WIZAŻ logo

Profesjonalny pędzel z drogerii
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    W tym roku pozbyłam się kilku pędzli i spontanicznie kupiłam pędzel do pudru od KillyS. Z tej marki mam kilka akcesoriów i spełniają moje oczekiwania. Pędzel ma idealny, zaokrąglony kształt, miękkie i przyjemne w dotyku włosie. Bardzo dobrze sprawdza się do aplikacji pudru, bo robi to w sposób równomierny i precyzyjny. Podoba mi również jego elegancki design. Po kilku myciach nic się nie zmieniło w jakości włosia, więc nie ukrywam, że kuszą mnie inne pędzle z tej serii. ZALETY Kształt Miękkie i delikatne włosie Równomiernie rozprowadza puder Elegancki design Dobra jakość wykonania Niska cena WADY Brak
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 4 sierpnia 2024 o 18:34
    Najlepszy pędzel jaki miałam
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Pędzel jest wykonany z mięciutkiego włosia, dzięki czemu nie podrażnia nawet bardzo wrażliwej i atopowej skóry. Świetnie sprawdza się przy nakładaniu pudru, ale i nie tylko. Ten pędzel mam już jakiś czas i po kilku myciach włosie oraz reszta są cały czas w takim samym stanie. Jest to bardzo dobry i budżetowy pędzel do pudru, który sprawdzi się świetnie również do innych suchych kosmetyków, np. Do nakładania różu lub bronzera. Sprawdzi się nawet osobom z bardzo wrażliwą cerą.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Pędzle do twarzy

szukaj