WIZAŻ logo
Maski do włosów

Neboa Overnight Hair Care, Ceramidowa maska do włosów

4,9 (15)
6 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 15 czerwca 2026 o 10:57
    Najlepsza maska jakiej używałam
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Maska do włosów Neboa Overnight Hair Care to prawdziwe odkrycie dla osób zmagających się z suchymi, zniszczonymi i pozbawionymi blasku włosami. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się wyraźnie bardziej miękkie, gładkie i łatwiejsze do rozczesania. Rano wyglądały zdrowiej, były bardziej elastyczne i pełne naturalnego połysku. Ogromnym atutem produktu jest jego bogata formuła oparta na ceramidach, aminokwasach oraz składnikach nawilżających. Maska intensywnie regeneruje włosy, wzmacnia ich strukturę i pomaga ograniczyć łamliwość. Dodatkowo skutecznie zatrzymuje wilgoć we włosach, dzięki czemu są one odpowiednio nawilżone i mniej podatne na przesuszenie. Bardzo doceniam również fakt, że maska działa przez całą noc, nie obciążając włosów. Po regularnym stosowaniu końcówki wyglądają na zdrowsze, a włosy są bardziej odporne na działanie czynników zewnętrznych. To idealny produkt dla osób, które chcą przywrócić swoim włosom witalność i zdrowy wygląd bez konieczności wizyty u fryzjera. Zdecydowanie polecam Neboa Overnight Hair Care każdemu, kto marzy o mocniejszych, bardziej lśniących i dogłębnie odżywionych włosach.
  • 9 kwietnia 2026 o 17:57
    Będę do niej wracać
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam cienkie, niefarbowane włosy, poddawane codziennie myciu agresywnym szamponem. Szukałam maski, która ograniczy puszenie, elektryzowanie, łamanie, kruszenie i zadba o błyszczący wygląd włosa. Wcześniej stosowane przeze mnie produktu (isana, garnier, petal fresh, bebio) nie sprawdzały się w tym zakresie. Stosowałam tę maskę jak odżywkę - 2-4 minuty po umyciu włosów, naprzemiennie z różową maską Neboa lub innymi odżywkami. Jestem zadowolona z efektu - po pół roku regularnego stosowania po raz pierwszy w życiu nie mam rozdwojonych, pokruszonych końcówek. Nie wiem, czy to zasługa konkretnie tej maski, czy całego zestawu produktów. Producent obiecuje: wygładzenie, blask, elastyczne i lejące się pasma, mniej rozdwojonych końcówek, brak przesuszenia, witalność i wzmocnienie. Większość z obietnic została spełniona. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to że przy regularnym stosowaniu obciąża włosy. Na pewno wrócę do tej maski, bo w porównaniu do wcześniej stosowanych przeze mnie odzywek drogeryjnych (takich do 20 pln), daje lepsze efekty. Przy czym będę ją stosować naprzemiennie z innymi maskami, żeby nie przeciążać moich cienkich włosów.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Nawilża
    • Eliminuje puszenie i elektryzowanie (testowane jesień i zima)
    • Wyraźnie ograniczyła kruszenie włosów i rozdwajanie końcówek
    • Włosy łatwo się rozczesują
    • Wydaje się, że włos jest grubszy, cięższy
    Wady:
    • Obciąża cienkie włosy (kosmetyki do stylizacji nie mają siły działania po tej masce)
    • Cienkie włosy niby są lejące ale też lekko strąkowate
    • Włosy nie błyszczą jakoś spektakularnie, ale też nie są matowe
  • 30 marca 2026 o 6:58
    Świetna maska wzmacniająca.
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moje włosy nie są chemicznie zniszczone, ale są suche, szczególnie na końcówkach. Bardzo zaciekawił mnie skład maski, więc postanowiłam dać jej szansę. ☆Maska zawiera dwa silikony (dosyć wysoko w składzie), 3 ceramidy, aminokwasy, emolienty, humektanty. Cudna kombinacja, szczególnie na włosów zniszczonych lub osłabionych, które nie tolerują protein. ☆Zapach to spory minus. Maska pachnie chemicznie, jak u dentysty. Na szczęście mi jest łatwo o nim zapomnieć, bo nie jest na tyle mocny aby czuć go na włosach. ☆Opakowanie jak wygodne i poręczne, nie dostaje się do niego nic. Osobiście preferuje tubki od słoiczków jeśli chodzi o maski czy odżywki, ale te są na tyle wygodne, że nie sprawia to problemów. ☆Co do zgodności z tym co mówi producent. Maska rzeczywiście wygładza lekko włosów (mam średnioporowate, ale mocno puszące), wzmacnia, pomaga zapobiec łamliwości. Cudownie nawilża. Na najlepszy efekt trzeba poczekać trochę i stosować maskę regularnie. Jedyne z czym się nie zgodzę to to, że maska "wzmacnia od nasady". Nie nakłada się maski na skórę głowy, chyba, że jest ona do tego przeznaczona. Jeśli nie, jedynie sobie uprzykrzamy. U mnie lekki efekt zauważyłam już przy pierwszy użytku. Natomiast zależy to od stopnia zniszczenia lub suchości twoich włosów i najlepiej dać masce czas na działanie. ☆Maska jest bardzo wydajna i sądzę, że nawet przy częstym używaniu starczy na kilka dobrych miesięcy. Mam włosy za łopatki i pomimo wielokrotnego użytku mam wrażenie jakby jej prawie nie ubyło.
    Zalety:
    • Wygładza włosy
    • Przy systematycznym używaniu wzmacnia i regeneruje
    • Nawilża
    • Dostępność kilku rozmiarów
    Wady:
    • Zapach (jak u dentysty)
    • Cena (polecam czekać na promocje lub przy pierwszym zakupie kupić wersję mini)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    24 lutego 2026 o 8:50
    Maska zdecydowanie warta uwagi!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Maska Neboa Overnight Hair Care to zdecydowanie jeden z najlepszych produktów do włosów, jakie ostatnio miałam okazję używać. Już po pierwszym zastosowaniu widać ogromną różnicę, a przy regularnym stosowaniu efekt jest jeszcze bardziej spektakularny. To świetna maska właściwie dla każdego rodzaju włosów, szczególnie jeśli są suche, matowe albo potrzebują mocniejszej regeneracji. Po aplikacji włosy są wyraźnie gładsze, miękkie i przyjemne w dotyku. Nie ma efektu przyklapnięcia ani obciążenia, nawet przy aplikacji bliżej nasady. Fryzura wygląda lekko, świeżo i zdrowo. Regeneracja jest naprawdę odczuwalna. Włosy stają się bardziej elastyczne, mniej się łamią i zdecydowanie mniej puszą. Blask jest naturalny, wyraźny ale nieprzesadzony, . Włosy sprawiają wrażenie mocniejszych i lepiej odżywionych od środka. Ogromnym plusem jest też wydajność. Niewielka ilość wystarcza, aby pokryć całe włosy, więc opakowanie starcza na długo. Konsystencja jest treściwa, ale łatwo się rozprowadza i dobrze wchłania. Do tego zapach jest bardzo przyjemny, delikatny i długo utrzymuje się na włosach. To jedna z tych masek, którą warto sprawdzić na swoich włosach. Dla mnie absolutny hit w kategorii regeneracji i pielęgnacji nocnej. Jeśli ktoś szuka produktu, który wygładzi, zmiękczy i poprawi kondycję włosów, to zdecydowanie warto ją wypróbować.
    Zalety:
    • intensywnie regeneruje i wzmacnia włosy już od pierwszego użycia
    • wyraźnie wygładza, zmiękcza i nadaje zdrowy blask
    • włosy są elastyczne, sprężyste i mniej się łamią
    • brak efektu przyklapnięcia i obciążenia
    • redukuje puszenie i poprawia wygląd końcówek
    • bardzo wydajna, wystarczy niewielka ilość produktu
    • przyjemny, delikatny zapach utrzymujący się na włosach
    • odpowiednia do regularnej pielęgnacji każdego rodzaju włosów
    • sprawdza się jako intensywna kuracja regenerująca na noc
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    19 lutego 2026 o 19:19
    Dla mnie super
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    U mnie sprawdziła się rewelacyjnie 🤍 Już po pierwszym użyciu włosy były wyraźnie gładsze, bardziej miękkie i przyjemne w dotyku. Rano nie były obciążone ani „przyklapnięte”, tylko wygładzone i bardziej zdyscyplinowane — co przy moich rozjaśnianych i suchych długościach jest naprawdę dużym plusem. Ogromnym atutem jest też zapach — piękny, otulający i wyczuwalny na włosach jeszcze następnego dnia. Dodatkowo maska jest bardzo wydajna, niewielka ilość wystarcza na całe włosy, więc opakowanie spokojnie starcza na długo.

szukaj