Przedstawiamy AA Lift Supreme SPF 50 krem-lifting peptydowo-kolagenowy – innowacyjne połączenie pielęgnacji i ochrony, które dodaje Twojej skórze blask młodości dzięki zaawansowanej technologii 4D Lifting. Ten wyjątkowy krem to esencja nowoczesnej kosmetologii, stworzona z myślą o kobietach poszukujących skutecznych rozwiązań przeciwdziałających oznakom starzenia.
Unikalna Formuła dla Widocznych Efektów Młodości:
- 4D Lifting Technology: Zaawansowane peptydy i wegański kolagen działają na skórę z czterech wymiarów, zapewniając efekt liftingu, spłycenie zmarszczek, poprawę elastyczności oraz wymodelowanie konturu twarzy.
- SPF 50 Anti-Photoaging: Silna ochrona przeciwsłoneczna SPF 50 chroni skórę przed fotostarzeniem i powstawaniem przebarwień, gwarantując jej zdrowy wygląd bez efektu bielenia.
Niezrównane Korzyści dla Twojej Skóry:
- Wyraźne Wygładzenie i Rozświetlenie: Synergiczne połączenie ceramidów i ekstraktu z peonii królewskiej wspiera odnowę skóry, nadając jej promienny i odmłodzony wygląd.
- Ochrona Bariery Hydrolipidowej: Kompleks synbiotyczny łączy prebiotyki i probiotyki, wspomagając naturalny mikrobiom skóry.
Wybierz AA Lift Supreme AA Lift Supreme SPF 50 krem-lifting peptydowo-kolagenowy i ciesz się komfortem kompleksowej pielęgnacji, która nie tylko dba o wygląd, ale i zdrowie Twojej skóry. Dołącz do grona zadowolonych użytkowników i poczuj różnicę już od pierwszego użycia!
4 sierpnia 2026 o 16:08
Jeden z moich ulubieńców!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo lubię markę AA więc chętnie wypróbowuję ich nowości. Krem bardzo mi się spodobał i na pewno do niego wrócę. Mam bardzo jasną, wrażliwą, suchą skórę i spf 50 to u mnie podstawa. Krem ma bardzo przyjemną lekko żelową konsystencję. Bardzo niewielka ilość wystarczy na pokrycie całej twarzy. Zajęło mi kilka dni żeby ogarnąć jak dobrze go rozprowadzić - przy pierwszych podejściach rolował mi się ale to dlatego że użyłam go za dużo! Wystarczy naprawdę cieniutka warstwa, produkt bardzo dobrze się rozprowadza szczególnie położony na jakieś serum. Potem wystarczy dobrze wklepać i gotowe! Nic się nie roluje. Krem fajnie wygładza ale raczej to zaleta silikonów w składzie. Fajnie nawilża i robi warstwę okluzyjną, nie przesusza ani nie zapycha. Spf na pewno działa, sprawdziłam na słońcu. Zapach jest bardzo ładny ale intensywny i nie każdemu się to spodoba, taki pudrowo perfumowany. Fajnie że opakowanie ma pompkę ale nie jestem przekonana do formatu - tubka. Lubię jak mogę postawić krem na półce, ten niestety musi leżeć bo się przewraca. Myślę że opakowanie starczy na naprawdę długo. Wrócę tutaj po skończeniu. Opakowanie jest bardzo ładne i eleganckie, wyróżnia się w łazience. Myślę że ten krem stanie się jednym z moich ulubionych. Wspaniała formuła na lato, bo nie tłuści i nie obciąża skóry, nie wyświeca. W tej cenie myślę że ciężko znaleźć coś lepszego.
Zalety:
działanie
wysoki spf, dobry skład
opakowanie z pompką
bardzo wydajny
ładny zapach
wygładza
cena - jakość
lekki a bogaty
nie tłuści, nie zapycha, nie wyświeca
Wady:
trzeba się nauczyć jak poprawnie go aplikować
zapach bardzo intensywny - nie każdemu się spodoba
26 grudnia 2025 o 9:01
Trudno mi go ocenić
Kupi ponownieNie
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
👁️🗨️ Uwielbiam tą serię Y lift od marki AA. Prawie każdy produkt mnie zachwycił, ale nie ten krem z filtrem... Obawiałam się, że to tylko moja skóra jest taka kapryśna, ale po opiniach wiedzę, że nie tylko u mnie występuje problem z rolowaniem się kremu.
🧬 Skład: zachwyciło mnie połączenie składników aktywnych działających przeciwstarzeniowo z filtrem przeciwsłonecznym. Bardzo się cieszę, że coraz więcej marek stawia na dodatkowe działania w filtrach.
🧪 Konsystencja: kocham tą konsystencję. Dla mnie to prawdziwy ideał. To konsystencja, która otula skórę, jest delikatna. Tylko dlaczego ten krem się tak strasznie roluje? Co tutaj poszło nie tak. Po nałożeniu jest wszystko w porządku, a z czasem jak produkt osiada na skórze, robi się tragedia.
🔋 Wydajność: wystarczyłby na ponad miesiąc stosowania, ale męczę się z nim dłużej, bo jest tak trudny do pracy.
🧴 Opakowanie: bardzo wygodna pompka. Opakowanie na samym końcu można rozciąć i wydobyć resztę produktu. To dla mnie ogromny plus, bo zwykle zostaje na samym końcu jeszcze sporo kremu. Tak możemy wykorzystać go do końca (o ile ktoś chce).
🔎 Obietnice producenta: myślę, że samo działanie przeciwstarzeniowe on posiada. Samo działanie przeciwsłoneczne zapewniają już filtry UV. Konsystencja jest świetna, ale tego rolowania nie mogę znieść. Próbowałam wszystkiego - nakładania go solo, ruchem rozdzierającym, tu jem wklepujacym, na sucho, na korki, po peelingu. Tyle szans i dalej występowało rolowanie. A niestety, jak produkt schodzi, to i nie działa odpowiednio i nie chroni skóry przed działaniem przeciwsłonecznym. Potencjał był ogromny, ale coś poszło nie tak...
💲 Czy wart ceny?: myślę, że warto wydać pieniądze na pozostałe produkty z tej serii a pieniądze na krem z filtrem zainwestować w inny produkt. Nie poleciłabym go nikomu bliskiemu.
1 marca 2025 o 18:03
Nie dla mnie
Kupi ponownieNie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kremy z spf są dla mnie codziennością już od wielu lat. Gdy zobaczyłam recenzje tego produktu ucieszyłam się, że polska firma wypuściła krem z wysokim spf i peptydami, łączący pielęgnację oraz ochronę. Pomyślałam, że może to być świetny dla mnie wybór, może będę potrzebowała mniej kosmetyków, bo ten zastąpi mi osobny krem peptydowy.
Po zakupie podchodziłam do niego wiele razy, zawsze z tym samym złym rezultatem. Próbowałam go w różnych kombinacjach. Cokolwiek pod niego nałożyłam lub zastosowałam go na gołą skórę, krem okrutnie się rolował. Do tego stopnia, że znajoma zapytała mnie, czy robiłam jakieś zabiegi na twarz, bo bardzo schodzi mi skóra. Tyle, że nie były to skórki a ten krem.
Okruszki tego kremu miałam wszędzie, na czarnej bluzce, we włosach na skroniach.
Dodam, że mam wypielęgnowaną, lekko przesuszająca się skórę. Dodatkowo ten krem po kilku godzinach jeszcze bardziej mnie wysuszał, im dłużej go miałam na twarzy tym gorzej wyglądałam.
Żałuję, chciałam się z nim polubić, widziałam, że wiele recenzji jest pozytywnych.
Jeżeli chodzi o opakowanie, to taki rodzaj tubki z pompką podoba mi się, niestety szybko pękła nakrętka.
Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
16 sierpnia 2024 o 16:08
AA Lift SPF50
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
Bardzo lubię kosmetyki AA i każda ich serię dlatego na wakacje bez wahania zakupiłam w ciemno czerwony krem SPF50 z lini AA Lift.
Niestety pierwszy raz coś poszło nie tak :( krem strasznie kulkuje się na mojej skórze. W pierwszych dniach myślałam, że z moim podkładem jest coś złego jednak kiedy nałożyłam sam krem następnego dnia, sytuacja się powtórzyła więc wiem, że to niestety z jego powodu. Krem sam w sobie super, bardzo przyjemnie się rozprowadza, fajnie się wchłania, jednak jedyna wada to to ciastkowanie/kołkowanie produktu na twarzy.
24 czerwca 2024 o 22:43
AA SPF50
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Kosmetyk, który idealnie wpasował się w moje potrzeby. Ochrona przed promieniowaniem słonecznym, idealny pod makijaż, pozostawia skórę nawilżoną i delikatną. Idealna na tą porę roku. Chroni przed powstawaniem przebarwień.
21 czerwca 2024 o 11:30
Kupię ponownie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem ladnie pachnie i jest w wygodnym opakowaniu. Nawilża, dobrze się wchłania. Cały zestaw kosmetyków przechowuje w lodówce dzięki czemu mam fajny efekt chłodzenia i redukcję opuchlizny.
10 czerwca 2024 o 22:22
Rewolucyjny krem na każdy dzień!
Liczba zużytych opakowańjedna próbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
KWC AA, YLift Supreme, to krem, który rewelacyjnie łączy działanie liftingujące z ochroną SPF 50. Daje mi poczucie nawilżenia i ochrony przez cały dzień, a jego lekka konsystencja sprawia, że idealnie się wchłania. Zdecydowanie polecam!
10 czerwca 2024 o 6:34
Dobry krem, z wysokim SPF
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Konsystencja kremu jest lekka, ale jednocześnie bogata, co sprawia, że łatwo się rozprowadza i szybko wchłania.
Krem ma delikatny, świeży zapach, który nie jest przytłaczający. Jest to subtelna nuta, która szybko się ulatnia, pozostawiając uczucie świeżości.
Jako osoba z suchą i wrażliwą skórą, często zmagam się z uczuciem ściągnięcia i suchości, szczególnie rano. Już po pierwszym użyciu kremu zauważyłam znaczną poprawę w nawilżeniu skóry. Krem nie tylko zapewnia intensywne nawilżenie przez cały dzień, ale także sprawia, że skóra jest bardziej jędrna i elastyczna. Zawarte w kremie składniki aktywne, takie jak kwas hialuronowy i kolagen, wyraźnie wygładzają drobne linie i zmarszczki, co sprawia, że skóra wygląda młodziej i zdrowiej.
Krem na dzień z linii AA Y Lift Supreme to doskonały wybór dla osób poszukujących intensywnego nawilżenia i ujędrnienia skóry. Jest idealny do codziennego użytku i doskonale sprawdza się jako baza pod makijaż.
9 czerwca 2024 o 23:56
Nakładaj SPF bez smug i białego filtru pod makijaż
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Idealnie się sprawdza jako baza pod makijaż, nie zostawia białych śladów, pachnie obłędnie, a aplikator pozwala na dozowanie idealnej porcji kosmetyku. Piękne opakowanie estetycznie prezentuje się w łazience. Sprawdzałam również na połowie twarzy czy jest skutecznie i przyznam, że widzę różnicę po przebywaniu na otwartej przestrzeni, polecam serdecznie ❤️
9 czerwca 2024 o 23:47
Promienny blask skóry
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem-lifting peptydowo-kolagenowy na dzień z filtrem SPF 50 z linii AA Y Lift Supreme to prawdziwy skarb w mojej pielęgnacji skóry. Jego lekka formuła doskonale nawilża i chroni skórę przed promieniowaniem UV, co jest kluczowe dla zdrowej i młodej skóry. Po zastosowaniu tego kremu, moja skóra wydaje się bardziej jędrna i promienna, a dodatkowo czuję się pewniej w codziennej ochronie przed słońcem. Jest to niezastąpiony produkt dla tych, którzy pragną skutecznej pielęgnacji i ochrony skóry każdego dnia.
9 czerwca 2024 o 23:47
Bardzo udany spf
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Opakowanie z pompką wiec najlepsze jakie może być. Szybko się wchłania I działa na prawdę skutecznie. Zapewnia idealna ochronę przed słońcem. Cera wygląda ładnie, nie świeci się za mocno, a makijaż ładnie współgra z produktem. Gdyby wszystkie kremy z filtrem tak działały to życie byłoby o wiele łatwiejsze :)
9 czerwca 2024 o 23:29
Fajny krem
Liczba zużytych opakowańjedna próbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem-lifting na dzień AA, YLift Supreme to prawdziwa rewolucja w pielęgnacji skóry. Ten innowacyjny produkt, wzbogacony o peptydy i kolagen, sprawia, że skóra staje się elastyczna, jednocześnie zapewniając ochronę przeciwsłoneczną SPF 50. Dodatkowo, krem-lifting AA, YLift Supreme doskonale nawilża skórę, eliminując potrzebę stosowania dodatkowych kosmetyków nawilżających. SPF 50 zapewnia niezawodną ochronę przed szkodliwym promieniowaniem UV, co jest niezwykle ważne dla utrzymania zdrowej i młodzieńczej skóry.
9 czerwca 2024 o 23:22
Pielęgnacja i ochrona skóry w jednym :)
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Kremy z filtrem to kategoria kosmetyków, do których podchodzę bardzo ostrożnie. Moja skóra bowiem większości z nich nie toleruje, reagując na nie wysypem. Dlatego do testowania tego kremu z linii Y Lift Supreme od marki AA również podeszłam z dużą rezerwą. Ale zacznijmy od początku ;)
Krem-lifting peptydowo-kolagenowy na dzień SPF 50 zamknięty jest w wygodnym i higienicznym opakowaniu o pojemności 40 ml. Ma ono formę tubki zaopatrzonej w wygodny dozownik z pompką.
Kosmetyk przychodzi do nas zapakowany dodatkowo w kartonowe pudełko. Połączenie czerwieni i złota na obu opakowaniach sprawia, że prezentują się one elegancko, a wręcz nawet luksusowo :)
Konsystencja kremu marki AA jest średnio gęsta, aksamitna i przyjemna w aplikacji. Kosmetyk łatwo rozprowadza się na skórze, szybko się wchłania i co ważne – nie bieli. Nie pozostawia też żadnej tłustej czy lepkiej warstwy. Dla mnie jednak najistotniejsze jest to, że nie obciąża skóry, ani jej nie zapycha. Nie podrażnia również oczu, ani nie powoduje ich pieczenia.
Jeśli chodzi o zapach, to jest on charakterystyczny dla całej serii, ale w przypadku tego kosmetyku jest nieco bardziej subtelny.
Krem ładnie wygładza i rozświetla skórę, zapewniając jej zdrowy i promienny wygląd. Dzięki temu, że również ją nawilża, stosuję pod niego jedynie serum z tej samej serii, pomijając dodatkowy krem nawilżający. Świetnie sprawdza się pod makijaż, stanowiąc dla niego idealną bazę.
Cieszę się, że moja skóra polubiła ten krem, bo bardzo lubię takie połączenie pielęgnacji i ochrony :)
9 czerwca 2024 o 23:13
Warto go kupić
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Produkt ten ma wygodne opakowanie, które z łatwością można zabrać wszędzie ze sobą(tubka z wyciskanym aplikatorem). Zapach jest przyjemny. Krem nie bieli skóry, co jest wielkim atutem. Choć krem jest treściwy, to dość szybko się wchłania. Nawilża, ujędrnia, wygładza i daje ochronę przed promieniami słonecznymi (SPF 50). Super się sprawdza pod makijaż.
9 czerwca 2024 o 22:58
Skuteczny krem na dzień z SPF 50 – idealny na co dzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem-lifting peptydowo-kolagenowy na dzień AA YLift Supreme z SPF 50 to fantastyczny produkt, który spełnił moje oczekiwania. Krem ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Delikatny zapach jest przyjemny i nie przytłaczający. Dzięki wysokiej ochronie SPF 50, skóra jest dobrze chroniona przed szkodliwym działaniem promieni UV, co jest szczególnie ważne w codziennej pielęgnacji.
Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej nawilżona, jędrna i wygładzona. Krem działa liftingująco dzięki peptydom i kolagenowi, co daje efekt młodszej i bardziej wypoczętej skóry. Cena jest wyższa, ale biorąc pod uwagę jakość i efekty, jest to inwestycja, która się opłaca. Polecam ten krem wszystkim, którzy szukają skutecznego produktu do codziennej pielęgnacji przeciwstarzeniowej z dodatkową ochroną przed słońcem.
9 czerwca 2024 o 22:42
Skóra problematyczna otrzymała pomoc!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Moja skóra jest typem mieszanym, mam piegi na twarzy i blizne po oparzeniu na prawym policzku..stosowalam SPF nizsze niz 50 i tak po wyjsciu na dwor na slonce na Mojej twarzy pojawialy sie kolejne piegi, a wokol blizny skora stawala sie biala..dzieki tego kremu liftingujacego zawierajacego SPF50 jak i kolagen moglam spokojnie i bez obaw wyjsc z 3 letnim Synkiem na dwor.. skora byla wygladzona, otrzymala odpowiednia ilosc ochrony, zostala wygladzona, ujedrniona, odnowiona, rozwoj piegow zostal zatrzymany, a twarz wygląda jak u nastolatki.
9 czerwca 2024 o 22:40
Dobry na dzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem-lifting peptydowo-kolagenowy na dzień SPF 50 wyróżnia się od typowych kremów z wysokim filtrem przeciwsłonecznym przede wszystkim lekką konsystencją, dzięki czemu też bardzo szybko się wchłania. Nie bieli, nie pozostawia tłustej warstwy. Świetnie sie rozprowadza. Skóra po nałożeniu jest delikatnie rozświetlona, ma zdrowy, świetlisty wygląd.
Borykam się z licznymi przebarwieniami i ten krem świetnie sobie z nimi radzi - delikatnie je redukując. Nie jest to spektakularny efekt, ale myślę, że przy dłuższym regularnym stosowaniu będzie wyraźnie widoczny efekt.
Porannej pielęgnacji nie wyobrażam sobie bez użycia kremu z filtrem - tak wysoka ochrona spf 50 zapewnia bezpieczeństwo przez cały rok.
9 czerwca 2024 o 21:42
Krem lifting
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Dzięki codziennemu stosowaniu zauważyłam że skóra jest delikatna w dotyku a moje zmarszczki lekko się spłyciły. Zauważyłam też że skóra jest elastyczna i rozpromieniona. Lubię stosować krem na noc by móc dłużej jego delikatnym zapachem delektować, bardzo szybko sie wchłania. Jestem zadowolona z efektu wygładzonej skóry. Na pewno sięgnę po niego jeszcze raz. Polecam