WIZAŻ logo

HideHere Hyaluronic
allegro
Hidehere Krem pod oczy z kwasem hialuronowym 25 ml

• 12 lutego 2026 o 23:30
    Nawilżenie i ukojenie w jednym, moja ulubiona kremowa perełka
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam skórę mieszaną i dość wrażliwą wokół oczu, dlatego szukałam czegoś lekkiego, ale skutecznego. Ten hyaluronowy krem ma aksamitną konsystencję, która wchłania się błyskawicznie, nie pozostawiając tłustej warstwy. Zapach jest subtelny, prawie niewyczuwalny, co bardzo doceniam. Opakowanie jest wygodne. mały słoiczek z higienicznym aplikatorem. Po kilku tygodniach regularnego stosowania cienie pod oczami są mniej widoczne, a skóra przyjemnie napięta i nawilżona. Idealny na poranne i wieczorne rytuały pielęgnacyjne, zwłaszcza dla osób z wrażliwą skórą wokół oczu.
  • 29 stycznia 2026 o 14:22
    Niezawodny i bardzo wydajny produkt
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Nawilża, wygładza drobne zmarszczki. Nie podrażnia delikatnej skóry pod oczami. Dodaje świeżości oraz promienności spojrzeniu. Bardzo dobrze sprawdza się pod makijaż. Jedno opakowanie starcza na długo.
  • 29 stycznia 2026 o 14:22
    Niezawodny i bardzo wydajny produkt
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
  • 24 stycznia 2026 o 16:11
    Delikatność okolic oczu jakże szybka
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Już niewielka ilość tego niezwykłego kosmetyku pozwoliła aby delikatna skóra okolic oczu gdzie czuję suchość i doskwierają mi cienie oraz opuchlizna była miękka i pełna życia bo ten delikatnie pachnący kosmetyk z portfolio niezwykłej marki koreańskiej pielęgnacji pomaga tak jakbyśmy tego chcieli dlatego że uczucie miękkości i napięcia jest zauważalne już po krótkim czasie stosowania a jest to ogromna zaleta zwłaszcza że mamy do czynienia z małym objętościowo produktem który ma pomagać w jak najszybszym czasie i o dziwo robi to i to ekspresowo bo naprawdę pomaga tak jak powinien, wspomaga nawilża, koi,do pewnego stopnia niweluje i napina więc działa tak jak wiele produktów ale tym razem robi to szybciej i bardziej zdecydowanie w mojej opinii bo szybko się wchłania a skład to pełna niezwykłości esencja współgrająca z każdą z części cery i okolic delikatnych partii o które trzeba dbać a z pomocą właśnie takich kosmetyków jest to wyłącznie radość i satysfakcja dlatego dziękuję za ten krem i go polecam.
    Zalety:
    • Świetnie działający krem pod oczy który świetnie nawilża,napina i wspomaga skórę
    Wady:
    • Nie ma
  • 20 stycznia 2026 o 17:58
    Krem ratujący skórę pod oczami uwielbiam
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    To jest konkret poważnie. Używając go widzisz różnicę i koniec nie ma że nie. Konsystencja lekka żelowo-kremowa zero ciężkości. Wchłania się szybko nie szczypie nawet wtedy gdy oczy są zmęczone i podrażnione Hialuron robi dokładnie to czego się od niego oczekuje okolica oka wyglądała na bardziej nawodnioną gładką i świeższą. Moje okolice oczu łatwo się przesuszają ale krem sprawdził się zarówno rano pod makijaż jak i wieczorem korektor leży lepiej nic się nie zbiera ani nie waży. To jeden z tych produktów które kończą testowanie innych i taka jest prawda. Mała tubka Hidehere a robi robotę jak trzeba

Zobacz także inne Kremy pod oczy

szukaj