WIZAŻ logo

Polecam
    Liczba zużytych opakowańkilka próbek
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Christian Laurent Hydra Serum to produkt nawilżający, który ma za zadanie intensywnie nawilżać skórę i poprawiać jej elastyczność. Serum jest lekkie i szybko się wchłania, co sprawia, że nadaje się pod makijaż. Zawiera składniki takie jak kwas hialuronowy, który skutecznie nawilża, oraz ekstrakty roślinne, które mają za zadanie regenerować i łagodzić skórę. Jest polecane dla osób z suchą i odwodnioną skórą, choć może sprawdzić się także w przypadku skóry mieszanej. Regularne stosowanie tego serum może przyczynić się do wygładzenia skóry i nadania jej zdrowego wyglądu. Produkt ma przyjemny zapach i estetyczne opakowanie.
    Zalety:
    Wady:
  • 26 sierpnia 2024 o 10:33
    Uwielbiam
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Bardzo lubię ten produkt. Wygładza, napina, wypełnia moje zmarszczki. Ma delikatny i elegancki zapach. Rozprowadza się łatwo, wchłania się na tyle że pozostawia uczucie mocnego nawilżenia. Po kilku zastosowaniach czuje ze moja cera się zmienia na lepsze.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    17 sierpnia 2024 o 13:53
    Nawilża
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Esencja ma bardzo ciekawą konsystencję, wygląda jak rzadki krem do twarzy. Ładnie się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Dodatkowo idelanie nawilża skórę, sprawdza się bardzo dobrze szczególnie teraz kiedy nasza skóra jest trochę przesuszona i potrzebuje dużej dawki nawilżenia.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    17 sierpnia 2024 o 13:06
    Nawilża, wygładza i koi w zaledwie kilka sekund!
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Te serum prawdziwa perełka w mojej codziennej pielęgnacji! Mojej swędzącej i często podrażnionej skórze dodaje niesamowicie szybkiego ukojenia. Konsystencja serum jest lekka, szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy, co sprawia, że idealnie nadaje się pod makijaż. Dodatkowo, efekt wypełnienia sprawia, że drobne zmarszczki stają się mniej widoczne, a skóra wygląda młodziej i bardziej jędrnie. Opakowanie jest z pipetą, którą można bez problemu odmierzyć odpowiednią ilość produktu. Konsystencja jest lekko żelowo - płynna, szybko wchłania się w skórę nie pozostawiając tłustej, czy klejącej warstwy.
    Zalety:
    • Pipeta
    • Lekka konsystencja
    • Szybko się wchłania
    • Idealnie się wpasowuje pod makijaż
    Wady:
  • 15 sierpnia 2024 o 10:58
    odmłodzenie jest wynikiem
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Hydra Serum Esencja nawilżająco-wypełniająca to prawdziwy ratunek dla mojej dojrzałej, suchej skóry. Już po pierwszym użyciu poczułam natychmiastowe nawilżenie i ukojenie, co znacznie poprawiło komfort mojej cery. Regularne stosowanie serum sprawiło, że skóra stała się bardziej miękka i elastyczna, a zmarszczki widocznie się wygładziły. Dzięki intensywnemu nawilżeniu, moja cera wygląda na młodszą i bardziej promienną. To produkt, który nie tylko nawilża, ale także odmładza skórę, redukując oznaki starzenia. Polecam każdej osobie z dojrzałą skórą, która potrzebuje intensywnego nawilżenia i chce osiągnąć widoczne efekty odmłodzenia.

szukaj