Dewi Cosmetics, Eyeshadow (Cienie do powiek)

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPotrójna paleta wysoko napigmentowanych cieni do powiek
Cienie do powiek cechujące się silną pigmentacją koloru. Są łatwe do zaaplikowania i do blendowania.
Dostępne w ośmiu kombinacjach kolorystycznych, co umożliwia łączenie cieni między sobą i stworzenie makijażu w neutralnych barwach, jak i bardziej kolorowego. Odcienie są dostosowane do różnych odcieni skóry, ciepłych jak i chłodnych, a także zawierają cienie satynowe i matowe.
Każdy cień znajduje się w trwałym opakowaniu - można go transportować w swojej kosmetyczce bez obaw o zniszczenie.
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
4 /5
26 maja 2023, o 09:01
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: W hipermarkecie
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 5
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Trwałość: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
Miłe zaskoczenie
Cienie kupiłam w Delikatesach Centrum za 8,99 zł, skuszona kolorystyką. Biorąc pod uwagę cenę i miejsce zakupu, liczyłam się jednak z tym, że cienie mogą się do niczego nie nadawać. Okazało się jednak być zupełnie inaczej. Cienie są dobrze napigmentowane, nie trzeba nałożyć ich nie wiadomo ile, by były widoczne. Wytrzymują w nienaruszonym stanie cały dzień, nie zbierają się, nie zlewają w jedno. Są mocno sypkie, ale nie osypują się. Bardzo wydajne - cienia w opakowaniu jest naprawdę dużo. Jak najbardziej polecam.
produktów0
recenzji32