga, jesli sa dobre. Okazuje sie jednak, ze Lirene, to niepozorne cudo prawie 10 razy tansze :D, jest tak samo dobre jak Eisenberg czy tanszy produkt LRP badz Clinique. Ten peeling Lirene oblednie pachnie - dla mnie liliami czy innymi wodnymi kwiatami, bardzo kobieco! Ma zabawny, blekitny kolor z zatopionymi ciemnymi drobinkami. Bardzo przyjemna zelowa aplikacja umozliwia wykonanie 3 minutowego masazu twarzy na sucho (i gwarantuje brak podraznien). Dopiero potem zwilzam rece i jeszcze chwile masuje buzie. Zmywa sie przyjemnie i dokladnie, nie zostaja - mimo opaski - jakies granulki we wlosach. Ale, co najwazniejsze! twarz jest po nim gladka, aksamitna, rozswietlona. Oczyszcza pory, zbija je, rozprawia sie ze skorkami i nic a nic nie podraznia mojej suchej, wrazliwej atopowej, aktualnie bardzo histerycznej cery. Po uzyciu Lirene nie jest nawet zaczerwieniona, co jest nie lada wyczynem. Dla spokoju nakladam po jego uzyciu Cicabio Biodermy i nastepnego dnia budze sie z alabastrowa cera: jasna, jednolita, jak po fotoszopie :D Uzywam go dwa razy w tygodniu. Polecam, bo to kolejny doskonaly polski produkt za smiesznie niska cene. Nie widze wad, a peeling jest dla mnie - oprocz serum - jednym z podstawowych kosmetykow, to dzieki nim cera jest gladka i nawilzona, a podklad trzyma sie idealnie. Używam tego produktu od: ponad miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego Używam tego produktu od: ponad miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 listopada 2017 o 8:20
    100 % satysfakcji
    Dlugo szukalam peelingu ,ktory nie podrazni mojej delikatniej i z natury suchej skory. Po wielu testach udalo mi sie znalezc to cudenko. Juz niewielka ilosc preparatu pozwala odniesc zamierzony skutek. Skora jest wygladzona i odswiezona. Drobne ziarenka peelingu pomagaja przywrocic skorze jej naturalny blask. Aplikacja zadnego innego peelingu nie byla tak latwa i przyjemna. Otula zapachem swiezej cytryny i lilli wodnej. Stosuje co 3 razy w tygodniu i to moj staly rytual. Nie zamienie go na zaden inny.
    Zalety:
    • nie wysusza,
    • co najwazniejsze NIE PODRAZNIA
    • wydajnosc
    • skora odzyskuje blask
    • wyraznie wygladza
    Wady:
  • 27 lipca 2012 o 15:27
    mój ulubiony peeling
    Idealny podczas kuracji izotekiem, stosuję go bardzo często (złuszczająca się skóra, której muszę się pozbywać, by twarz wyglądała estetycznie), czasem nawet codziennie i nie ma po nim żadnych podrażnień. Bardzo delikatny, przyjemny zapach, po jego użyciu jest uczucie odświeżenia. Być może istnieją lepsze peelingi drogich marek, ale nie mam potrzeby testowania, dla mnie jest idealny, zwłaszcza za tą cenę :) Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam, dużo
  • 26 lutego 2018 o 15:05
    dość dobry
    Mój ulubiony podstawowy peeling do oczyszczania skóry. Stosuję czasami zamiast żelu do twarzy i niestety lubię doszorować nim nos i brodę. U mnie naprawdę się sprawdza. Trochę ściąga i wysusza, ale jakoś jestem to w stanie znieść. Żelowy, bez trudu się rozprowadza, dość łatwo spłukuje, nawet chłodną woda. Nie zauważyłam podrażnień, zaczerwienień i bardzo wysuszonej cery. Przy mojej suchej skórze mogę stosować raz, dwa razy w tygodniu. Zamiast skomplikowanego oczyszczania - ratunek na szybko. Po kilku miesiącach twarz się doczyszcza. Raczej nie da nim się oczyścić twarzy z głębokich zaskórników. Nie doczyści bardzo zanieczyszczonej twarzy. Poleca mi go często kosmetyczka, bo uważa, że nie da się nim zrobić krzywdy.
  • 10 stycznia 2018 o 18:14
    fajny
    Peelling jest zdecydowanie warty wypróbowania, gdyż dobrze oczyszcza i zdziera wszystkie suche skórki. Przy tym jest delikatny i nie podrażnia nawet bardzo wrażliwej skóry. Starcza też na długi okres czasu. Jestem jak najbardziej na tak. Jednak normalna cena jest troszkę za wysoka, dlatego lepiej czekać na jakieś promocje ;)