Vitality`s, Art Power Mask (Intensywna kuracja dla włosów koloryzowanych)
0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiDzięki wyjątkowej formule kwasowości pH oraz zawartości Vitalgenolu, zapewnia długą trwałość koloru, eliminuje przedwczesne płowienie, przywraca łatwość rozczesywania i nadaje naturalny połysk włosom farbowanym. Włosy stają się błyszczące, jedwabiście gładkie i nie elektryzują się.
Cechy produktu
- Struktura
- bogate
- Pojemność
- 100 – 250ml, >250ml
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
4 /5
2 października 2010, o 03:47
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
Porządna maska
Maska rzeczywiście spełnia obietnice producenta, czyli włosy są miękkie, gładkie i błyszczące dzięki jej stosowaniu (trzymam ją 5-10 min na włosach). Wydaje mi się, że nawet rzeczywiście przedłuża trwałość koloru farby, a już z pewnością trwałość tonera.
Konsystencja maski jest gęsta, kremowa, a słoiczek posiada dodatkową nakładkę plastikową z małym praktycznym uchwytem.
Przyznaję, że jest niesamowicie wydajna przy moich włosach za ramiona - wystarczy ok. 1 łyżeczki kremu na jedno zastosowanie.
Jest to dla mnie kolejny naprawdę dobry produkt Vitalitys Używam tego produktu od: kilku miesięcy
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
produktów95
recenzji408