Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

The Body Shop, Coconut Sugar Body Scrub Vegan (Wegański peeling do ciała `Kokos`)

Średnia ocena użytkowników: 0 /5

Kategoria Peelingi
Pojemność 50 ml
Cena 30,00 zł

Intensywnie wymasuj swoje piękne ciało do jedwabistej miękkości za pomocą naszego Wegańskiego peelingu do ciała Kokos.

Wykonany teraz w 94% ze składników pochodzenia naturalnego, w tym organicznego oleju kokosowego z pierwszego tłoczenia z Samoa pochodzącego ze społeczności Fair Trade, nasz cukrowy peeling do ciała intensywnie usuwa martwe komórki naskórka, pozostawiając bardzo suchą skórę bardziej miękką, gładszą i nawilżoną.

Ten kremowo pachnący peeling jest teraz dostępny w opakowaniu nadającym się do recyklingu.* Nakrętka jest również wykonana w 100% z przetworzonego plastiku, w tym z przetworzonego plastiku pochodzącego z Indii. Oznacza to, że możesz kochać swoją planetę, jednocześnie kochając i wzmacniając swoje ciało.

*Jeżeli pozwalają na to lokalne udogodnienia.

Bogaty cukrowy peeling do ciała
Idealny dla bardzo suchej skóry
Pozostawiaja skórę bardziej miękką i odżywioną dzięki nawilżeniu
Zapach delikatnie kremowy

50 - 100ml
Struktura
gruboziarniste
Pokaż wszystkie Schowaj

Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!

Dodaj go do naszej bazy!

Recenzje 0

Średnia ocena użytkowników: 0 /5