WIZAŻ logo
Odżywki do włosów

Garnier Fructis, Pineapple Hair Food Nadająca blasku maska ananasowa do włosów długich i matowych

3,5 (2)
Stara wersja produktu

Dr.Max.pl
allegro

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 5 czerwca 2023 o 20:13
    Maska o pięknym zapachu, wygładza ,ujarzmia włosy i nadaje niesamowita miękkość i blask
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Już naprawdę dawno nie kupowałam masek Garniera Hair Food . Zawsze byłam z nich zadowolona ale teraz miałam bardzo dużo innych odzywek do testu ze poprostu nie czułam potrzeby by je kupić. Teraz gdy skończyła mi się odżywka bez spłukiwania pomyślałam ze najwyższy czas by spróbować nowości z ananasem. Maska zamknięta jest w plastikowym słoju o białym kolorze na którym znajdziemy naklejkę w kolorze pomarańczowym z fotografia ananasa. Nakretka także jest w kolorze pomarańczowym. Konsystencja gęsta, w kolorze jasno pomarańczowym o cudownym zapachu ananasa. Zapach ten dość długo utrzymuje się na włosach co mi bardzo odpowiada. W składzie 97 % to składniki pochodzenia naturalnego m.in olej słonecznikowy, Alma, ananas, olej kokosowy, masło shea. Odzywke możemy stosować na 3 sposoby: jako odzywke , jako maske i jako odzywke bez spłukiwania. Jaki sposób najbardziej mi odpowiada? Wszystkie! Moje włosy naprawdę uwielbiają ta maske. Moje włosy są wysokoporowate , z tendencja do puszenia się , są suche i wogole się nie błyszczą . Maska jest emolientow- hukamentowa. Maske nakładam po uprzednim umyciu szamponem z tej samej serii. Zazwyczaj nakładam niewielka ilość na włosy i wczesuje ja grzebieniem. Pozostawiam na kilka minut w zależności ile mam czasu. Maske bardzo fajnie się rozprowadza , nie spływa z włosów. Jej zapach jest zniewalający, słodki zapach ananasa. Maska bardzo fajnie wyglada włosy , nawilża je i super nadaje blask. Włosy sa miękkie , idealnie dociążone i wygładzone. A piękny zapach czuje jeszcze następnego dnia. Jeżeli chce następnego dnia ujarzmić włosy to biorę niewielka ilość maski , rozcieram ja w dłoniach i nakładam jako odzywke bez spłukiwania. Odżywka fajnie wygładza i ujarzmia mój puch. Odzywke polecam osoba które chcą wydobyć blask swoich włosów , dodatkowo je nawilżając i wygładzając.
    Zalety:
    • pięknie wydobywa blask włosów
    • nawilża
    • wygładza
    • ujarzmia puch
    • nadaje miękkość włosów
    • nie obciąża
    • można stosować ja na 3 sposoby
    • piękny zapach
    • bardzo wydajna
    • 97 % składników pochodzenia naturalnego
    Wady:
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
    27 grudnia 2022 o 21:56
    Garnier, Ananas Hair Food + Lipid-Komplex Shine Mask - nie kupię ponownie
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Produkt zakupiłam w Hiszpanii. Maski z hair food od dłuższego czasu bardzo dobrze mi się sprawdzają więc kiedy zobaczyłam na półce z popularniejszych drogerii hiszpańskich tą wersję to postanowiłam ją zakupić i osobiście przekonać się czy faktycznie się sprawdzi. Moje włosy są średnioporowate, raz na pół roku wykonuję zabieg prostowania keratynowego oraz myję włosy metodą OMO. Zapach bardzo mi odpowiada. Po pierwsze jest dosyć subtelny, po drugie nie pachnie masłem bądź bananem na sterydach. To zdecydowanie największy plus tego produktu. Jeśli chodzi o działanie to przeżyłam spore rozczarowanie. Jako odżywka wcale się nie sprawdza. Włosy po niej się plączą, są suche, nieprzyjemne w dotyku i źle się ukladają. Jeśli przetrzymuję ją jako maska - daje efekt przeciętnej odżywki. Zużyję ją do końca jedynie dlatego, że emulguję nią olej do włosów. Niestety nie kupię jej nigdy więcej oraz nikomu nie polecę, ponieważ mimo że nie jest tragiczna to wypada najsłabiej na tle innych masek z tej samej serii.
    Zalety:
    Wady:
    • Działanie
    • Efekt
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty

szukaj