WIZAŻ logo
Serum do twarzy

Eveline Cosmetics 3 x Acid Therapy, Dwufazowe rozświetlające serum

4,6 (105)

• 31 sierpnia 2025 o 19:14
    Działa jak delikatny peeling,redukuje przebarwienia,nawilża, regeneruj
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    ◾️Mam problem z kapryśną cerą, która jednego dnia jest sucha i delikatna, a drugiego się przetłuszcza. ◾️ Przez to dobranie odpowiednich kosmetyków do codziennej pielęgnacji jest naprawdę trudne. ◾️​Moja skóra jest też matowa i pozbawiona blasku. ◾️Na szczęście znalazłam to serum, które pomaga mi nad tym zapanować. ◾️Wspaniale nawilża, radzi sobie z niedoskonałościami i widocznie poprawia koloryt skóry, przywracając jej promienny wygląd. ◾️Jesteście gotowi na szczegóły? Cała recenzja czeka na Was poniżej: ◾️Opakowanie: ➖️Opakowanie serum to smukły, kartonowy prostopadłościan. ➖️Opakowanie jest bardzo rozbudowane pod względem informacyjnym — na każdej ściance znajdziemy czytelne napisy o składzie i efektach działania, zarówno po polsku, jak i po angielsku. ➖️Uwagę przyciąga ciekawa kolorystyka: turkusowe, czarne i czerwone litery. ➖️​Wewnątrz, niczym małe dzieło sztuki, kryje się szklana buteleczka z wygodnym aplikatorem w postaci pipetki. ➖️Etykieta na buteleczce ma taką samą szatę graficzną jak kartonik. ➖️ Całość prezentuje się bardzo elegancko dzięki srebrnej nakrętce, która pięknie komponuje się ze szklaną butelczką. ◾️Pojemność: Butelka o pojemności 30 ml. ◾️Data ważności: Serum należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. ◾️Skład: ➖️W składzie serum znajdziemy bogactwo składników aktywnych, takich jak: kwasy AHA, BHA, PHA, a także witamina C, ekstrakt z wąkroty azjatyckiej (Centella asiatica) oraz olejek z drzewa herbacianego (tea tree). ◾️Konsystencja – kolor – zapach ➖️Serum wyróżnia się lekką, niemal wodnistą konsystencją. ➖️Jest przejrzyste, z delikatną zielonkawą poświatą. ➖️Jego świeży, wyrazisty zapach mentolu natychmiast przywodzi na myśl miętowe odświeżenie. ◾️Użytkowanie: ➖️Zawsze pamiętam, aby wstrząsnąć serum przed użyciem. ➖️Potem nakładam około 4 kropli na skórę i delikatnie wmasowuję je w twarz, aż do wchłonięcia. ◾️Efekty: ➖️Działanie tego serum pozytywnie mnie zaskoczyło. ➖️Okazało się, że działa jak delikatny peeling, skutecznie, złuszczając martwe komórki naskórka i regulując wydzielanie sebum. ➖️Od kiedy włączyłam je do pielęgnacji, zauważyłam, że przebarwienia wyraźnie zbladły, a niedoskonałości, zwłaszcza zaskórniki, znacznie się zmniejszyły. ➖️Moja cera zyskała promienny, zdrowy wygląd. ➖️​Jedną z największych zalet jest to, że serum nie wysusza skóry. Wręcz przeciwnie, po każdym użyciu jest doskonale nawilżona. ➖️ Mimo mojej wrażliwej i delikatnej cery, serum łagodzi podrażnienia i wspiera jej regenerację. ➖️To prawdziwie wszechstronny produkt, który całkowicie spełnił, a nawet przekroczył moje oczekiwania.
    Zalety:
    • Działa jak delikatny peeling
    • Zmniejsza produkcję sebum
    • Redukuje zaskórniki
    • Rozświetla
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Regeneruje
    Wady:
    • Brak wad
  • 7 lipca 2025 o 18:49
    idealne serum
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Muszę przyznać, że jestem absolutnie zachwycona Eveline Cosmetics 3 x Acid Therapy, Dwufazowym rozświetlającym serum! Moja skóra ostatnio była jakaś taka... zmęczona, poszarzała, brakowało jej tego naturalnego, zdrowego blasku. Przebarwienia po lecie (i nie tylko!) też dawały o sobie znać, a ja marzyłam o czymś, co naprawdę ją ożywi. To serum okazało się strzałem w dziesiątkę! Ta dwufazowa formuła jest super – przed użyciem wstrząsam, i czuję, że aktywuuję całą moc składników. Kwasy delikatnie, ale skutecznie wygładziły moją skórę, sprawiając, że stała się jedwabiście gładka w dotyku. To, co mnie urzekło najbardziej, to "glow" – moja cera zaczęła promienieć naturalnym, zdrowym blaskiem, bez efektu ciężkiego makijażu czy tłustego świecenia.
  • 3 lipca 2025 o 0:14
    rewelacja
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną ze skłonnością do przesuszeń na policzkach i świecenia w strefie T. Serum Eveline 3 x Acid Therapy pozytywnie mnie zaskoczyło. Używam go od kilku tygodni jako element wieczornej pielęgnacji i zauważyłam poprawę struktury skóry – jest gładsza, bardziej promienna i mniej szorstka. Konsystencja jest lekka, dwufazowa – przed użyciem trzeba wstrząsnąć buteleczką, co jest typowe dla takich formuł. Produkt szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu, co doceniam jako posiadaczka mieszanej cery. Zapach jest delikatny, świeży, nie drażni. Opakowanie ma wygodną pipetę, która ułatwia dozowanie. Stosuję serum na oczyszczoną skórę, przed kremem – świetnie współgra z innymi kosmetykami. Nie zauważyłam żadnych podrażnień ani zapychania. Dla mojej skóry to bardzo udany produkt, zwłaszcza jeśli zależy wam na rozświetleniu i delikatnym działaniu złuszczającym. Polecam szczególnie osobom z cerą zmęczoną, pozbawioną blasku.
  • 2 lipca 2025 o 15:04
    Rozświetlenie, które widać! Skóra jak po zabiegu u kosmetyczki
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Serum Eveline 3x Acid Therapy to prawdziwa perełka drogeryjna! Połączenie trzech kwasów (AHA, PHA i niacynamidu) oraz olejowej fazy sprawia, że produkt działa kompleksowo: delikatnie złuszcza, rozjaśnia i jednocześnie nawilża. Już po kilku dniach zauważyłam, że moja skóra jest bardziej gładka, promienna i wygląda po prostu zdrowiej. Uwielbiam ten efekt glow – bez tłustości i bez zapychania porów. Mimo że mam skórę mieszaną, serum nie obciąża jej, a wręcz pomaga w regulowaniu wydzielania sebum. Używam go głównie na noc, czasem pod krem, czasem solo. Plus za elegancką buteleczkę z pipetą i piękny, lekko cytrusowy zapach. To świetna opcja dla tych, którzy chcą rozpocząć przygodę z kwasami w łagodniejszej formie – bez ryzyka podrażnień. Ocena: 5/5 – kupię ponownie!
  • 1 lipca 2025 o 16:49
    Bardzo dobre serum
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To serum to hit wśród rozświetlających produktów! Dwufazowa formuła działa jak magiczny eliksir – faza olejowa odżywia i wygładza, a kwasowa rozjaśnia i poprawia koloryt. Skóra jest promienna, gładka i wygląda na wypoczętą już po pierwszym zastosowaniu. Idealne dla osób szukających błyskawicznego efektu glow
    Zalety:

szukaj