WIZAŻ logo

4,8 (111)
2 hity!

allegro

• 4 sierpnia 2026 o 16:08
    Jeden z moich ulubieńców!
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo lubię markę AA więc chętnie wypróbowuję ich nowości. Krem bardzo mi się spodobał i na pewno do niego wrócę. Mam bardzo jasną, wrażliwą, suchą skórę i spf 50 to u mnie podstawa. Krem ma bardzo przyjemną lekko żelową konsystencję. Bardzo niewielka ilość wystarczy na pokrycie całej twarzy. Zajęło mi kilka dni żeby ogarnąć jak dobrze go rozprowadzić - przy pierwszych podejściach rolował mi się ale to dlatego że użyłam go za dużo! Wystarczy naprawdę cieniutka warstwa, produkt bardzo dobrze się rozprowadza szczególnie położony na jakieś serum. Potem wystarczy dobrze wklepać i gotowe! Nic się nie roluje. Krem fajnie wygładza ale raczej to zaleta silikonów w składzie. Fajnie nawilża i robi warstwę okluzyjną, nie przesusza ani nie zapycha. Spf na pewno działa, sprawdziłam na słońcu. Zapach jest bardzo ładny ale intensywny i nie każdemu się to spodoba, taki pudrowo perfumowany. Fajnie że opakowanie ma pompkę ale nie jestem przekonana do formatu - tubka. Lubię jak mogę postawić krem na półce, ten niestety musi leżeć bo się przewraca. Myślę że opakowanie starczy na naprawdę długo. Wrócę tutaj po skończeniu. Opakowanie jest bardzo ładne i eleganckie, wyróżnia się w łazience. Myślę że ten krem stanie się jednym z moich ulubionych. Wspaniała formuła na lato, bo nie tłuści i nie obciąża skóry, nie wyświeca. W tej cenie myślę że ciężko znaleźć coś lepszego.
    Zalety:
    • działanie
    • wysoki spf, dobry skład
    • opakowanie z pompką
    • bardzo wydajny
    • ładny zapach
    • wygładza
    • cena - jakość
    • lekki a bogaty
    • nie tłuści, nie zapycha, nie wyświeca
    Wady:
    • trzeba się nauczyć jak poprawnie go aplikować
    • zapach bardzo intensywny - nie każdemu się spodoba
  • 26 grudnia 2025 o 9:01
    Trudno mi go ocenić
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    👁️‍🗨️ Uwielbiam tą serię Y lift od marki AA. Prawie każdy produkt mnie zachwycił, ale nie ten krem z filtrem... Obawiałam się, że to tylko moja skóra jest taka kapryśna, ale po opiniach wiedzę, że nie tylko u mnie występuje problem z rolowaniem się kremu. 🧬 Skład: zachwyciło mnie połączenie składników aktywnych działających przeciwstarzeniowo z filtrem przeciwsłonecznym. Bardzo się cieszę, że coraz więcej marek stawia na dodatkowe działania w filtrach. 🧪 Konsystencja: kocham tą konsystencję. Dla mnie to prawdziwy ideał. To konsystencja, która otula skórę, jest delikatna. Tylko dlaczego ten krem się tak strasznie roluje? Co tutaj poszło nie tak. Po nałożeniu jest wszystko w porządku, a z czasem jak produkt osiada na skórze, robi się tragedia. 🔋 Wydajność: wystarczyłby na ponad miesiąc stosowania, ale męczę się z nim dłużej, bo jest tak trudny do pracy. 🧴 Opakowanie: bardzo wygodna pompka. Opakowanie na samym końcu można rozciąć i wydobyć resztę produktu. To dla mnie ogromny plus, bo zwykle zostaje na samym końcu jeszcze sporo kremu. Tak możemy wykorzystać go do końca (o ile ktoś chce). 🔎 Obietnice producenta: myślę, że samo działanie przeciwstarzeniowe on posiada. Samo działanie przeciwsłoneczne zapewniają już filtry UV. Konsystencja jest świetna, ale tego rolowania nie mogę znieść. Próbowałam wszystkiego - nakładania go solo, ruchem rozdzierającym, tu jem wklepujacym, na sucho, na korki, po peelingu. Tyle szans i dalej występowało rolowanie. A niestety, jak produkt schodzi, to i nie działa odpowiednio i nie chroni skóry przed działaniem przeciwsłonecznym. Potencjał był ogromny, ale coś poszło nie tak... 💲 Czy wart ceny?: myślę, że warto wydać pieniądze na pozostałe produkty z tej serii a pieniądze na krem z filtrem zainwestować w inny produkt. Nie poleciłabym go nikomu bliskiemu.
    Zalety:
    • lekka konsystencja kremu o pięknym zapachu,
    • wygodne, eleganckie opakowanie,
    • dobrej jakości pompka
    Wady:
    • rolowanie
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 1 marca 2025 o 18:03
    Nie dla mnie
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kremy z spf są dla mnie codziennością już od wielu lat. Gdy zobaczyłam recenzje tego produktu ucieszyłam się, że polska firma wypuściła krem z wysokim spf i peptydami, łączący pielęgnację oraz ochronę. Pomyślałam, że może to być świetny dla mnie wybór, może będę potrzebowała mniej kosmetyków, bo ten zastąpi mi osobny krem peptydowy. Po zakupie podchodziłam do niego wiele razy, zawsze z tym samym złym rezultatem. Próbowałam go w różnych kombinacjach. Cokolwiek pod niego nałożyłam lub zastosowałam go na gołą skórę, krem okrutnie się rolował. Do tego stopnia, że znajoma zapytała mnie, czy robiłam jakieś zabiegi na twarz, bo bardzo schodzi mi skóra. Tyle, że nie były to skórki a ten krem. Okruszki tego kremu miałam wszędzie, na czarnej bluzce, we włosach na skroniach. Dodam, że mam wypielęgnowaną, lekko przesuszająca się skórę. Dodatkowo ten krem po kilku godzinach jeszcze bardziej mnie wysuszał, im dłużej go miałam na twarzy tym gorzej wyglądałam. Żałuję, chciałam się z nim polubić, widziałam, że wiele recenzji jest pozytywnych. Jeżeli chodzi o opakowanie, to taki rodzaj tubki z pompką podoba mi się, niestety szybko pękła nakrętka.
    Zalety:
    • składniki pielęgnacyjne
    Wady:
    • rolowanie przekreśla możliwość używania
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 16 sierpnia 2024 o 16:08
    AA Lift SPF50
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Bardzo lubię kosmetyki AA i każda ich serię dlatego na wakacje bez wahania zakupiłam w ciemno czerwony krem SPF50 z lini AA Lift. Niestety pierwszy raz coś poszło nie tak :( krem strasznie kulkuje się na mojej skórze. W pierwszych dniach myślałam, że z moim podkładem jest coś złego jednak kiedy nałożyłam sam krem następnego dnia, sytuacja się powtórzyła więc wiem, że to niestety z jego powodu. Krem sam w sobie super, bardzo przyjemnie się rozprowadza, fajnie się wchłania, jednak jedyna wada to to ciastkowanie/kołkowanie produktu na twarzy.
    Zalety:
    • Wydajność,
    • Formuła,
    • Lekkość,
    • Przyjemny zapach,
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Kulkowanie/ciastkowanie produktu na twarzy
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    24 czerwca 2024 o 22:43
    AA SPF50
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Kosmetyk, który idealnie wpasował się w moje potrzeby. Ochrona przed promieniowaniem słonecznym, idealny pod makijaż, pozostawia skórę nawilżoną i delikatną. Idealna na tą porę roku. Chroni przed powstawaniem przebarwień.

szukaj