Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Dewi Cosmetics, Eyeshadow (Cienie do powiek)

Dewi Cosmetics, Eyeshadow (Cienie do powiek)

Średnia ocena użytkowników: 4 /5

Kategoria
Pojemność 3,5 g
Cena 8,99 zł

Potrójna paleta wysoko napigmentowanych cieni do powiek

Cienie do powiek cechujące się silną pigmentacją koloru. Są łatwe do zaaplikowania i do blendowania.

Dostępne w ośmiu kombinacjach kolorystycznych, co umożliwia łączenie cieni między sobą i stworzenie makijażu w neutralnych barwach, jak i bardziej kolorowego. Odcienie są dostosowane do różnych odcieni skóry, ciepłych jak i chłodnych, a także zawierają cienie satynowe i matowe.

Każdy cień znajduje się w trwałym opakowaniu - można go transportować w swojej kosmetyczce bez obaw o zniszczenie.

Cechy produktu

Opakowanie
potrójne
Efekt
satynowe, matowe
Rodzaj
sypkie
Pokaż wszystkie Schowaj

Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!

Dodaj go do naszej bazy!

Recenzje 1

Średnia ocena użytkowników: 4 /5
Więcej ocen Schowaj

4 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Używa produktu od: kilka miesięcy

Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania

Kupiony w: W hipermarkecie

Ocena szczegółowa:

• Wydajność: 5
  • Zgodność z opisem producenta: 5
  • Trwałość: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 5
  • Opakowanie: 5

Miłe zaskoczenie

Cienie kupiłam w Delikatesach Centrum za 8,99 zł, skuszona kolorystyką. Biorąc pod uwagę cenę i miejsce zakupu, liczyłam się jednak z tym, że cienie mogą się do niczego nie nadawać. Okazało się jednak być zupełnie inaczej. Cienie są dobrze napigmentowane, nie trzeba nałożyć ich nie wiadomo ile, by były widoczne. Wytrzymują w nienaruszonym stanie cały dzień, nie zbierają się, nie zlewają w jedno. Są mocno sypkie, ale nie osypują się. Bardzo wydajne - cienia w opakowaniu jest naprawdę dużo. Jak najbardziej polecam.

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1