Tusze do rzęs

Lovely Collagen - Wear Volume Mascara Tusz do rzęs z kolagenem

Lovely WIBO TUSz Collagen Wear volume mascara 8 ml czarny
Lovely Collagen Wear Volume Mascara Tusz Wydłużająco-Pogrubiający z Kolagenem

• 21 września 2023 o 12:14
    Nie przypadł mi do gustu
    Kupiłam też tusz, bo skusiła mnie cena i gruba szczoteczka. Niestety szybko się przekonałam, że to nie jest to. Tusz Lovely Collagen może i maluje na czarno, ale nie wydłuża, ani nie pogrubia rzęs. Mimo grubej szczoteczki jest jakiś toporny w użytkowaniu. Najgorsza jego wada to fakt, że nie jest trwały i się rozmazuje, co powoduje nieestetyczny wygląd. Poza tym skleja rzęsy, a zapach do najprzyjemniejszych nie należy. Użyłam go parę razy i stoi sobie na półce, jakoś mnie do niego nie ciągnie. Jego jedynym plusem jest niewysoka cena.
    Zalety:
    Wady:
    • nieładny zapach,
    • nietrwały,
    • rozmazuje się,
    • nie pogrubia i nie wydłuża rzęs,
    • skleja rzęsy.
    Her666
    11 lipca 2022 o 18:23
    Niezbyt dobry, znam lepsze...
    Jeśli chodzi o tusz collagen wear to niestety nie stał się moim ulubieńcem,ani nawet zamiennikiem gdy zabrakło czegokolwiek na półce. Tusz przedłuża rzęsy minimalnie, nie pogrubia, rozmazuje się . Ma odcień głębokiej czerni co jest chyba jedynym plusem. Szata graficzna i opakowanie ładne i praktyczne, po szczoteczce, która w innych tuszach robi cuda tutaj niestety zawiodła.
    Zalety:
    • głęboka czerń
    Wady:
    • brak wydajności starcza na krótko
    • trwałość nijaka
    • nie przedłuża, nie pielęgnuje nie pogrubia
  • 29 kwietnia 2021 o 19:20
    Polecam!
    Używam tego tuszu praktycznie codziennie! Jak dla mnie idealny. Mam długie, dość gęste rzęsy. Po nałożeniu tuszu są one jeszcze bardziej wyraziste, pogrubione i wydłużone. A jak się dobrze postaram to nawę kępki nie są potrzebne :D
  • 2 kwietnia 2020 o 21:22
    Tusz wydłużający
    Tusz daje ładne wydłużenie rzęs. Niestety w ogóle nie pogrubia rzęs. Szczoteczka jest wygodna i precyzyjnie się nią maluję rzęsy. Wydajność tuszu niestety niska. Opakowanie minimalistyczne. Za tę cenę można wypróbować.
    Zalety:
    • ładnie wydłuża rzęsy
    Wady:
    • nie pogrubia rzęs
    • szybko wysycha
  • 20 grudnia 2019 o 14:46
    Efekt pandy
    Po efekcie jaki dał na moich rzęsach byłam zachwycona. Pięknie rozdzielone, wydłużone i pogrubione. Byłam pewna, że znalazłam ulubieńca. Do momentu kiedy pół godziny po pomalowaniu oczu tuszem i chwilach zachwytu, ziewnęłam. Mała łezka w oku rozpuściła cały tusz. Zarówno góra jak i dolna powieka były w opłakanym stanie. Rozlało się wszystko a pod oczami miałam pandę. Nigdy bym nie pomyślała że jedna łezka może tak zniszczyć makijaż. A raczej, że tusz może nie poradzić sobie z tą jedną małą łezką.
    Zalety:
    • rozdziela, pogrubia, wydłuża
    Wady:
    • jedna łza wystarczy żeby zrobić pod okiem pandę i rozpuścić cały tusz