Żele pod oczy

Bielenda Water Balance, Intensywnie nawilżający krem pod oczy

HOBB
Bielenda Intensywnie nawilżający krem pod oczy
Bielenda Water Balance Intensywnie Nawilżający Krem pod Oczy 15ml
Bodyland.pl
Bielenda Water Balance Intensywnie Nawilżający krem pod oczy na dzień i noc 15ml

• 24 marca 2024 o 8:19
    Lekkie i przyjemne serum
    Serum nawilżające świetnie się prezentuje średnio nawilża skórę szybko się wchłania Łatwe w aplikacji przyjemnie w rozprowadzaniu Stosuje jako pielęgnacja przed makijażem codziennym
    Zalety:
    • Wygląd
  • 2 lutego 2024 o 19:35
    Warto zwrócić na niego uwagę
    Niezliczoną ilość razy podkreślałam swoje zafascynowanie marką Bielenda. Dlatego nie mogłam się oprzeć pokusie wypróbowania jednego z ich produktów, a moim wyborem padł na krem pod oczy z serii Water Balance. Jestem zachwycona konsystencją tego produktu - świetnie rozprowadza się po skórze i błyskawicznie się wchłania. Okolice moich oczu pozostają doskonale nawilżone, a nie odczuwam żadnego nieprzyjemnego uczucia ściągania skóry. Dodatkowym atutem tego kremu jest brak jakiegokolwiek zapachu, co dla mnie jest istotne. Pomimo niewielkich rozmiarów tubki, produkt ten okazuje się niezwykle wydajny. Minął już miesiąc od mojego pierwszego użycia, a wydaje się, że zawartość opakowania nie zmniejszyła się niemal wcale. Stosuję ten krem pod oczy codziennie wieczorem i zauważam, że moja skóra jest intensywnie nawilżona i wyraźnie wygładzona. Z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt każdemu poszukującemu skutecznego kremu do pielęgnacji okolic oczu. Co więcej, cena tego kosmetyku jest naprawdę atrakcyjna, zwłaszcza że zakupiłam go w Biedronce za jedynie 14,99 zł.
    Zalety:
    • łatwo dostępny
    • atrakcyjna cena
    • przyjemna konsystencja
    • wydajny
  • 13 listopada 2023 o 22:57
    Ładnie nawilża
    Krem pod oczy ma fajną konsystencję, która szybko się wchłania i pozostawia okolice oczu nawilżone. Nie podrażnia, nie uczula i jest bardzo lekki, chociaż dogłębnie nawilża skórę. Polecam!
    Zalety:
    • nawilżenie
  • 6 maja 2023 o 12:11
    Całkiem przyjemny i lekki krem pod oczy
    Ta seria była kiedyś dostępna w Biedronce. Krem znajduje się w małej tubce z dziubkiem, jak zawsze przy kremach pod oczy. Krem ma biały kolor i bardzo lekką konsystencję. Dzięki temu bardzo łatwo się go rozprowadza i szybko się wchłania. Według mnie jest bezzapachowy. Używałam go codziennie rano. Dzięki temu, że ma lekką konsystencję jest też wydajny, ponieważ nie potrzeba go wiele. Opakownie starczyło mi na ok. 3 miesiące. Po jego użyciu zdecydowanie czuć, że skóra pod oczami jest porządnie nawilżona. Jest też lekko wygładzona. Może to być dobry produkt dla osób z suchą skórą wokół oczu. Krem zawiera: skwalan, olej z awokado, olej ze słodkich migdałów, olej z babassu, filtrar z drożdży cukrowych (?), kwas hialuronowy, kwas poliglutaminowy, glicerynę, olej roślinny i sojowy, witaminę E, skwalen, Palmitynian askorbylu (pochodna witaminy C).
  • 26 grudnia 2022 o 19:27
    Dla wymagającej skóry może być niewystarczający.
    Intensywnie nawilżający krem pod oczy: - nie posiada zapachu, - ma bardzo lekką żelową konsystencję, która ekspresowo się wchłania i nadaje się pod makijaż, - bardzo dobrze nawilża oraz wygładza, choć myślę, że dla wymagającej skóry nie będzie to wystarczające, - daje uczucie ukojenia, odświeżenia i delikatnie rozświetla, - jest wydajny. Ciekawe składniki, jakie zawiera: skwalan, filtrat z fermentacji nasion jęczmienia, kwas hialuronowy, olej z awokado, olej ze słodkich migdałów, kwas poliglutaminowy. Krem kupiłam w Biedronce za 14,99.

Zobacz także inne Żele pod oczy