WIZAŻ logo
Serum do twarzy

AVA Laboratorium Stymulator odnowy skóry, Koncentrat wypełniający zmarszczki 50+

5 (1)

• 14 października 2024 o 17:08
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Całą serię Stymulator Odnowy Skóry zakupiłam na sporej promocji w drogerii. Zestaw obejmował krem do twarzy, krem pod oczy oraz koncentrat. Zakupiłam go końcem lata, kiedy moja cera potrzebowała intensywnego nawilżenia z powodu ciągłego uczucia ściągnięcia i przesuszeń. Mimo, że mam cerę mieszaną, to w tym okresie zwykle potrzebuję naprawdę solidnej dawki nawilżenia i ochrony. Koncentrat ma za zadanie nawilżać, wygładzać cerę i z efektów jakie daje jestem zadowolona, bo rzeczywiście spełnia to zadanie wspaniale. OPAKOWANIE Produkt znajduje się w zgrabnym kartoniku w odcieniu morskim z metalicznymi elementami. Na każdej ze ścianek umieszczono isttne informacje na temat: składu, fukcji kosmetyku oraz sposobu stosowania. Opakowanie tego produktu to szklana buteleczka wykonana z ciemnego szkła, która została wyposażona w pipetkę. Pozwala na precyzyjne dozowanie odpowiedniej ilości produktu. KONCENTRAT Koncentrat ma neutralny zapach , jest zupełnie bezbarwny. Ma postać płynu, jest bardzo lekki, więc nie zapycha skóry i idealnie sprawdza się w pielęgnacji cery mieszanej jak moja. Konsystencja jest dosyć przyjemna, a produkt zaraz po nałożeniu szybko się wchłania. Nie wchłania się do matu, pozostawia warstwę ochronną, która chroni skórę przed działaniem czynników zewnętrznych. Po jego życiu skóra jest dobrze nawilżona, miękka i gładka w dotyku jak po dobrej jakości serum. Drobne zmarszczki i linie są mniej widoczne przy systematycznym stosowaniu. Produkt spełnił zadania jakie deklaruje producent, jestem zadowolona z jego działania. Jest bardzo wydajny i świetnie uzupełnia działanie innych kosmetyków z tej linii. PLUSY lekka formuła nawilżenie wygładzenie szybkie wchłanianie wydajność praktyczne opakowanie

szukaj