Claresa, Nude Collection, Soak Off UV/LED Color (Lakier hybrydowy)

0 HIT!
100 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiŚrednio-gęsta konsystencja lakierów oraz bardzo dobrej jakości pędzelek pozwala uzyskać idealny efekt na paznokciach bez pozalewanych skórek. Dzięki wysokiej pigmentacji lakierów tylko 2 warstwy dzielą Cię od idealnie wykonanego manicure!
Cechy produktu
- Rodzaj
- lakiery do paznokci, lakiery hybrydowe
- Właściwości
- nabłyszczające, przedłużające trwałość lakieru
- Efekt
- naturalne
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5
7 czerwca 2023, o 21:26
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Drogeria internetowa
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 5
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Trwałość: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5

Lakiery hybrydowe od marki Claresa zrobiły na mnie naprawdę bardzo dobre wrażenie odkąd zaczęłam sama sobie wykonywać stylizacje paznokci. Nie ukrywam, że udało mi się skorzystać z naprawdę atrakcyjnej wyprzedaży tych lakierów na stronie jednej z drogerii internetowych i od razu zakupiłam dla siebie kilka różnych kolekcji tych kosmetyków. Tym razem zdecydowałam się na bardziej neutralną, delikatną stylizację i wybrałam dla siebie propozycje z serii Nude. Ostatnimi czasy tego typu odcienie należą do moich ulubionych, bardzo lubię fakt, jak wspaniale dopasowują się do każdej ze stylizacji czy makijaży.
Produkt dostępny jest w opakowaniu o formie niedużych rozmiarów buteleczki o czarnej barwie. Posiada ona pojemność 5 ml. Na opakowaniu za pomocą srebrnej oraz białej czcionki umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak logo producenta, nazwa lakieru, zalecany sposób użytku czy bardziej szczegółowy opis. Rączka jest w kolorze odpowiadającym wybranemu przez nas odcieniowi hybrydy i znajdziemy na niej jego nazwę oraz numerek. Cena regularna produktu wynosi około siedemnastu złotych.
Kosmetyk posiada idealną konsystencję, nie za gęstą ani nie za rzadką. W rolę aplikatora wciela się bardzo dobrej jakości pędzelek, który nie rozdziela się i nie niszczy. Ja posiadam lakier w odcieniu o numerze 115. Jest to jeden z ciemniejszych kolorów nude, dodatkowo wpadający w lekko fioletowe tony. Prezentuje się na paznokciach naprawdę bardzo elegancko oraz przepięknie, zarówno na rękach oraz na nogach.
Produkt mimo tego, że jest w odcieniu z natury raczej jasnym i neutralnym posiada naprawdę intensywną pigmentację, na tyle imponującą, że wystarczy tylko jedna warstwa lakieru, aby pokryć paznokieć bez żadnych prześwitów. Pozostawia bardzo ładne, świetliste wykończenie, dobrze prezentuje się także pod matowym topem. Jest bardzo trwały, nie ściera się. Szybko się utrwala w lampie.
Lakier hybrydowy od marki Claresa z serii Nude to bardzo dobry kosmetyk w idealnych, neutralnych odcieniach. Ma dobrą trwałość i bardzo dużą łatwość stosowania i aplikacji. Bardzo polecam, również ze względu na atrakcyjną cenę regularną.
ZALETY: Opakowanie
Wydajność
Aplikator
Cena
Konsystencja
Odcienie
Trwałość
Pigmentacja
WADY: Brak
174
produktów9