WIZAŻ logo
Kremy z filtrem do twarzy

Revuele Aloe Daily Sun Barrier Waterproof Face Moisturizer SPF50+ Lekki krem nawilżający z aloesem SPF50+

4,4 (14)
7 hitów!

allegro

• 4 lipca 2026 o 12:57
    WODOODPORNOŚĆ NA MEDAL?
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jeśli szukacie idealnego kremu na plażę, który nie zniknie z twarzy po pierwszej kąpieli, a przy tym nie zrujnuje Waszego portfela – koniecznie sprawdźcie Revuele Aloe Daily Sun Barrier SPF 50+. Przetestowałam go podczas ostatnich wakacji nad morzem w ciepłych krajach i muszę przyznać, że to był strzał w dziesiątkę. Przede wszystkim: jest naprawdę wodoodporny i odporny na pot. Nawet przy wysokich temperaturach i częstym schładzaniu się w wodzie, miałam pewność, że moja twarz jest dobrze chroniona. To dla mnie kluczowe, bo nikt nie lubi ciągłego poprawiania kremu, gdy chce po prostu cieszyć się urlopem. Co mnie najbardziej zaskoczyło? Konsystencja. Często wodoodporne produkty z wysokim filtrem są ciężkie, zapychające i zostawiają białą warstwę. Tutaj mamy coś zupełnie odwrotnego – krem jest lekki, błyskawicznie się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Zawartość aloesu sprawia, że skóra jest przyjemnie ukojona i nawilżona, co jest zbawienne po ekspozycji na słońce. Dla wielu osób ważną informacją będzie fakt, że to rewelacyjny zamiennik droższego produktu, który również jest na bazie aloesu . Działa równie dobrze, jeśli nie lepiej, a kosztuje ułamek ceny. Jeśli więc szukacie czegoś, co sprawdzi się w ekstremalnych wakacyjnych warunkach, nie obciąży cery i nie obciąży budżetu – ten krem od Revuele to absolutny must-have w Waszej wakacyjnej kosmetyczce!
    Zalety:
    • Małe opakowanie, IDEALNE DO SAMOLOTU!
    Wady:
    • Z mojego doświadczenia nie zauważyłam żadnych wad tego produktu
  • 4 lipca 2026 o 12:57
    WODOODPORNOŚĆ NA MEDAL?
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zalety:
    • Małe opakowanie, IDEALNE DO SAMOLOTU!
    Wady:
    • Z mojego doświadczenia nie zauważyłam żadnych wad tego produktu
  • 6 maja 2026 o 10:06
    Lekki SPF, który naprawdę chce się nosić codziennie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem Revuele Aloe Daily Sun Barrier Waterproof Face Moisturizer SPF50+ bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i szybko stał się moim codziennym SPF-em. Mam cerę mieszaną, skłonną do odwodnienia i lekkiej reaktywności, dlatego szukam filtrów, które nie tylko chronią, ale też są komfortowe w noszeniu. Konsystencja jest lekka, kremowo-żelowa, bardzo dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Nie zostawia białej warstwy ani tłustego filmu, co dla mnie jest ogromnym plusem. Zapach delikatny, świeży, praktycznie niewyczuwalny po aplikacji. Krem świetnie sprawdza się pod makijażem – nie roluje się i nie wpływa negatywnie na trwałość podkładu. W ciągu dnia skóra wygląda świeżo, jest dobrze nawilżona i nie przetłuszcza się nadmiernie. Dodatkowo formuła z aloesem daje przyjemne uczucie ukojenia, szczególnie przy bardziej wrażliwej cerze. Dużym plusem jest też wodoodporność, dzięki czemu sprawdza się nie tylko na co dzień, ale też w bardziej aktywnych sytuacjach. To bardzo udany, lekki SPF, który łączy wysoką ochronę z komfortem noszenia – idealny do codziennego stosowania.
    Zalety:
    • Bardzo wysoka ochrona SPF50+
    • Lekka, szybko wchłaniająca się formuła – nie zostawia tłustej warstwy i dobrze sprawdza się na co dzień
    • Brak białych śladów
    • Działanie nawilżające i kojące
    • Odpowiedni dla skóry wrażliwej
    • Matowe, lekkie wykończenie
    Wady:
    • Może być za lekki przy bardzo intensywnym słońcu
    • Zbyt delikatny dla bardzo suchej skóry – raczej lekki niż mocno odżywczy
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 15 kwietnia 2026 o 19:17
    Lekki filtr, który nie bieli, nie roluje się i nie zapycha.
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Konsystencja i wykończenie na skórze: Krem ma bardzo przyjemną, lekko kremową konsystencję, która sprawnie i bezproblemowo rozprowadza się na twarzy. Wchłania się w zupełnie normalnym tempie. To świetna opcja dla osób, które nie przepadają za bardzo świetlistym wykończeniem typu "glass skin". Revuele pozostawia na skórze naturalny, satynowy połysk - cera wygląda na zdrową i zadbaną, ale nie jest tłusta. Co niezwykle istotne, produkt mimo swojej treściwości kompletnie nie bieli naskórka, pozostawiając jedynie delikatne, komfortowe odczucie obecności produktu na twarzy. Współpraca z pielęgnacją i trwałość: Jako posiadaczka cery z tendencją do zapychania i wrażliwej na wiele produktów, jestem pod ogromnym wrażeniem tego filtra. Krem nie roluje się nawet wtedy, gdy nakładamy go na rozbudowaną, wieloetapową pielęgnację. Przetestowałam go również pod makijażem i nie działo się nic niepożądanego. Dodatkowo produkt jest odporny na wilgoć i złą pogodę. Nie zauważyłam, żeby spływał z twarzy czy sprawiał kłopoty podczas dużej wilgotności powietrza, co czyni go bardzo stabilnym zawodnikiem. Reaplikacja w ciągu dnia: Nie można zapomnieć o niezwykle istotnej kwestii, jaką jest reaplikacja produktu w ciągu dnia. Oczywiście filtr trzeba nakładać regularnie, aby utrzymać prawidłowy poziom ochrony przed promieniowaniem, a ten krem sprawdza się w tym zadaniu bez zarzutu. Nawet przy dokładaniu kolejnej warstwy na twarz, produkt nie tworzy ciężkiej maski, nie roluje się i nie obciąża cery. Analiza składu i obietnice producenta: Pod kątem technologicznym mamy tutaj do czynienia z filtrem hybrydowym, który łączy ochronę chemiczną z fizycznym tlenkiem cynku. Warto podkreślić, że chociaż krem ma delikatny i przyjemny aromat, to w jego składzie nie znajdziemy żadnych dodatkowych kompozycji zapachowych dorzuconych przez producenta. Ten subtelny zapach wynika wyłącznie z użytych do produkcji surowców, co jest dużą zaletą dla alergików i osób o wrażliwej skórze. Jeśli chodzi o obietnice producenta, to deklaracje o braku śladów są w pełni pokryte przez rzeczywistość. Warto jednak zaznaczyć, że producent obiecuje również efekt chłodzenia, którego ja osobiście w ogóle nie odczułam. Nawilżenie jest wyczuwalne, ale lekkie, dzięki czemu krem nie przeciąża cery. Warto jednak zauważyć, że betaina i pantenol znajdują się dość nisko w składzie, więc pełnią tu rolę wspierającą, a nie dominującą, co nie zmienia faktu, że produkt nie podrażnił mojej cery. Dodatkowo posiada ekstrakt z aloesu, który działa łagodząco i odpowiada wsparcie przy regeneracji ewentualnych podrażnień na skórze. Opakowanie: Krem został zamknięty w klasycznej tubce, która jest stabilna, a jej zamknięcie nie urywa się podczas użytkowania. Produkt bardzo dobrze się dozuje. Podsumowanie: Revuele Aloe SPF 50+ to produkt, który udowadnia, że skuteczna ochrona przeciwsłoneczna nie musi wiązać się z wysoką ceną ani dyskomfortem na skórze. To idealny wybór dla osób szukających stabilnego filtra o eleganckim, satynowym wykończeniu, który nie bieli i nie zapycha porów, co czyni go niemal bezkonkurencyjnym w swojej kategorii cenowej. Choć brakuje mu obiecanego chłodzenia, nadrabia to świetną współpracą z makijażem/wieloetapową pielęgnacją i bezproblemową reaplikacją, stając się solidnym fundamentem codziennej pielęgnacji dla cer wrażliwych i problematycznych.
    Zalety:
    • Satynowe, naturalne wykończenie - brak efektu tłustej maski i bielenia skóry,
    • Bezpieczny dla cery problematycznej - nie zapycha porów i nie wywołuje niedoskonałości,
    • Nie roluje się na pielęgnacji i nadaje się pod makijaż,
    • Brak sztucznych kompozycji zapachowych (sam w sobie ma lekki zapach),
    • Idealny do reaplikacji - kolejne warstwy dokładają się bezproblemowo,
    • Wysoka odporność - nie spływa z twarzy przy dużej wilgotności czy deszczu,
    • Stosunek jakości do ceny.
    Wady:
    • Brak efektu chłodzenia - mimo obietnic producenta, chłodzenie nie jest odczuwalne,
    • Niska zawartość składników dodatkowych - betaina i pantenol są bardzo daleko w składzie.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 21 lutego 2026 o 20:44
    Najlepszy spf jaki używałam
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Trafiłam na niego przypadkowo z polecenia jakiejś dziewczyna na jakiejś platformie . To był najpiękniejszy przypadek !😍 zdecydowanie najlepszy spf jaki używałam . Nie roluje się, nie zostawia białej warstwy, do tego świetnie nawilża moją cerę. Polecam !!!
    • Łatwa aplikacja

szukaj