WIZAŻ logo
Pianki do włosów

Wella Wellaflex, 7-in-1 Style & Nourish, Curl Refresher Foam Pianka odświeżająca loki

4,8 (106)
1 hit!

allegro

• 28 sierpnia 2025 o 2:16
    Włosy pełne blasku
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Od dziecka posiadam gęste i kręcone włosy, które bardzo lubię i chciałam wydobyć ich naturalne piękno. Była ku temu okazja, bowiem ostatnio miałam możliwość przetestować piankę odświeżającą loki Wella Wellaflex, 7-in-1 Style & Nourish. To był strzał w dziesiątkę. Ładna, zgrabna butelka w aerozolu, produkt bardzo wydajny i łatwy w aplikacji, o lekkiej konsystencji i ładnym, przyjemnym zapachu przykuły moją uwagę. Już po pierwszym użyciu poczułam, że moje włosy się nie sklejają, są odżywione, pełne blasku, są bardziej miękkie w dotyku i nie mam problemów z ich rozczesywaniem. Co więcej produkt jest bezpieczny, nie powoduje podrażnień i podkreśla skręt loków. Po zastosowaniu tego kosmetyku włosy się lepiej układają, a ja nabieram pewności siebie i mogę błyszczeć, jak gwiazda na czerwonym dywanie. Polecam każdemu kto chce wyglądać jak gwiazda.
  • 27 sierpnia 2025 o 20:42
    Pianka odwiedzająca loki Wellaflwx
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Pianka ma bardzo fajną konsystencję, dobrze się z nią pracuje. Jak z każdą pianką trzeba uważać żeby nie skleić włosów ale w moim przypadku nie obciąża włosów za to bardzo ładnie definiuje loki i pozbywa się spuszenia włosów
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    27 sierpnia 2025 o 20:04
    Wella Wellaflex 7-in-1 Style & Nourish Curl Refresher Foam – lekka pianka, która odświeża loki i dba o ich kondycję
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Recenzja: Wella Wellaflex 7-in-1 Style & Nourish Curl Refresher Foam Pianka Wella Wellaflex 7-in-1 Style & Nourish Curl Refresher Foam to świetne rozwiązanie dla osób z falowanymi lub kręconymi włosami, które szukają produktu łączącego stylizację z pielęgnacją. Już po pierwszym użyciu widać różnicę – loki stają się bardziej sprężyste, zdefiniowane i zyskują zdrowy wygląd, bez efektu sztywności czy sklejania. Formuła jest lekka, łatwa do rozprowadzenia i szybko się wchłania, nie obciążając włosów. Idealnie sprawdza się do odświeżenia loków między myciami – wystarczy niewielka ilość, aby przywrócić im kształt i objętość. Dodatkowo pianka zawiera składniki pielęgnujące, które nawilżają i chronią włosy przed przesuszeniem oraz działaniem czynników zewnętrznych. Produkt oferuje aż 7 korzyści w 1, m.in. utrwalenie, elastyczność, ochronę przed wilgocią i puszeniem się. Dla mnie ogromnym plusem jest również świeży, delikatny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Podsumowując – to praktyczny, wielofunkcyjny kosmetyk, który ułatwia codzienną stylizację i poprawia kondycję włosów. Świetny wybór dla osób ceniących wygodę i efekt zadbanych, naturalnie wyglądających loków.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    27 sierpnia 2025 o 17:10
    Pianka na ekstra loki
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Pianka zdecydowanie mnie pozytywnie zaskoczyła. Nie sądziłam że będzie taki fajny efekt po jej użyciu. Po stosowaniu tej pianki moje wlosy pięknie się układają i loki sa piękne. Zazwyczaj moje wlosy niedługo po wyjściu z domu bardzo sie puszyły i nie wyglądały dobrze, lecz po tej piance loki na długo pozostają piękne i sprężyste.
  • 27 sierpnia 2025 o 16:16
    Świetna pianka do odświeżenia włosów prostych i loków
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy proste i cienkie, ale często kręcę je lokówką lub prostownicą, dlatego szukałam produktu, który pomoże utrzymać fryzurę w świeżym stanie. Wella Wellaflex 7-in-1 Style & Nourish Curl Refresher Foam sprawdziła się u mnie bardzo dobrze. Pianka ma lekką, puszystą konsystencję i przyjemny zapach. Łatwo się aplikuje, nie skleja włosów i nie obciąża ich, dzięki czemu fryzura wygląda naturalnie. Na prostych włosach daje efekt odświeżenia i lekkiej objętości, a na lokach świetnie przywraca sprężystość i podkreśla skręt między myciami. Duży plus za to, że włosy pozostają miękkie i elastyczne, bez efektu sztywnego „kasku”. Zaletą jest lekka konsystencja, łatwa aplikacja, nie skleja i nie obciąża włosów, odświeża fryzurę i dodaje objętości, podkreśla loki i przywraca im sprężystość, delikatny, przyjemny zapach, wygodne opakowanie z pompką. Wadą jest efekt uniesienia u nasady według mnie mógłby być trwalszy, przy bardzo prostych włosach nie daje tak spektakularnego efektu jak na lokach.

szukaj