WIZAŻ logo

4,6 (14)
2 hity!

allegro

• 14 czerwca 2026 o 11:34
    Bardzo dobry antyperspirant na lato
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Lubię testować różne antyperspiranty, choć latem jestem bardziej wymagająca i zależy mi na skutecznym blokowaniu potu w upalne dni. A z tymi produktami to różnie bywa. Nigdy nie stosowałam antyperspirantu marki so!flow dlatego skusiłam się na ten produkt, aby go przetestować. Akurat byłam w sytuacji stresowej związanej z lotem i przemieszczaniem się po lotnisku, i z tym antyperspirantem czułam się bardziej pewnie i komfortowo. Antyperspirant z betainą umieszczony jest w ładnym, pastelowym opakowaniu z nakrętką w kolorze delikatnego fioletu. Pojemność wynosi 50 ml. Produkt ma idealną konsystencję, po miesiącu użytkowania ani się nie kruszy na brzegach ani nie zmienia formy. Kulka się nie blokuje, działa bardzo dobrze. Zapach cudowny, bardzo odpowiada mi aromat owoców leśnych. Używam go rano i wieczorem i jestem zadowolona. Antyperspirant wydziela przyjemny zapach i skutecznie blokuje zapach potu. Nie lepi się, nie podrażnia pach, nie brudzi ubrań, dosyć szybko wysycha, nie miałam wrażenia mokrych pach. Daje uczucie suchości i odświeżenia. Wydajność bardzo dobra, po miesiącu stosowania jeszcze go mam. Antyperspirant z betainą so!flow spełnił moje oczekiwania z nawiązką. Chętnie wypróbuję inne warianty zapachowe tej marki. Ten produkt zdobył moje zaufanie.
    Zalety:
    • opakowanie w pastelowej tonacji,
    • cena,
    • kulka bardzo dobrze działa, nie zacina się ani nie blokuje,
    • Idealna konsystencja, która nie zmienia formy,
    • przyjemny zapach owoców leśnych,
    • skutecznie blokuje zapach potu,
    • daje uczucie suchości i odświeżenia,
    • nie lepi się, nie podrażnia, nie brudzi ubrań.
  • 25 marca 2026 o 13:10
    owoce leśne
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo lubię prawie wszystkie kosmetyki do włosów marki so!flow, dlatego chętnie sięgnęłam po ich nowość na półkach Rossmann - czyli antyperspirant. Był akurat na promocji, za co dodatkowy plus, bo kupiłam go naprawdę tanio. -bardzo ładny zapach -nie podrażnia -wydajny -blokuje pot i przykry zapach -wygodny aplikator
  • 14 lutego 2026 o 17:41
    Średnie to jego działanie
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Antyperspirant kupiłam w Rossmanie w cenie 15zł. Wybrałam go ze względu na skład betainy, oleju ryżowego czy ashwagandy. Produkt jest hipoalergiczny i nie zawiera alkoholu. Idealny do wrażliwej skóry pod pachami. Nie piecze i nie podrażnia. Dobrze się wchłania nie pozostawiając uczucia lepkości. Jego atutem jest zapach owoców leśnych, który zapewnia uczucie świeżości, jednak jego działanie i efekt jest krótkotrwały. Nie blokuje potu tak jakbym oczekiwała. Nie daje mi on poczucia ochrony ani komfortu jak zapewnia producent.
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
    • Krótkotrwały efekt
  • 1 lutego 2026 o 12:28
    Świetny antyperspirant przypominający zapach owoców leśnych... 🫐
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo dobry produkt, używałam każdego z 3 rodzajów dostępnych w drogerii Rossmann. Dezodorant stosuję regularnie codziennie rano. Zdarza mi się używać go również na wieczór, czego raczej staram się unikać, chyba że gdzieś wychodzę. Aplikacja jest bardzo wygoda, kulka równomiernie rozprowadza produkt bez niedociągnięć, jego konsystencja nie pozostawia lepkiej mazi ani nie brudzi ubrania, co przy satynowych koszulach często mi się zdarzało. Właśnie dlatego chciałabym z tego miejsca pochwalić producenta - większość dezodorantów/antyperspirantów w kulce stosowanych przeze mnie sprawiała uczucie rolowania się produktu pod pachami, a ten - idealnie się wchłania bez żadnych niespodzianek. Mega! 🫐 Produkt spełnia obietnice producenta w zakresie długotrwałego uczucia świeżości, u mnie efekt utrzymuje się przez kilka godzin, nawet przy aktywności fizycznej czy sytuacjach stresowych. Skóra po jego użyciu jest komfortowa, nie piecze, nie podrażnia, a jego słodki owocowy zapach początkowo sprawiał, że czułam się jak w lesie pełnym jagód. :) Wydajność również oceniam dobrze, jedno opakowanie starcza na kilka tygodni codziennego stosowania, jestem pełna podziwu, bo każdy z tej serii tak samo dobrze współpracuje z moimi pachami. Jeden z lepszych, jakie używałam, najbardziej jednak lubię ten różowy - z liczi i kokosem.
    Zalety:
    • faktycznie zapewnia trwałość i uczucie świeżości na kilka godzin
    • piękny, owocowy - zapach owoców leśnych, przypominający las jagód i krzaki jeżyny
  • 12 stycznia 2026 o 21:06
    Leśna kojąca pielęgnacja pod pachy.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten produkt stosuję od kilku miesięcy, głównie w dni, kiedy moja skóra jest podrażniona po goleniu. Opakowanie jest urocze, pastelowe, o nowoczesnym designie. Pachnie jak świeżo zerwane jagody i maliny. Jest to zapach naturalny, nienachalny i bardzo relaksujący. Konsystencja jest lekka, niemal wodno-żelowa, bardzo szybko się wchłania Dzięki betainie ten dezodorant działa jak balsam. Nie piecze, nie szczypie, wręcz koi skórę. Nie jest to bloker potu, ale świetnie neutralizuje zapachy. Czuję się po nim świeżo i "zaopiekowana".
    Zalety:
    • cudowny zapach owoców leśnych, właściwości pielęgnacyjne i kojące, wegański skład, nie klei się
    Wady:
    • słabsza ochrona przy ekstremalnym wysiłku, wymaga częstszej aplikacji w gorące dni

szukaj